Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 16:54

valentina_23

CB sa plusom je isto oko 20mlu..sa crticom je 10mlu i ja ga idem danas potraziti, a ako ga ne nadjem onda cu cekati da stignemo u Njemacku,tamo ga ima u dmu..

Sa plusom je 25mlu, kupila ga ja danas, iako ga ne namjeravam raditi al nek se nađe.

Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 16:55

maša25

A ja bi sutra radila test

😂😂😂 

Missy87
    31. Kolovoz 2020. 16:57

Cerviks ti je vrat maternice.
    Uzak, središnji cervikalni kanal prolazi cijelom njegovom dužinom, spajajući šupljinu maternice i vaginu. Zapravo je riječ o mišiću koji odvaja maternicu od vagine te se mijenja u različitim točkama menstrualnog ciklusa i tijekom svih faza trudnoće.
    Provjeravam visinu, gdje se nalazi, dali je mekan ili tvrd.. 
    Kad su ovulacije onda ti ima oblik kao mekane usne a kad dolazi do M onda ti je vise kao vrh nosa. 

❤️🙏🏻

Missy87
    31. Kolovoz 2020. 16:59

valentina_23

Ja se stvarno osjecam trudno 😂 ledja me bole i dalje,grudi takodjer 😂 bas sam danas razmisljala da imam iscjedak od O stalno,nije prosao ni jedan dan da sam se obrisala kad sam piskila i da mi je wc papir bez iscjedka.. bas sam i ja danas cerviks provjeravala 😂 skroz je visoko i cini mi se kao da je zatvoren,oko njega sve mekano ali nikako ne mogu sami cerviks odlucit dal je tvrd ili mekan.. i nije mi suh nego je bas dosta vlazan😂

I kod mene, visoko, vlazno.. A nista, sjedim i cekam dane do M.. Ili plusica.. 🤞🤞🤞🤞🤞

❤️🙏🏻

SAYURI
    31. Kolovoz 2020. 17:09

Hahahha nasmijale ste me...sta sve necu ovdje vidjeti i procitati..😂😂 Vi vrijeme provoditi gurajuci prste i pipajuci cervikse...🤭🤭

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Tinker 🌸
    31. Kolovoz 2020. 17:18

Pozdrav svima 😁,

Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad...

Hvala svima ❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Missy87
    31. Kolovoz 2020. 17:30

SAYURI

Hahahha nasmijale ste me…sta sve necu ovdje vidjeti i procitati..😂😂 Vi vrijeme provoditi gurajuci prste i pipajuci cervikse…🤭🤭

Moramo! 😄😄😄

❤️🙏🏻

Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 17:51

tam7

Pozdrav svima 😁,

Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad…

Hvala svima ❤️

Mene je ali strana koja je imala O taj mjesec. A poslije sam imala lagane grčeve kao da će M svaki čas stići. I tako je bilo na početku.

Tincee2205
    31. Kolovoz 2020. 19:33

Bokic cure, evo da se i ja malo javim pod pauzicom..
    Update od simptoma, piskim svakih 15 do 20min.. i uzasno sam gladna, lice mi se je uzasno opristavilo unazad par dana a nikad nisam imala problema sa pristicima cak ni u pubertetu. I osjetila sam lagano ziganje u lijevoj cicki ali samo na tren i prestalo i malo umorna, tu i tam osjetim bol u ledima i kod jajnika ali tako slabo da ni ne zamjetim ii to je vecinom to... cist sumnjam da je to nesto

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Tincee2205
    31. Kolovoz 2020. 19:35

I gledala cerviks malo je nizi nego jucer .. bar mi se cini, ali je mekan dosta da ga jedva i skuzim

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.