Evo dobila sam termin kod ginice , ponedjeljak u 10:30h….drzite fige 🤭
Cestitam! 🥰 puno,puno srece ti zelim...samo neka bude uredna trudnoca.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sayuri cestitam i sretno na pregledu
Ja sam jucer dobila M, tako da idemo u nove pobjede ovaj mjesec
Doduse, u jednu ruku mi je i drago da je stigla, jer je ovo prva nakon pilula, a s obzirom da sam ih jaako dugo pila i procitala da curama nekad treba i po više mjeseci da im se vrati, moja je kasnila samo 20 dana pa mi je to cak i pozitivna stvar
Bolje i to nego svakih tjedan radit test koji ispadne negativan zato jer ne znas kad bi M uopce mogla doci
Istina.
Kad ćeš htjet na listu javi, ako znaš kad bi ti slijedeća (ne) trebala doći.🤗
Pozdrav drage ženice. Evo rekla sam da ću se javiti kad prođe inseminacija. Jučer sam bila i nadam se da će biti uspješna 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Sretno i ugledajte plusiće ovih dana 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pozdrav drage ženice. Evo rekla sam da ću se javiti kad prođe inseminacija. Jučer sam bila i nadam se da će biti uspješna 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Kako je proslo? Kako to uopce ide?
❤️🙏🏻
Želim ti svu sreću♥️
Hvala vam zene do neba na lijepim zeljama😘😘 Mene je tako strah te vanmatericne , samo da prvi pregled bude ok 🙏
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri cestitam i sretno na pregledu
Ja sam jucer dobila M, tako da idemo u nove pobjede ovaj mjesec
Doduse, u jednu ruku mi je i drago da je stigla, jer je ovo prva nakon pilula, a s obzirom da sam ih jaako dugo pila i procitala da curama nekad treba i po više mjeseci da im se vrati, moja je kasnila samo 20 dana pa mi je to cak i pozitivna stvar
Bolje i to nego svakih tjedan radit test koji ispadne negativan zato jer ne znas kad bi M uopce mogla doci
Istina.
Kad ćeš htjet na listu javi, ako znaš kad bi ti slijedeća (ne) trebala doći.🤗
Hvala, budem se javila kasnije malo za popis 🙂 Mislim da cu ovaj mjesec jos pricekat da vidim hoce li se unormaliti trajanje ciklusa
Cudno mi je da mi je M jako slaba, dqvno dok jos nisam pila pilule znale su bit obilne pa sam nekako to ocekivala i sada, pogotovo za prvu, kad kno nista, nit me sta boli 🤷♀️
👩🏼29 god
🧑🏻27 god
👩❤️👨 14 god
➕ 22.6.2021.
https://ibb.co/DCGNwM6
Evo žene ja kupila ne jednog već dva🙊🤭🤭😂🤷♀️
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Osjetljivost prvog testa ne digitalnog je 10mlU/ml
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Sortiraj odgovore