Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    23. Lipanj 2020. 10:34

Hope

Po kalendaru nisamo pokrili ovulaciju i dan nakon nje jer eto obaveze i nikako nismo stigli..sve prije i poslje smo uživali 💃🏼
    Al mene su cice počele boljet u subotu,a tek za 10 dana kao nebih trebala dobit..ne znam uopce,ako je to PMS onda je očito rano počeo 😂

Heej,ne bih da gubis nadu. Ali npr kod mene pms krece dan posle ovulacije. Znaci odmah kreću bolovi u grudima,donjem stomaku. Ma to je neverovatno . Godinu dana nisam imala bolove u grudima i sad kada smo poceli da radimo na bebi bolovi su krenuli. I prvi mesec sam pomislila da je to to . Kad onoo nista 🙄 ali svi smo mi razlicite,drzim fige da je kod tebe bas to sto zelis 🥰

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

23. Lipanj 2020. 10:37

watson009

Malamarelica ma plusic je na prvomeeee !!!! Ja ga vidimmmmm!!!!
    Ovaj drugi nisi nesto dobro napravila,ocito je premalo uzorka povukao,rekla bih …
    Pa cure krenuli su plusici !!!! Ovo ce biti dobitan ciklus cini mi se

nadam seeeeeee

miska
    23. Lipanj 2020. 10:42

Malamarelica prvi je plus, drugi neispravan. Probaj opet za dan, dva ako nema M za svaki slucaj. 😊 Cestitam, mislim da je to to! 🎉
    Ja moju M (ne) ocekujem za 2 dana. Simptoma nema iako muz kaze da su cice velike 😂 Jedino sam imala prosli tjedan jedan dan bolove kao menstrualne ali slabije. 
    Necu raditi test dok ne bude kasnila. Prije sam radila testove ranije pa svaki put razocarenje pa cekanje M.
    Drzim fige svima, kako vidim krenulo je sa plusicima! 🎉🙏🤰

malamarelica
    23. Lipanj 2020. 10:47

Samo da znate da nisam normalna...isla sam ponovno popiskiti taj prvi i to sam bas silno morala na wc da sam ga onak direkt. Otislo i po plastici. Al zato se isti tren pojavilo ovo. Doslovno isti tren https://ibb.co/tzx05FX
    Kupit cu i treci kad budem isla s posla, samo znam da necu clearblue. Nit ovulacijske nit test, nikad vise

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    23. Lipanj 2020. 10:47

DRUGI. Onaj neispravni kao. Evo...ne znam ni sta pisem vise,trrsem se

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 10:51

Ma trudna si. Test ne moze očitat hormon ako hormona nema. Čestitam! 🎉🎊🎉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

watson009
    23. Lipanj 2020. 10:55

malamarelica

Samo da znate da nisam normalna…isla sam ponovno popiskiti taj prvi i to sam bas silno morala na wc da sam ga onak direkt. Otislo i po plastici. Al zato se isti tren pojavilo ovo. Doslovno isti trenhttps://ibb.co/tzx05FX
    Kupit cu i treci kad budem isla s posla, samo znam da necu clearblue. Nit ovulacijske nit test, nikad vise

Ma daaaaa,to je toooo!!!! Wehuuu!!! Cestitam !!!! 
    Zasto nisi zadovoljna sa CB??? Vidis da imas plusic hehe
    Smao polako,smiri se ,pozitiva samo takva💖🙌🌸

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Angeleyes
    23. Lipanj 2020. 10:56

Malamarelica, izgleda da je pozitivan kako okrenes, smiri se i uzivaj! I puno srece zelim! 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

23. Lipanj 2020. 10:56

JEEEEEJ polakoooooo udahni izdahni
    cestitam!!!!!!!

pupetta
    23. Lipanj 2020. 11:03

Ajme najezila sam se dok sam ovo citala! Ma to je to sigurno. Stvarno se plus vidi iz aviona. Jooj cestitam!! ❤😊 javi nam se i kad napravis taj popodnevni test.
    P.S. curke, krenuli su plusevi konacno! 🥰🥂

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.