Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimi20
    01. Rujan 2020. 18:46

Pahuljica10

Hm, ne znam ipak je 16dpo…Oprosti nemoj misliti da te nagovaram na testic sad samo sam previse uzbudena😂😂

Jutarnji je najsigurniji ipak zar ne? 🤭 A neke ipak naprave odma ali kao što sam rekla ne usudim se

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Poppyy
    01. Rujan 2020. 18:51

Mimi20

Pahuljica10

Hm, ne znam ipak je 16dpo…Oprosti nemoj misliti da te nagovaram na testic sad samo sam previse uzbudena😂😂

Jutarnji je najsigurniji ipak zar ne? 🤭 A neke ipak naprave odma ali kao što sam rekla ne usudim se

U pravu si, bolje sacekati🙈

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    01. Rujan 2020. 18:52

Joj meni ce M mozda i uraniti😂😂 sva sam cmoljava, na sve placem bilo to lijepo/tuzno/dobro/lose apsolutno sve🙈 tako mi bude uvijek dan-dva pred M, a tek u subotu treba doc🤷🏼‍♀️

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Mimi20
    01. Rujan 2020. 18:53

Pahuljica10

Mimi20

Pahuljica10

U pravu si, bolje sacekati🙈

Upravo okrenem glavu i pogledam u televizor kad ono piše: dolazak bebe😂😂😂😂 reklama za narukvice🙊 reko možda je neki znak🤭😂

8+4👶

Mimi20
    01. Rujan 2020. 18:55

Pahuljica10

Joj meni ce M mozda i uraniti😂😂 sva sam cmoljava, na sve placem bilo to lijepo/tuzno/dobro/lose apsolutno sve🙈 tako mi bude uvijek dan-dva pred M, a tek u subotu treba doc🤷🏼‍♀️

Ja znam da sam uvjek zivcana prije nego mora doći menga... Ali eto uopće nisam zivcana nego sam prošli tjedan baš bila umorna i spavalo mi se non stop🤷‍♀️🤷‍♀️

8+4👶

Natica
    01. Rujan 2020. 20:37

Bok drage zene, prvo zelim vam svima zeljene plusice 🤗  
    Jel ima neka iskustva sa hipotireozom?
    Naime kada sam isla na pregled da vidimo u cemu je problem zasto nepune 2god ne ide, po naputku gin izvadila sam hormone,krenula sa folacinom i lh trakicama . Endo rekao da je lagana hipo i dobila sam euthyrox25 . Zanima me ima li iskustva i kada se hormon smanji, rekao je endo da dodem za 3mj osim u slucaju trudnoce.

• Lisa
    01. Rujan 2020. 20:44

Zara01

Maso, i ja nesto vidim, ali ti testovi s plavom crtom cesto naknadno znaju dati crtu, a nije rijec o trudnoci.
    Svakako je rano.. Meni je 9 DPO bio negativan test, 10DPO jeeeeedva nesto vidljivo, a bila trudna.
    Kupi Gravignost ultra ( u ljekarnama), osjetljivost je 10, ili pricekaj jos koji dan.
    Nijedan clearblue nije ispod 20, ne znam gdje si procitala da je 10…

Ima od 10,onaj na kojem pise 6 dana ranije

👧 35 g
    🧒 28 g
    AIH 5mj 2022. - neg
    Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg

Tinker 🌸
    01. Rujan 2020. 21:01

Pahuljica10

Mislim da se i meni blizi iako sam se nadala da su implatancijski grcevi. Samo sto i dalje bolucka, nervozna sam vec par dana, jede mi se sve po redu, sto veci junk to bolje - dakle skolski PMS. Izgleda da nista ni ovaj ciklus 🙁

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Tinker 🌸
    01. Rujan 2020. 21:05

Mimi20

Pahuljica10

Ja znam da sam uvjek zivcana prije nego mora doći menga… Ali eto uopće nisam zivcana nego sam prošli tjedan baš bila umorna i spavalo mi se non stop🤷‍♀️🤷‍♀️

Izgleda obecavajuce 🤞🏻

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Mimi20
    01. Rujan 2020. 21:07

tam7

Mimi20

Pahuljica10

Ja znam da sam uvjek zivcana prije nego mora doći menga… Ali eto uopće nisam zivcana nego sam prošli tjedan baš bila umorna i spavalo mi se non stop🤷‍♀️🤷‍♀️

Izgleda obecavajuce 🤞🏻

Da bar na testu pokaže obećavajuče😂😂😂🤭🙊

8+4👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.