Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    01. Rujan 2020. 13:53

Sayuri čestitam ti još jedanput ❤️❤️❤️❤️ Bas mi je jako jako drago i od srca ti zelim da uzivas u svojoj trudnoci 😍😍

Koji je to test? Nigdje ga nemogu nac za kupit :/ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mimi20
    01. Rujan 2020. 13:56

Pahuljica10

SAYURI

Mashaya

Woooow, čestitke, Sayuri! Da sve bude najbolje moguće.
    Daj nam sada više informacija, koliko ti je dana do novog ciklusa? Sad si me hipnotizirala da i ja uradim ranijeJesi li na prvi urin radila?

Jesam prvi urin, 9dpo Gravignost ULTRA. on reaguje na 10ml/U…bas bas osjetljiv..
    Simtpmi ovako:

1,2 DPO nista..
    3 DPO grudi pomalo naticu..
    4DPO grudi vec pomalo teske i bolne ispod pazuha, pocinje mlijecni bijeli iscjedak…koji je jos tu…
    5 DPO grudi bole, bole bole..
    6 DPo grudi natekle, bolne , punije i teze. Pociniu vene da se pojavljuju ( ima slika negdje na temi LH trakice).
    7-8 DPO sve isto smetaju mirisi..
    9 DPO ( jutros) Sve isto ne daj Boze grudnjak obuci. Novi simptom: zadisem se na mali napor i odlucim test uraditi…

Evo, stranica 586

Hvalaa 

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

valentina98
    01. Rujan 2020. 14:02

Mozda sam se sat vremena suzdrzavala da nejdem piskit.. :( 
    https://ibb.co/ry7mNTQ
    https://ibb.co/PDDg7J3
    https://ibb.co/LgHBMrv

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Tincee2205
    01. Rujan 2020. 14:14

Pahuljica10

Koliko cesto idete piskit tokom dana? Meni je zadnjih par dana bilo to malo cesce, ne znam jos iz kojeg razloga
    I danas sam odlucila zapisivati i ispadne da svakih sat vremena idem🤷🏼‍♀️
    Pazim da ne pijem vise nego ostale dane i da piskim samo kad mi stvarno treba a ne na silu, je li to cesto ili nije?😅

I ja isto tako idem svako malo... tokom noci se ustajem po 3 puta da idem piskiti i onda jos ujutro cim ustanem... ne znam sto je svega mi 

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Missy87
    01. Rujan 2020. 14:37

valentina_23

Mozda sam se sat vremena suzdrzavala da nejdem piskit.. :(
    https://ibb.co/ry7mNTQ
    https://ibb.co/PDDg7J3
    https://ibb.co/LgHBMrv

Ajoj draga, ne znam sto bi ti rekla.. 😔
    Stvarno, ne znam.. 
    Ako ce doci, nemoj biti tuzna, sljedeci ciklus je nova prilika. ❤️

Tinceee2205

Pahuljica10

Koliko cesto idete piskit tokom dana? Meni je zadnjih par dana bilo to malo cesce, ne znam jos iz kojeg razloga
    I danas sam odlucila zapisivati i ispadne da svakih sat vremena idem🤷🏼‍♀️
    Pazim da ne pijem vise nego ostale dane i da piskim samo kad mi stvarno treba a ne na silu, je li to cesto ili nije?😅

I ja isto tako idem svako malo… tokom noci se ustajem po 3 puta da idem piskiti i onda jos ujutro cim ustanem… ne znam sto je svega mi

Necu se previse veseliti. Ali 🤞🤞🤞🤞🤞

❤️🙏🏻

Maša🤰🏼
    01. Rujan 2020. 14:38

Valentina ,
    Ali ovaj test ima bas veliku osjetljivost 25 ja mislim i jos nije ni jutarnji urin , hm neznam 😏 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

valentina98
    01. Rujan 2020. 14:42

Nisam nasla onaj sa crticom, ako ne dode do cetvrtka kupiti cu u njemackoj sa tom crticom,iako ne vjerujem da ce biti pozitivan.. sise i ledja me i dalje bole,bijelo zuti iscjedk je stalno tu,ali eto.. ocito nista.. :( 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Maša🤰🏼
    01. Rujan 2020. 14:49

Valentina, ajde drzim ti 🤞🤞🤞da ti taj drugi pokaze || 
    Ja isto imam taj iscjedak kao proziran je ali na dnevnom ulosku mogu vidjet da je ustvari bijelo žuti 🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Sanjarka88
    01. Rujan 2020. 14:49

valentina_23

Nisam nasla onaj sa crticom, ako ne dode do cetvrtka kupiti cu u njemackoj sa tom crticom,iako ne vjerujem da ce biti pozitivan.. sise i ledja me i dalje bole,bijelo zuti iscjedk je stalno tu,ali eto.. ocito nista.. :(

Draga tebi se ocito ciklusi nisu regulirali jos 
    Na 17dpo mora pokazat plus. 
    Porast Lh trakica ti nazalost ne znaci da je nastupila o
    Ili ti je o bila jos kasnije kada nisi vise pratila ili nije ni bila jos uopce. 
    Preporucam zaista pokusat pratit bazalnu bar dok se ciklusi ne reguliraju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    01. Rujan 2020. 14:58

Žene i cerviksi😂😂
    Irenaaa e miša mu, žao mi je. 😔😔 Kad da te stavim za listu slijedeći mjesec? 
    Anabelaaaa uh, baš mi je zao. Mogu misliti koji šok.  I kad spominjes pušenje, ima jedna knjiga koja je meni pomogla da prestanem Alan Carr-Lako je prestati pušiti. Nekome pomogne nekome ne, meni je, nepušač sam već tri godine. 
    MisicaMia sretno u petak💛
    Želim vam objema da se što prije izvucete iz toga, samo hrabro žene ♥️
    Mašo sadni ja vidim puno bolje crticu, ali mislim da nakon što prođe neko vrijeme test se smatra nevažećim, u smislu da je rezultate potrebno očitati unutar određenog vremenskog perioda, tipa 10 min. Al to možda ovisi o testovima. Svakako nadamo se da je +♥️ 
    Stella 26 dobrodošla🤗 cervikalne briseve čekaš oko tjedan dana, čak i prije znaju biti gotovi. 
    Sayuri sretno na pregledu🤗😘
    Valentina baš mi je žao😔🥺 

Evo ni ja se nisam mogla suzdržati, idem s posla prema kući, šećem i razmišljam kako ću test napraviti u petak i 100 metara dalje dođem na ideju da ga možda ipak napravim sad, jer kao ono ,prema mojoj procjeni O je trebala biti 16.8. pa bi već sad trebala M doći odnosno test pokazati nešto i tako ja napravim zbog hira i naravno jedan veeliki minus. Poneslo me testiranje, iako to ne radim inače i sad sam odlučila da više ni neću dok M ne zakasni 1 dan. Ili bar na dan kad bi M trebala doći 🤭 nisam slikala jer nema smisla. Ovako sam tražila drugu crticu🧐 ali nema ni s od sjene. Isti je test kao i Valentinin. Al ok, realno nije bilo ni neke šanse za ovaj mjesec. Idemo dalje💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.