Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    31. Kolovoz 2020. 19:51

tam7

Pozdrav svima 😁,

Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad…

Hvala svima ❤️

Tako i mene bolucka kao pred mengu vec malo vise od tjedan dana a trebam dobit za 5-6dana tek

Mimi20
    31. Kolovoz 2020. 20:28

Lollypop

tam7

Pozdrav svima 😁,

Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad…

Hvala svima ❤️

Tako i mene bolucka kao pred mengu vec malo vise od tjedan dana a trebam dobit za 5-6dana tek

I mene bolucka no ne tako često...a bol u cicama još uvjek je tu😥 ugl kasni mi 3 dana... 5 dana bolne cice, iscjedak je proziran samo na gaćicama dok ga opipam je bjel... Eto to je to☺️

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Tinker 🌸
    31. Kolovoz 2020. 20:41

Bella🍁

tam7

Pozdrav svima 😁,

Hvala svima ❤️

Mene je ali strana koja je imala O taj mjesec. A poslije sam imala lagane grčeve kao da će M svaki čas stići. I tako je bilo na početku.

Ok, hvala ti. Meni je bas neki pritisak, koji dodje i prodje... Nadam se da nece M doci 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Tinker 🌸
    31. Kolovoz 2020. 20:44

Mimi20

Lollypop

tam7

Pozdrav svima 😁,

Hvala svima ❤️

I mene bolucka no ne tako često…a bol u cicama još uvjek je tu😥 ugl kasni mi 3 dana… 5 dana bolne cice, iscjedak je proziran samo na gaćicama dok ga opipam je bjel… Eto to je to☺️

Mozda nam je vrijeme za plusice ovaj mjesec 🤞🏻. Mimi20, zasto ne napravis test ako ti 3 dana kasni? 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 20:46

tam7 nadamo se da neće doći🤞
    Tinceee još malo i testić, neka bude +😁

Poppyy
    31. Kolovoz 2020. 20:47

Tinceee2205

Bokic cure, evo da se i ja malo javim pod pauzicom..
    Update od simptoma, piskim svakih 15 do 20min.. i uzasno sam gladna, lice mi se je uzasno opristavilo unazad par dana a nikad nisam imala problema sa pristicima cak ni u pubertetu. I osjetila sam lagano ziganje u lijevoj cicki ali samo na tren i prestalo i malo umorna, tu i tam osjetim bol u ledima i kod jajnika ali tako slabo da ni ne zamjetim ii to je vecinom to… cist sumnjam da je to nesto

Ovo kao da sam ja pisala🤣 identicno! Stalno piskim, stalno gladna, a imam i zgaravicu nakon jela... Lice je katastrofa, jajnici nekad zabole ali zanemariva bol (veceras ajde malo jaca) i cicke su tek blago pocele boljeti... Meni  je 9dpo, tebi?

Ja ovaj mjesec nisam radila na bebi, ali sad kad razmislim nismo se mi pretjerano ni cuvali🤣🤣 vidjet cemo bas, pms mi nikad nije ovakav pa se naivno nadam😌

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    31. Kolovoz 2020. 20:50

E i da popriliiiicnooo sam naduta🤯🤯 vec si izgledam kao 🤰pa se stalno gledam u ogledalu😂😂sto psiha napravi od zene jooj

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Tincee2205
    31. Kolovoz 2020. 21:22

Pahuljica10

Tinceee2205

Bokic cure, evo da se i ja malo javim pod pauzicom..
    Update od simptoma, piskim svakih 15 do 20min.. i uzasno sam gladna, lice mi se je uzasno opristavilo unazad par dana a nikad nisam imala problema sa pristicima cak ni u pubertetu. I osjetila sam lagano ziganje u lijevoj cicki ali samo na tren i prestalo i malo umorna, tu i tam osjetim bol u ledima i kod jajnika ali tako slabo da ni ne zamjetim ii to je vecinom to… cist sumnjam da je to nesto

Ovo kao da sam ja pisala🤣 identicno! Stalno piskim, stalno gladna, a imam i zgaravicu nakon jela… Lice je katastrofa, jajnici nekad zabole ali zanemariva bol (veceras ajde malo jaca) i cicke su tek blago pocele boljeti… Meni je 9dpo, tebi?

Ja ovaj mjesec nisam radila na bebi, ali sad kad razmislim nismo se mi pretjerano ni cuvali🤣🤣 vidjet cemo bas, pms mi nikad nije ovakav pa se naivno nadam😌

Isto tako, 8 ili 9dpo haha...
    Ma e da mi vidis lice uzasno covjece kao da imam vodene kozice prist na pristu a u zivotu nisam tako imala .. jedan dva su bili max i to bi se povuklo za koji dan.. a piskiti da ne pricam ne smijem kap vode popiti a zedna sam ko deva... mi smo se doduse stvarno trudili ovaj mj haha mislim da smo svega imali 3 dana free 😂 pa se malo nadam da ima nesto tu haha necu previse ali jez ga moram se malo nadati

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Tincee2205
    31. Kolovoz 2020. 21:23

A danas me takva glad uhvatila, nakon svega 4h sto nisam jela sva sam ljuta bila ruke mi se tresle ko narkicu nekom i nakon sto sam pojela bila sam ponovo svoja😂 ali racunam da sam jos gladna i da cu sad jest nesto kuci

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Mimi20
    31. Kolovoz 2020. 21:24

tam7

Mimi20

Lollypop

tam7

Pozdrav svima 😁,

Hvala svima ❤️

I mene bolucka no ne tako često…a bol u cicama još uvjek je tu😥 ugl kasni mi 3 dana… 5 dana bolne cice, iscjedak je proziran samo na gaćicama dok ga opipam je bjel… Eto to je to☺️

Mozda nam je vrijeme za plusice ovaj mjesec 🤞🏻. Mimi20, zasto ne napravis test ako ti 3 dana kasni?

Nadam se da da jako bi htijela ugledat taj plus ko kuća na testu, ali zna mi često doći rano ili kasno, pred prošli mjesec mi je kasnila 8 dana, pa sam ju na kraju dobila... Ali eto nikad me do sada nisu toliko boljele sise i još tako dugo... Grcilo me na dan kada sam morala dobiti i imala sam osjećaj da ću dobiti ali je nema🤭 sve je super dok ležim u krevetu dok se ustanem u si sama me doslovno prereze, a nema nikakvih jako vidljivih žila. Zato sam si sada samoj sebi rekla da od idućeg puta dok mi opet bude kasnila neću trčati po test nego ću jednostavno pričekati🥺 inače imam cikluse razbrkane ali ovaj mjesec mi je dragi došao na godišnji baš kada su meni počeli plodni dani i bio 2tjedna doma... Tako da eto neznam vidjet ćemo... Ne želim ugledat pre rano - na testu😥

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.