Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    01. Rujan 2020. 15:52

Ja te testove ne kupujem dok ne zakasni debelo.. 😂

❤️🙏🏻

Mokosh
    01. Rujan 2020. 15:56

SAYURI

Evo dobila sam termin kod ginice , ponedjeljak u 10:30h….drzite fige 🤭

Cestitam! 🥰 puno,puno srece ti zelim...samo neka bude uredna trudnoca. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    01. Rujan 2020. 16:10

dinchy

Sayuri cestitam i sretno na pregledu
    Ja sam jucer dobila M, tako da idemo u nove pobjede ovaj mjesec
    Doduse, u jednu ruku mi je i drago da je stigla, jer je ovo prva nakon pilula, a s obzirom da sam ih jaako dugo pila i procitala da curama nekad treba i po više mjeseci da im se vrati, moja je kasnila samo 20 dana pa mi je to cak i pozitivna stvar
    Bolje i to nego svakih tjedan radit test koji ispadne negativan zato jer ne znas kad bi M uopce mogla doci

Istina.
    Kad ćeš htjet na listu javi, ako znaš kad bi ti slijedeća (ne) trebala doći.🤗

Pupa
    01. Rujan 2020. 16:21

Pozdrav drage ženice. Evo rekla sam da ću se javiti kad prođe inseminacija. Jučer sam bila i nadam se da će biti uspješna 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Sretno i ugledajte plusiće ovih dana 😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Missy87
    01. Rujan 2020. 16:49

Pupa

Pozdrav drage ženice. Evo rekla sam da ću se javiti kad prođe inseminacija. Jučer sam bila i nadam se da će biti uspješna 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Kako je proslo? Kako to uopce ide? 

❤️🙏🏻

Bella🌟
    01. Rujan 2020. 16:51

Pupa

Želim ti svu sreću♥️

SAYURI
    01. Rujan 2020. 17:06

Hvala vam zene do neba na lijepim zeljama😘😘 Mene je tako strah te vanmatericne , samo da prvi pregled bude ok 🙏

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

dinchy
    01. Rujan 2020. 17:41

Bella🍁

dinchy

Sayuri cestitam i sretno na pregledu
    Ja sam jucer dobila M, tako da idemo u nove pobjede ovaj mjesec
    Doduse, u jednu ruku mi je i drago da je stigla, jer je ovo prva nakon pilula, a s obzirom da sam ih jaako dugo pila i procitala da curama nekad treba i po više mjeseci da im se vrati, moja je kasnila samo 20 dana pa mi je to cak i pozitivna stvar
    Bolje i to nego svakih tjedan radit test koji ispadne negativan zato jer ne znas kad bi M uopce mogla doci

Istina.
    Kad ćeš htjet na listu javi, ako znaš kad bi ti slijedeća (ne) trebala doći.🤗

Hvala, budem se javila kasnije malo za popis 🙂 Mislim da cu ovaj mjesec jos pricekat da vidim hoce li se unormaliti trajanje ciklusa
    Cudno mi je da mi je M jako slaba, dqvno dok jos nisam pila pilule znale su bit obilne pa sam nekako to ocekivala i sada, pogotovo za prvu, kad kno nista, nit me sta boli 🤷‍♀️

👩🏼29 god
    🧑🏻27 god
    👩‍❤️‍👨 14 god
    ➕ 22.6.2021.

Mimi20
    01. Rujan 2020. 17:45

https://ibb.co/DCGNwM6

Evo žene ja kupila ne jednog već dva🙊🤭🤭😂🤷‍♀️

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Mimi20
    01. Rujan 2020. 17:49

Osjetljivost prvog testa ne digitalnog je 10mlU/ml

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.