Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    22. Lipanj 2020. 21:04

https://ibb.co/w47s92P

Ninnach
    22. Lipanj 2020. 21:05

Evo slikicu sam uspjela staviti.... 

watson009
    22. Lipanj 2020. 21:07

Ninnach

Evo slikicu sam uspjela staviti….

Cestitam od srca,divna vijest!! Crtica je tu ,neka ti je sretno i smireno 🙌
    Koliko dugo pokusavate ? 
    Menga ti kasni ili?
    Oprosti ako si vec napisala,ne mogu naci 😞

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Jagoda101
    22. Lipanj 2020. 21:24

Ninnach

Cestitaaaam 😊🥳 zelim ti jednu lijepu trudnocu i da uzivas u svakom trenutku!

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

pupetta
    22. Lipanj 2020. 21:26

Ninnach

Pozdrav svima, evo rekla sam da ću javiti rezultat kad napravim test ponovno. Danas 14dpo i vidi se druga crtica što bi značilo da je to to!! 😊❤️🍀Radila sam test s popodnevnim urinom, a kako učestalo piškim zadnjih dana, slabija je boja crtice no ipak vidljiva, a i još je to jako rana trudnoća…Nadam se da će se sve školski odvijati dalje. Ako nekog zanima, od simptoma sam imala odmah 3-4 dana nakon odnosa su mi grudi postale osjetljive što se meni inače uopće me dešava u pms-u i osjetljive su i sada. Zadnjih tjedan dana učestalije mokrenje, pojačan apetit, i povišena bazalna temperatura (ujutro oko 36.8,a popodne oko 37). Zatim pojačan umor i jučer me polako počeo zatezati donji dio leđa i grčilo me malo u trbuhu. Eto mislim da bi to bilo to otprilike. Svima koje iščekujete rezultate, želim plusiće i crtice što prije da ugledate😊❤️🍀

Cestitam od srca! 🥰❤ evo lijepih vijesti, odmah smo i mi motivirane 😊 zelim ti skolsku trudnocu i da se opustis i uzivas u svakom trenutku 🙏🏻❣

Baby P 03/21 💙

miska
    22. Lipanj 2020. 21:53

Ninnach

Cestitam! 😊 Ovo je + (crtica) ko kuca! 🎉

• Maja_90
    22. Lipanj 2020. 22:21

Curke, jedno pitanje. Koliko vi dugo pokusavate? Mi smo vec jedan mjesec, ostavili iza nas. Ovulacija je bila prisutna, no međutim nis se nije desilo. Sa tim da naglasim, da je bio doma kad je bila ovulacija. Ne znam, kak moze, da prodje tako samo o a da se nis, ne desi hahaha. Cudno mi zaista evo.

Sla
    22. Lipanj 2020. 22:24

simba

Sla

Tinchica javi se ako dobiješ ili ne da znam imam li se čemu nadati dva dana smo razlike 😘

Imam pitanje. Zašto si ti išla na hitnu točno? Imala si par dana poslje O tragove krvi ili si baš jako krvarila, pa si se uplašila?

Imala sam blago krvarenje 6 dana posle O trajalo je ukupno 4 ali sam otišla zbog bolova na hitnu mislila sam da nije neka cista ili nešto slično ...

22. Lipanj 2020. 22:31

Ninnach

Pozdrav svima, evo rekla sam da ću javiti rezultat kad napravim test ponovno. Danas 14dpo i vidi se druga crtica što bi značilo da je to to!! 😊❤️🍀Radila sam test s popodnevnim urinom, a kako učestalo piškim zadnjih dana, slabija je boja crtice no ipak vidljiva, a i još je to jako rana trudnoća…Nadam se da će se sve školski odvijati dalje. Ako nekog zanima, od simptoma sam imala odmah 3-4 dana nakon odnosa su mi grudi postale osjetljive što se meni inače uopće me dešava u pms-u i osjetljive su i sada. Zadnjih tjedan dana učestalije mokrenje, pojačan apetit, i povišena bazalna temperatura (ujutro oko 36.8,a popodne oko 37). Zatim pojačan umor i jučer me polako počeo zatezati donji dio leđa i grčilo me malo u trbuhu. Eto mislim da bi to bilo to otprilike. Svima koje iščekujete rezultate, želim plusiće i crtice što prije da ugledate😊❤️🍀

Hvala sto si javila prve simptome
    Sretno 💟 i cestitam!

Sla
    22. Lipanj 2020. 22:36

Ninnach

Čestitam od ❤️Želim ti ugodnu trudnoću 🍀😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.