Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    01. Rujan 2020. 18:12

dinchy

Bella🍁

dinchy

Sayuri cestitam i sretno na pregledu
    Ja sam jucer dobila M, tako da idemo u nove pobjede ovaj mjesec
    Doduse, u jednu ruku mi je i drago da je stigla, jer je ovo prva nakon pilula, a s obzirom da sam ih jaako dugo pila i procitala da curama nekad treba i po više mjeseci da im se vrati, moja je kasnila samo 20 dana pa mi je to cak i pozitivna stvar
    Bolje i to nego svakih tjedan radit test koji ispadne negativan zato jer ne znas kad bi M uopce mogla doci

Istina.
    Kad ćeš htjet na listu javi, ako znaš kad bi ti slijedeća (ne) trebala doći.🤗

Hvala, budem se javila kasnije malo za popis 🙂 Mislim da cu ovaj mjesec jos pricekat da vidim hoce li se unormaliti trajanje ciklusa
    Cudno mi je da mi je M jako slaba, dqvno dok jos nisam pila pilule znale su bit obilne pa sam nekako to ocekivala i sada, pogotovo za prvu, kad kno nista, nit me sta boli 🤷‍♀️

Treba vremena da se to ustabili. Znam da kad sam ih ja prestala piti trebalo mi je nekoliko mjeseci da mi se tijelo vrati u normalu.

Bella🌟
    01. Rujan 2020. 18:12

Mimi20

Osjetljivost prvog testa ne digitalnog je 10mlU/ml

Kad ces raditi test?🤭

Mimi20
    01. Rujan 2020. 18:17

Bella🍁

Mimi20

Kad ces raditi test?🤭

Ajme neznam🤷‍♀️🙊 možda sutra ujutro, još ću vidjet☺️

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Bella🌟
    01. Rujan 2020. 18:21

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

Kad ces raditi test?🤭

🤭🤞♥️

Mimi20
    01. Rujan 2020. 18:23

Bella🍁

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

Kad ces raditi test?🤭

🤭🤞♥️

🤭🤭🤞🤞🤞🤞

8+4👶

Poppyy
    01. Rujan 2020. 18:29

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

Kad ces raditi test?🤭

Svaka cast na strpljenju, ja bih napravila cim bi dosla iz trgovine s testom🤣🤣

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

SAYURI
    01. Rujan 2020. 18:30

Pahuljica10

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

Kad ces raditi test?🤭

I ja 😫

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Mimi20
    01. Rujan 2020. 18:31

Pahuljica10

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

Kad ces raditi test?🤭

A bojim se ishoda😂 ipak sam popila svega i svačega pa da nebi utjecalo na test pa bi mi pokazao minus🥺

8+4👶

Poppyy
    01. Rujan 2020. 18:38

Hm, ne znam ipak je 16dpo...Oprosti nemoj misliti da te nagovaram na testic sad samo sam previse uzbudena😂😂

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

01. Rujan 2020. 18:38

Bella🍁

Žene i cerviksi😂😂
    Irenaaa e miša mu, žao mi je. 😔😔 Kad da te stavim za listu slijedeći mjesec?
    Anabelaaaa uh, baš mi je zao. Mogu misliti koji šok. I kad spominjes pušenje, ima jedna knjiga koja je meni pomogla da prestanem Alan Carr-Lako je prestati pušiti. Nekome pomogne nekome ne, meni je, nepušač sam već tri godine.
    MisicaMia sretno u petak💛
    Želim vam objema da se što prije izvucete iz toga, samo hrabro žene ♥️
    Mašo sadni ja vidim puno bolje crticu, ali mislim da nakon što prođe neko vrijeme test se smatra nevažećim, u smislu da je rezultate potrebno očitati unutar određenog vremenskog perioda, tipa 10 min. Al to možda ovisi o testovima. Svakako nadamo se da je +♥️
    Stella 26 dobrodošla🤗 cervikalne briseve čekaš oko tjedan dana, čak i prije znaju biti gotovi.
    Sayuri sretno na pregledu🤗😘
    Valentina baš mi je žao😔🥺

Evo ni ja se nisam mogla suzdržati, idem s posla prema kući, šećem i razmišljam kako ću test napraviti u petak i 100 metara dalje dođem na ideju da ga možda ipak napravim sad, jer kao ono ,prema mojoj procjeni O je trebala biti 16.8. pa bi već sad trebala M doći odnosno test pokazati nešto i tako ja napravim zbog hira i naravno jedan veeliki minus. Poneslo me testiranje, iako to ne radim inače i sad sam odlučila da više ni neću dok M ne zakasni 1 dan. Ili bar na dan kad bi M trebala doći 🤭 nisam slikala jer nema smisla. Ovako sam tražila drugu crticu🧐 ali nema ni s od sjene. Isti je test kao i Valentinin. Al ok, realno nije bilo ni neke šanse za ovaj mjesec. Idemo dalje💪

hvala na odgovoru 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.