CB sa plusom je isto oko 20mlu..sa crticom je 10mlu i ja ga idem danas potraziti, a ako ga ne nadjem onda cu cekati da stignemo u Njemacku,tamo ga ima u dmu..
Sa plusom je 25mlu, kupila ga ja danas, iako ga ne namjeravam raditi al nek se nađe.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
A ja bi sutra radila test
😂😂😂
Cerviks ti je vrat maternice.
Uzak, središnji cervikalni kanal prolazi cijelom njegovom dužinom, spajajući šupljinu maternice i vaginu. Zapravo je riječ o mišiću koji odvaja maternicu od vagine te se mijenja u različitim točkama menstrualnog ciklusa i tijekom svih faza trudnoće.
Provjeravam visinu, gdje se nalazi, dali je mekan ili tvrd..
Kad su ovulacije onda ti ima oblik kao mekane usne a kad dolazi do M onda ti je vise kao vrh nosa.
❤️🙏🏻
Ja se stvarno osjecam trudno 😂 ledja me bole i dalje,grudi takodjer 😂 bas sam danas razmisljala da imam iscjedak od O stalno,nije prosao ni jedan dan da sam se obrisala kad sam piskila i da mi je wc papir bez iscjedka.. bas sam i ja danas cerviks provjeravala 😂 skroz je visoko i cini mi se kao da je zatvoren,oko njega sve mekano ali nikako ne mogu sami cerviks odlucit dal je tvrd ili mekan.. i nije mi suh nego je bas dosta vlazan😂
I kod mene, visoko, vlazno.. A nista, sjedim i cekam dane do M.. Ili plusica.. 🤞🤞🤞🤞🤞
❤️🙏🏻
Hahahha nasmijale ste me...sta sve necu ovdje vidjeti i procitati..😂😂 Vi vrijeme provoditi gurajuci prste i pipajuci cervikse...🤭🤭
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav svima 😁,
Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad...
Hvala svima ❤️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Hahahha nasmijale ste me…sta sve necu ovdje vidjeti i procitati..😂😂 Vi vrijeme provoditi gurajuci prste i pipajuci cervikse…🤭🤭
Moramo! 😄😄😄
❤️🙏🏻
Pozdrav svima 😁,
Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad…
Hvala svima ❤️
Mene je ali strana koja je imala O taj mjesec. A poslije sam imala lagane grčeve kao da će M svaki čas stići. I tako je bilo na početku.
Bokic cure, evo da se i ja malo javim pod pauzicom..
Update od simptoma, piskim svakih 15 do 20min.. i uzasno sam gladna, lice mi se je uzasno opristavilo unazad par dana a nikad nisam imala problema sa pristicima cak ni u pubertetu. I osjetila sam lagano ziganje u lijevoj cicki ali samo na tren i prestalo i malo umorna, tu i tam osjetim bol u ledima i kod jajnika ali tako slabo da ni ne zamjetim ii to je vecinom to... cist sumnjam da je to nesto
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
I gledala cerviks malo je nizi nego jucer .. bar mi se cini, ali je mekan dosta da ga jedva i skuzim
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji