Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    22. Lipanj 2020. 14:29

Saramala

Sara🌻 (Mrljica)

Saramala

Snoopyiicaa

Saramala

Snoopyiicaa

Saramala

Pozdrav , nova sam ovdje mozda sam malo nestrpljiva ali evo
    Ako tko ima kakvo iskustvo ili mišljenje ima tema na ovo sto mi je potrebno
    Ali niti jedna nije završena cure jednostavno ne jave konačan rezultat , 7 dana mi je do M uradila
    Sam digitalni test i pokazao je nejasan rezultat postaviti cu sliku , kada sam ga otvorila jedna linija je tamno plava a druga blago plava sto vi mislite bila bi zahvalna

Stavi sliku testa ne

https://ibb.co/pWF5zck

I meni je tako bilo i nisam trudna, to je normalno da je taj test takav kad je negativan.. I ja sam ga ostvarala isto je bilo dvije plave crte, i isto se ponadala da test nije dobro pokazao i na kraju nista 🙄

Joj , a lijepo sam se ponadala joj je mozda rano 7 dana prije M pa cu posto sam kupila 2 cisto probati i drugi imam jos malo nade hvala ti na pomoći 🙏🏻

Pozz. 7 dana je uistinu rano. Implatacija se događa 7-12 dana nakon O. Nakon implatacije se počinje stvarati hormon trudnoće. Ti možda jos nisi ni imala implataciju. 7 dana prije M je uistinu rano. Najbolji CB garantira tek 55% tocnosti 4 dana prije M. 7 dana prije je apsurdno radit test. Strpi se malo.

Da u pravu si , ovulacija mi je bila 15 og znam posto
    Sam ju pratila međutim citala sam neke komentare neke cure kazu 9 dana prije čak imale plus zbog toga sam eto i požurila 🥺

Meni je to malo nategnuto, al dobro. Svakako se strpi. Želim ti sreću ☺️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Saramala
    22. Lipanj 2020. 14:47

Također ❤️

Sla
    22. Lipanj 2020. 15:55

Upravo od ginekologa nema objasnjenje zašto mi se dešava sve ovo ali za razbiju od G sa hitne po njemu nije trudnoća ... neznam više šta da mislim ... upravo kupujem test uradiću ga za svaki slučaj na dan ocekivane . Rezultate od G ću imati tek za nedelju dana 😗

malamarelica
    22. Lipanj 2020. 16:07

Sla

Upravo od ginekologa nema objasnjenje zašto mi se dešava sve ovo ali za razbiju od G sa hitne po njemu nije trudnoća … neznam više šta da mislim … upravo kupujem test uradiću ga za svaki slučaj na dan ocekivane . Rezultate od G ću imati tek za nedelju dana 😗

Po meni to ovi na hitnoj nikako nisu imali pravo reci, da je rijec o implantacijskom. To se gotovo pa ne moze znati, tek bi se po testu trudnoce moglo zakljuciti tak nesto, gledajuci unazad. Cekaj ocekivani dan menge pa napravi test i onda ces biti sigurna

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Sla
    22. Lipanj 2020. 17:32

malamarelica

Sla

Upravo od ginekologa nema objasnjenje zašto mi se dešava sve ovo ali za razbiju od G sa hitne po njemu nije trudnoća … neznam više šta da mislim … upravo kupujem test uradiću ga za svaki slučaj na dan ocekivane . Rezultate od G ću imati tek za nedelju dana 😗

Po meni to ovi na hitnoj nikako nisu imali pravo reci, da je rijec o implantacijskom. To se gotovo pa ne moze znati, tek bi se po testu trudnoce moglo zakljuciti tak nesto, gledajuci unazad. Cekaj ocekivani dan menge pa napravi test i onda ces biti sigurna

Oni su mi rekli da je moguca implatacija posto nisu imali drugo objasnjenje po njima 6 dana od ovulacije može biti implatacijsko a moj G kaže da je nemoguće da se ta krvarenja javljaju tek u 8-12 nedelja hahaha gluposti ... da neznas kome verovati . Uglavnom mi je uzeo sve briseve čak i na tumor pa ćemo videti za 7 dana . Javiću se ! U svakom slučaju nije mi tolika frka imam 3oje dece samo me nervira kad neznam razloge nekih dogadjaja 😄 u svakom slučaju želim vam ubrzo plusice svima 😘

22. Lipanj 2020. 18:41

Sla

malamarelica

Sla

Oni su mi rekli da je moguca implatacija posto nisu imali drugo objasnjenje po njima 6 dana od ovulacije može biti implatacijsko a moj G kaže da je nemoguće da se ta krvarenja javljaju tek u 8-12 nedelja hahaha gluposti … da neznas kome verovati . Uglavnom mi je uzeo sve briseve čak i na tumor pa ćemo videti za 7 dana . Javiću se ! U svakom slučaju nije mi tolika frka imam 3oje dece samo me nervira kad neznam razloge nekih dogadjaja 😄 u svakom slučaju želim vam ubrzo plusice svima 😘

Eto i kod mene je slicna situacija, krvarila sam sitno onak, tockice samo sitne nekih 2 i pol dana, s laganim grcevima, mucninom i nadutosti, danas je to sve prestalo, a mengu trebam dobit za 3 dana,  nije mi se nikad to desilo pa cemo vidjet...ako menga ne dode na vrijeme napravit cu test, ako dode i ako se opet ponovi ista situacija sljedece M javit cu se G... A papa test sam radila prije 2 tjedna, odgovor cu dobit tek za 2 tjedna.

Sla
    22. Lipanj 2020. 18:52

Tinchica javi se ako dobiješ ili ne da znam imam li se čemu nadati dva dana smo razlike 😘

22. Lipanj 2020. 20:19

Sla

Tinchica javi se ako dobiješ ili ne da znam imam li se čemu nadati dva dana smo razlike 😘

Budem, naravno 🤗

simba
    22. Lipanj 2020. 20:41

Sla

Imam pitanje. Zašto si ti išla na hitnu točno? Imala si par dana poslje O tragove krvi ili si baš jako krvarila, pa si se uplašila?

👩33g
    👨42g
    👦4g

Ninnach
    22. Lipanj 2020. 21:00

Pozdrav svima, evo rekla sam da ću javiti rezultat kad napravim test ponovno. Danas 14dpo i vidi se druga crtica što bi značilo da je to to!! 😊❤️🍀Radila sam test s popodnevnim urinom, a kako učestalo piškim zadnjih dana, slabija je boja crtice no ipak vidljiva, a i još je to jako rana trudnoća...Nadam se da će se sve školski odvijati dalje. Ako nekog zanima, od simptoma sam imala odmah 3-4 dana nakon odnosa su mi grudi postale osjetljive što se meni inače uopće me dešava u pms-u i osjetljive su i sada. Zadnjih tjedan dana učestalije mokrenje, pojačan apetit, i povišena bazalna temperatura (ujutro oko 36.8,a popodne oko 37). Zatim pojačan umor i jučer me polako počeo zatezati donji dio leđa i grčilo me malo u trbuhu. Eto mislim da bi to bilo to otprilike. Svima koje iščekujete rezultate, želim plusiće i crtice što prije da ugledate😊❤️🍀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.