Hm, ne znam ipak je 16dpo…Oprosti nemoj misliti da te nagovaram na testic sad samo sam previse uzbudena😂😂
Jutarnji je najsigurniji ipak zar ne? 🤭 A neke ipak naprave odma ali kao što sam rekla ne usudim se
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Hm, ne znam ipak je 16dpo…Oprosti nemoj misliti da te nagovaram na testic sad samo sam previse uzbudena😂😂
Jutarnji je najsigurniji ipak zar ne? 🤭 A neke ipak naprave odma ali kao što sam rekla ne usudim se
U pravu si, bolje sacekati🙈
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Joj meni ce M mozda i uraniti😂😂 sva sam cmoljava, na sve placem bilo to lijepo/tuzno/dobro/lose apsolutno sve🙈 tako mi bude uvijek dan-dva pred M, a tek u subotu treba doc🤷🏼♀️
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
U pravu si, bolje sacekati🙈
Upravo okrenem glavu i pogledam u televizor kad ono piše: dolazak bebe😂😂😂😂 reklama za narukvice🙊 reko možda je neki znak🤭😂
8+4👶
Joj meni ce M mozda i uraniti😂😂 sva sam cmoljava, na sve placem bilo to lijepo/tuzno/dobro/lose apsolutno sve🙈 tako mi bude uvijek dan-dva pred M, a tek u subotu treba doc🤷🏼♀️
Ja znam da sam uvjek zivcana prije nego mora doći menga... Ali eto uopće nisam zivcana nego sam prošli tjedan baš bila umorna i spavalo mi se non stop🤷♀️🤷♀️
8+4👶
Bok drage zene, prvo zelim vam svima zeljene plusice 🤗
Jel ima neka iskustva sa hipotireozom?
Naime kada sam isla na pregled da vidimo u cemu je problem zasto nepune 2god ne ide, po naputku gin izvadila sam hormone,krenula sa folacinom i lh trakicama . Endo rekao da je lagana hipo i dobila sam euthyrox25 . Zanima me ima li iskustva i kada se hormon smanji, rekao je endo da dodem za 3mj osim u slucaju trudnoce.
Maso, i ja nesto vidim, ali ti testovi s plavom crtom cesto naknadno znaju dati crtu, a nije rijec o trudnoci.
Svakako je rano.. Meni je 9 DPO bio negativan test, 10DPO jeeeeedva nesto vidljivo, a bila trudna.
Kupi Gravignost ultra ( u ljekarnama), osjetljivost je 10, ili pricekaj jos koji dan.
Nijedan clearblue nije ispod 20, ne znam gdje si procitala da je 10…
Ima od 10,onaj na kojem pise 6 dana ranije
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Mislim da se i meni blizi iako sam se nadala da su implatancijski grcevi. Samo sto i dalje bolucka, nervozna sam vec par dana, jede mi se sve po redu, sto veci junk to bolje - dakle skolski PMS. Izgleda da nista ni ovaj ciklus 🙁
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Ja znam da sam uvjek zivcana prije nego mora doći menga… Ali eto uopće nisam zivcana nego sam prošli tjedan baš bila umorna i spavalo mi se non stop🤷♀️🤷♀️
Izgleda obecavajuce 🤞🏻
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Ja znam da sam uvjek zivcana prije nego mora doći menga… Ali eto uopće nisam zivcana nego sam prošli tjedan baš bila umorna i spavalo mi se non stop🤷♀️🤷♀️
Izgleda obecavajuce 🤞🏻
Da bar na testu pokaže obećavajuče😂😂😂🤭🙊
8+4👶
Sortiraj odgovore
Najstariji