Bok drage zene, prvo zelim vam svima zeljene plusice 🤗
Jel ima neka iskustva sa hipotireozom?
Naime kada sam isla na pregled da vidimo u cemu je problem zasto nepune 2god ne ide, po naputku gin izvadila sam hormone,krenula sa folacinom i lh trakicama . Endo rekao da je lagana hipo i dobila sam euthyrox25 . Zanima me ima li iskustva i kada se hormon smanji, rekao je endo da dodem za 3mj osim u slucaju trudnoce.
Pozdrav,
Imam ja hipo, jos od prve trudnoce. Preporuka za trudnocu je da ti TSH bude ispod 2, a djelovanje terapije se vidi za cca 2 tjedna.
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Joj meni ce M mozda i uraniti😂😂 sva sam cmoljava, na sve placem bilo to lijepo/tuzno/dobro/lose apsolutno sve🙈 tako mi bude uvijek dan-dva pred M, a tek u subotu treba doc🤷🏼♀️
Ja znam da sam uvjek zivcana prije nego mora doći menga… Ali eto uopće nisam zivcana nego sam prošli tjedan baš bila umorna i spavalo mi se non stop🤷♀️🤷♀️
Izgleda obecavajuce 🤞🏻
Da bar na testu pokaže obećavajuče😂😂😂🤭🙊
🤣🤣🤣🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Cure, pije li neka od vas vec sad prenatalne vitamine ili folnu?
Ja prenatal pijem vec par godina, a tek smo sad poceli radit na bebi pila sam ih oduvijek zbog dobre kombinacije vitamina i minerala, a sad sam uz sve sto i inace pijem dodala solgar folate 400
👩🏼29 god
🧑🏻27 god
👩❤️👨 14 god
➕ 22.6.2021.
Natica dobrodošla🤗 nemam iskustva ali samo da te pozdravim i zazelim + čim prije🤗🤗
Lollypop pijem Prema duo sad. Poslije spontanog sam pila neko vrijeme SiderAl folic i omegu i magnezij, a sad to sve imam u jednoj tableti. Prije prve trudnoće sam u dobitnom mjesecu tek počela omegu i magnezij. A kad sam ostala trudna dobila folacin na recept i željezo zbog anemije.
Bok drage zene, prvo zelim vam svima zeljene plusice 🤗
Jel ima neka iskustva sa hipotireozom?
Naime kada sam isla na pregled da vidimo u cemu je problem zasto nepune 2god ne ide, po naputku gin izvadila sam hormone,krenula sa folacinom i lh trakicama . Endo rekao da je lagana hipo i dobila sam euthyrox25 . Zanima me ima li iskustva i kada se hormon smanji, rekao je endo da dodem za 3mj osim u slucaju trudnoce.
Pozdrav,
Imam ja hipo, jos od prve trudnoce. Preporuka za trudnocu je da ti TSH bude ispod 2, a djelovanje terapije se vidi za cca 2 tjedna.
Kopka me to stalno, nekako mi predugo 3mj cekati. Htjela bih znati da ima barem nekog pomaka da se ne nadam bezveze. Vjerujem endo , "ali" mi se mota po glavi.
Bella hvala 😇🤗
Dobro jutro☕
ODBROJAVANJE do ➕♥️:
Mimi20 - 28.8. kasni 5 dana♥️
Valentina_23 - 28.8. kasni 5 dana♥️
Bella- 03.09.♥️
Maša25 - 05.09.♥️
Missy87- 06.09.♥️
Tam7 - 06.09.♥️
Inana1- 08.09.♥️
Anabelaaaa -08.09.♥️
Tinceee2205 - 09.09♥️
Divna_Sa-12.09.♥️
Clio35 - 12.09.♥️
Ancioo-21.09♥️
Freya_444- 21./22.09.♥️
Tissa- 25.09.♥️
Mokosh - 27.09.♥️
Irenaa0809 -?♥️
Dobro jutro😚☕
Planira netko piskit danas?❤️
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Dobro jutro trudilice ☕🌺☀️kako ste danas?
Maša i Valentina dali piškite danas? Držim vam najveće🤞🤞da bude +.
Ja se nadam da sam utvrdila O. Temp. je porasla, ali mislim ici vaditi progesteron za 4 dana da znam tocno dali je došlo do ovulacije. Pokrili smo ovaj mjesec više nego dovoljno ali ipak se ne osjecam niti malo trudno.
Evo mog grafa, kako vam se cini?
https://ibb.co/cCDntGc
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji