CB sa plusom je isto oko 20mlu..sa crticom je 10mlu i ja ga idem danas potraziti, a ako ga ne nadjem onda cu cekati da stignemo u Njemacku,tamo ga ima u dmu..
Sa plusom je 25mlu, kupila ga ja danas, iako ga ne namjeravam raditi al nek se nađe.
Cerviks ti je vrat maternice.
Uzak, središnji cervikalni kanal prolazi cijelom njegovom dužinom, spajajući šupljinu maternice i vaginu. Zapravo je riječ o mišiću koji odvaja maternicu od vagine te se mijenja u različitim točkama menstrualnog ciklusa i tijekom svih faza trudnoće.
Provjeravam visinu, gdje se nalazi, dali je mekan ili tvrd..
Kad su ovulacije onda ti ima oblik kao mekane usne a kad dolazi do M onda ti je vise kao vrh nosa.
❤️🙏🏻
Ja se stvarno osjecam trudno 😂 ledja me bole i dalje,grudi takodjer 😂 bas sam danas razmisljala da imam iscjedak od O stalno,nije prosao ni jedan dan da sam se obrisala kad sam piskila i da mi je wc papir bez iscjedka.. bas sam i ja danas cerviks provjeravala 😂 skroz je visoko i cini mi se kao da je zatvoren,oko njega sve mekano ali nikako ne mogu sami cerviks odlucit dal je tvrd ili mekan.. i nije mi suh nego je bas dosta vlazan😂
I kod mene, visoko, vlazno.. A nista, sjedim i cekam dane do M.. Ili plusica.. 🤞🤞🤞🤞🤞
❤️🙏🏻
Hahahha nasmijale ste me...sta sve necu ovdje vidjeti i procitati..😂😂 Vi vrijeme provoditi gurajuci prste i pipajuci cervikse...🤭🤭
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav svima 😁,
Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad...
Hvala svima ❤️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Hahahha nasmijale ste me…sta sve necu ovdje vidjeti i procitati..😂😂 Vi vrijeme provoditi gurajuci prste i pipajuci cervikse…🤭🤭
Moramo! 😄😄😄
❤️🙏🏻
Pozdrav svima 😁,
Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad…
Hvala svima ❤️
Mene je ali strana koja je imala O taj mjesec. A poslije sam imala lagane grčeve kao da će M svaki čas stići. I tako je bilo na početku.
Bokic cure, evo da se i ja malo javim pod pauzicom..
Update od simptoma, piskim svakih 15 do 20min.. i uzasno sam gladna, lice mi se je uzasno opristavilo unazad par dana a nikad nisam imala problema sa pristicima cak ni u pubertetu. I osjetila sam lagano ziganje u lijevoj cicki ali samo na tren i prestalo i malo umorna, tu i tam osjetim bol u ledima i kod jajnika ali tako slabo da ni ne zamjetim ii to je vecinom to... cist sumnjam da je to nesto
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
I gledala cerviks malo je nizi nego jucer .. bar mi se cini, ali je mekan dosta da ga jedva i skuzim
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji