Hvala, bas cu pogledat kad budem iduci put bila u dm-u.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Nema nista drugo u dm-u . Stoje kraj kondoma 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Nece ti taj nijedan od 25 ml pokazati :( Jedino ako uspijes naci ULTRU, pitaj prodavacicu gdje stoje...
Joj zene kod nas u Bih u svakom Dm-u, i to 4€ samo. Ako je kome bas potreban mogu poslati nije frka :)
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Zenice,znate li smije li se raditi papa test ako je doslo do zaceca kojim slucajem? Ili je bolje sacekat....
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja sam radila odmah na prvom pregledu, trazila.gibekologica ...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Drage mame, porodila sam se prije dva mjeseca. Vaginalnim putem. Porod prosao kako treba, bez bilo kakvih preparata za ubrzavanje bolova i ostalo, nije su me sjekli, rezali( ili kako se to vec strucno kaze), no pukla sam sama imala 2 unutrasnja konca. Krvarenje mi je stalo vec 15 dan do kraja 40 dana dobila prvi menzes. Nakon mj i po imala prvi odnos, i tad sam primjetila tragove krvi, samo za vrijeme odnosa, poslije sve normalno, bez krvarenja i bolova.
Drage mame da li ste se susretale s tim, da cujem vasa iskustava, iskreno malo sam zabrinuta, zvala ginekologa znog korone ne mogu da mi obave pregled?
Ja sam radila odmah na prvom pregledu, trazila.gibekologica
Hvala 😊
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Drage mame, porodila sam se prije dva mjeseca. Vaginalnim putem. Porod prosao kako treba, bez bilo kakvih preparata za ubrzavanje bolova i ostalo, nije su me sjekli, rezali( ili kako se to vec strucno kaze), no pukla sam sama imala 2 unutrasnja konca. Krvarenje mi je stalo vec 15 dan do kraja 40 dana dobila prvi menzes. Nakon mj i po imala prvi odnos, i tad sam primjetila tragove krvi, samo za vrijeme odnosa, poslije sve normalno, bez krvarenja i bolova.
Drage mame da li ste se susretale s tim, da cujem vasa iskustava, iskreno malo sam zabrinuta, zvala ginekologa znog korone ne mogu da mi obave pregled?
Sorry ne znam nista o tome. Tek radimo na bebi..
❤️🙏🏻
Nema nista drugo u dm-u . Stoje kraj kondoma 😂😂😂
😂😂😂
Baš sam bila sad i tražila da vidim jel imaju ,i imali su clearblue i još neki. Stajali su kod dodataka prehrani.
Jagodiceee kako si?🤗
mummyboy nemojte se ljutiti ali ovo je tema pod nazivom “Tko planira i radi na bebi”, nazalost rijetko koja od nas bi tu znala odgovor na vase pitanje,ja sam rodila carskim putem pa ne znam, javite se na temi gdje su mame i one bi vam trebale znati odgovor🙃 sretno i neka bude sve u redu 🦋
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji