Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sla
    22. Lipanj 2020. 23:05

Maja_90

Curke, jedno pitanje. Koliko vi dugo pokusavate? Mi smo vec jedan mjesec, ostavili iza nas. Ovulacija je bila prisutna, no međutim nis se nije desilo. Sa tim da naglasim, da je bio doma kad je bila ovulacija. Ne znam, kak moze, da prodje tako samo o a da se nis, ne desi hahaha. Cudno mi zaista evo.

Za prvo 1,5g za drugo 2 dog za treće 7 god i evo opet čekam 3 god ali nemoj da te to demotivise svi smo različiti , primer moju sestru muž čim pogleda ona ostane trudna 😂😂stalno je na contracepciji a ja u životu nisam uzela 🤷‍♀️ U svakom slučaju ti želim brz plusic 

Hope
    22. Lipanj 2020. 23:55

Ninnach,
    Ovo je jedan prekrasan i ogroman plus..
    Zelim ti urednu i školsku trudnocu ❤️

Ostale dame,kako ste? 
    Watson ima li kakvih novosti? Kad ti ne očekuješ?
    Ja tak slabo pišem,al citam vas citam 😎
    Ja se nadam da neće doc 02/07 🤞🏼🤞🏼

23. Lipanj 2020. 01:48

Ninnach

Pozdrav svima, evo rekla sam da ću javiti rezultat kad napravim test ponovno. Danas 14dpo i vidi se druga crtica što bi značilo da je to to!! 😊❤️🍀Radila sam test s popodnevnim urinom, a kako učestalo piškim zadnjih dana, slabija je boja crtice no ipak vidljiva, a i još je to jako rana trudnoća…Nadam se da će se sve školski odvijati dalje. Ako nekog zanima, od simptoma sam imala odmah 3-4 dana nakon odnosa su mi grudi postale osjetljive što se meni inače uopće me dešava u pms-u i osjetljive su i sada. Zadnjih tjedan dana učestalije mokrenje, pojačan apetit, i povišena bazalna temperatura (ujutro oko 36.8,a popodne oko 37). Zatim pojačan umor i jučer me polako počeo zatezati donji dio leđa i grčilo me malo u trbuhu. Eto mislim da bi to bilo to otprilike. Svima koje iščekujete rezultate, želim plusiće i crtice što prije da ugledate😊❤️🍀

Woow bas lijepe vijesti, ovo nam svima daje nadu! Cestitam ti od srca 😍🥳🤱

Ninnach
    23. Lipanj 2020. 02:44

watson009

Ninnach

Evo slikicu sam uspjela staviti….

Cestitam od srca,divna vijest!! Crtica je tu ,neka ti je sretno i smireno 🙌
    Koliko dugo pokusavate ?
    Menga ti kasni ili?
    Oprosti ako si vec napisala,ne mogu naci 😞

Mi smo uspjeli evo iz drugog pokušaja. Danas mi je po kalendaru trebala stići menga(što se nadam da s obzirom na test ni neće 😬) Prošli mjesec nismo pogodili, no ovaj sam koristila clear blue ovulacijske testove i bingo😊. Još ni sama nisam svjesna svega u biti. Mi već imamo jednog dečkića starog 2god, a on je uspio iz trećeg pokušaja. Znam da je malo čudno što pišem u ovo doba dok svi spavaju, ali uhvatila me neka nesanica🙄🙄pa reko uspit da odgovorim. Sretno tebi, ulovi smajlića i ti i želim ti plus ko kuća velik!!! 

Ninnach
    23. Lipanj 2020. 02:48

Maja_90

Curke, jedno pitanje. Koliko vi dugo pokusavate? Mi smo vec jedan mjesec, ostavili iza nas. Ovulacija je bila prisutna, no međutim nis se nije desilo. Sa tim da naglasim, da je bio doma kad je bila ovulacija. Ne znam, kak moze, da prodje tako samo o a da se nis, ne desi hahaha. Cudno mi zaista evo.

Evo, ja sam primjer... Prvi mjesec pogodili ovulaciju ko i ovaj. No prvi mjesec ništa, a sad imamo pozitivan test i još  ne možemo vjerovati svojim očima😊❤️ 

Ninnach
    23. Lipanj 2020. 02:55

Cure, hvala svima na lijepim željama. Ja se isto nadam lijepoj i smmirenoj trudnoći i da će  sve biti u redu. Stvarno vam svima od srca želim sve najbolje i da svoje plusiće što prije ugledate. Ako netko ima još kakvih upita, stojim na raspolaganju. Hvala još jednom... Idem pokušati zaspati prije nego opustošim frižider😂
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀Svima..... 

Sanjarka88
    23. Lipanj 2020. 06:02

Ninnach

https://ibb.co/w47s92P

Kako lijepa crtica 🥰🥰🥰 cestitke od ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ninnach
    23. Lipanj 2020. 06:31

Sanjarka88

Ninnach

https://ibb.co/w47s92P

Kako lijepa crtica 🥰🥰🥰 cestitke od ❤️

Hvalaaaaaaa💕

23. Lipanj 2020. 06:34

Ninnach

Pozdrav svima, evo rekla sam da ću javiti rezultat kad napravim test ponovno. Danas 14dpo i vidi se druga crtica što bi značilo da je to to!! 😊❤️🍀Radila sam test s popodnevnim urinom, a kako učestalo piškim zadnjih dana, slabija je boja crtice no ipak vidljiva, a i još je to jako rana trudnoća…Nadam se da će se sve školski odvijati dalje. Ako nekog zanima, od simptoma sam imala odmah 3-4 dana nakon odnosa su mi grudi postale osjetljive što se meni inače uopće me dešava u pms-u i osjetljive su i sada. Zadnjih tjedan dana učestalije mokrenje, pojačan apetit, i povišena bazalna temperatura (ujutro oko 36.8,a popodne oko 37). Zatim pojačan umor i jučer me polako počeo zatezati donji dio leđa i grčilo me malo u trbuhu. Eto mislim da bi to bilo to otprilike. Svima koje iščekujete rezultate, želim plusiće i crtice što prije da ugledate😊❤️🍀

iskreno od srca cestitam zelim ti lijepu i mirnu trudnocu, uzivaj u naredim mjesecima

watson009
    23. Lipanj 2020. 07:02

Ninnach neka je skolska trudnoca 🙌 i hvala ti na divnim zeljama ♥

Hope ne ocekujem ju za 7 dana po kalendaru mada mislim da ce M biti 2-3 dana kasnije,ovaj mjesec smo opet pogodili O i samo gustali,sve smo pokrili pa je nada opet tu 👆☁
    Takoder zelim svima plusice...kazu da je sve slade za sto se malo pomucis,valjda je tako u mom slucaju 😊
    Sto ima kod tebe ? Kada ju ti ne ocekujes ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.