Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tincee2205
    31. Kolovoz 2020. 21:29

Pahuljica10

E i da popriliiiicnooo sam naduta🤯🤯 vec si izgledam kao 🤰pa se stalno gledam u ogledalu😂😂sto psiha napravi od zene jooj

Ajme i ja isto hahahha a da ne pricam koliko me.plinovi zezaju😂😂😂 

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Poppyy
    31. Kolovoz 2020. 21:33

Razumijemo se😂😂 
    Ajme kako bih voljela da obje ugledamo plusic😍 
    Osjecam se glupo sto se nadam jer mi negdje u podsvijesti stoji da je nemoguce jer smo oko ovulacije pazili ali opet mi neki vrazicak sapce da se mozda uhvatilo tada kada nismo pazili😂😂 ludim😂😂
    I ovo za glad, jutros pojela dorucak na poslu i nakon pola sata kao da nisam jela danima hocu jooos treba mi pauza ponovo ja glada kao vuk ovo nije normalnoo😅

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    31. Kolovoz 2020. 21:34

Vise od svega bi voljela da imamo svoju malu mrvicu 🥺 ali dobro, doc ce kad tad
    Od sljedeceg mjeseca krecemo ozbiljnije na radu na bebi

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 21:54

Pahuljica i Mimi i tam7 kad bi  trebale (ne)dobiti M? Da vas stavim sutra na listu..

Mimi20
    31. Kolovoz 2020. 22:02

Bella🍁

Pahuljica i Mimi i tam7kad bi trebale (ne)dobiti M? Da vas stavim sutra na listu..

Meni kasni 3 dana, treba ju dobit u petak🤷‍♀️

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Mimi20
    31. Kolovoz 2020. 22:02

Trebala sam*

8+4👶

Tinker 🌸
    31. Kolovoz 2020. 22:05

Mimi20

tam7

Mimi20

Lollypop

tam7

Pozdrav svima 😁,

Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad…

Hvala svima ❤️

Tako i mene bolucka kao pred mengu vec malo vise od tjedan dana a trebam dobit za 5-6dana tek

I mene bolucka no ne tako često…a bol u cicama još uvjek je tu😥 ugl kasni mi 3 dana… 5 dana bolne cice, iscjedak je proziran samo na gaćicama dok ga opipam je bjel… Eto to je to☺️

Mozda nam je vrijeme za plusice ovaj mjesec 🤞🏻. Mimi20, zasto ne napravis test ako ti 3 dana kasni?

Nadam se da da jako bi htijela ugledat taj plus ko kuća na testu, ali zna mi često doći rano ili kasno, pred prošli mjesec mi je kasnila 8 dana, pa sam ju na kraju dobila… Ali eto nikad me do sada nisu toliko boljele sise i još tako dugo… Grcilo me na dan kada sam morala dobiti i imala sam osjećaj da ću dobiti ali je nema🤭 sve je super dok ležim u krevetu dok se ustanem u si sama me doslovno prereze, a nema nikakvih jako vidljivih žila. Zato sam si sada samoj sebi rekla da od idućeg puta dok mi opet bude kasnila neću trčati po test nego ću jednostavno pričekati🥺 inače imam cikluse razbrkane ali ovaj mjesec mi je dragi došao na godišnji baš kada su meni počeli plodni dani i bio 2tjedna doma… Tako da eto neznam vidjet ćemo… Ne želim ugledat pre rano - na testu😥

Koji ti je dan dpo? Drzim fige 🤞🏻

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 22:07

Mimi20

Bella🍁

Pahuljica i Mimi i tam7kad bi trebale (ne)dobiti M? Da vas stavim sutra na listu..

Meni kasni 3 dana, treba ju dobit u petak🤷‍♀️

Ok.
    🤭🤭 To su dobre vijesti,držim fige🤞💕

Tinker 🌸
    31. Kolovoz 2020. 22:09

Bella🍁

Ja bi trebala (ne) dobiti 6.9. Samo sta mi je prosli mjesec uranila 6 dana, dobila nakon 23 dana sto je za mene bas cudno. Tako da se nadam da su ovo implatancijski simptomi, a ne simptomi M 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Mimi20
    31. Kolovoz 2020. 22:13

tam7

Mimi20

tam7

Mimi20

Lollypop

tam7

Pozdrav svima 😁,

Danas mi je cca 7 dpo (pratim trakicama, ali ne bt pa nisam sigurna) i uz bolne grudi od ovulacijs (obicno me bole bradavice oko ovulacije i prestanu pa u pmsu opet grudi pocnu boliti) i imam danas i povremenu “mengastu” bol. Onako nekako tupu, kao da cu procuriti. S tim da imam izrazene simptome pmsa zadnja 2 dana iako je jos prerano da bi M dosla. Da li je vas bolilo kod implantacije? Ja sam vec bila trudna, ali nisam obracala paznju na implantacijski dio dosad…

Hvala svima ❤️

Tako i mene bolucka kao pred mengu vec malo vise od tjedan dana a trebam dobit za 5-6dana tek

I mene bolucka no ne tako često…a bol u cicama još uvjek je tu😥 ugl kasni mi 3 dana… 5 dana bolne cice, iscjedak je proziran samo na gaćicama dok ga opipam je bjel… Eto to je to☺️

Mozda nam je vrijeme za plusice ovaj mjesec 🤞🏻. Mimi20, zasto ne napravis test ako ti 3 dana kasni?

Nadam se da da jako bi htijela ugledat taj plus ko kuća na testu, ali zna mi često doći rano ili kasno, pred prošli mjesec mi je kasnila 8 dana, pa sam ju na kraju dobila… Ali eto nikad me do sada nisu toliko boljele sise i još tako dugo… Grcilo me na dan kada sam morala dobiti i imala sam osjećaj da ću dobiti ali je nema🤭 sve je super dok ležim u krevetu dok se ustanem u si sama me doslovno prereze, a nema nikakvih jako vidljivih žila. Zato sam si sada samoj sebi rekla da od idućeg puta dok mi opet bude kasnila neću trčati po test nego ću jednostavno pričekati🥺 inače imam cikluse razbrkane ali ovaj mjesec mi je dragi došao na godišnji baš kada su meni počeli plodni dani i bio 2tjedna doma… Tako da eto neznam vidjet ćemo… Ne želim ugledat pre rano - na testu😥

Koji ti je dan dpo? Drzim fige 🤞🏻

Hvala🙂 a DPO za to neznam šta znači🤭 pa eto ako mi možete rec bila bi zahvalna jako🥺

8+4👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.