Jutro cure ☕️☕️
Valentina ajde kupi jos jedan test pa ga pisni sutra :)
Tince meni ovo zvuci bas super 🤞🤞🤞
Ne mogu docekati da vidim sto ce biti, trebala bi ne dobiti ili u nedjelju ili sljedeci utorak pa sam sva nervozna haha
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Meni su uvijek ovih dana bolne grudi, bolovi dolje.. No sada nista.. Nema bolova nikakvih.
Jedino sto piskim malo vise, i ako sam napipala cerviks mi je malo vislje nego obicno.
Valentina pisni jos jednom, ajde! 🤞🤞🤞
Bella drzim prstice da sve bude ok, da bude jesam plusic! 🤞🤞🤞
Clio kad ne slutis onda ni ne gledas neke simptome.. Ja prvi put kad sam ostala trudna nisam nista ni primjetila.. 😂
❤️🙏🏻
Meni su uvijek ovih dana bolne grudi, bolovi dolje.. No sada nista.. Nema bolova nikakvih.
Jedino sto piskim malo vise, i ako sam napipala cerviks mi je malo vislje nego obicno.
Clio kad ne slutis onda ni ne gledas neke simptome.. Ja prvi put kad sam ostala trudna nisam nista ni primjetila.. 😂
Tako je i meni sa cerviksom, jucer isla napipati i jedva ga napipala em je mekan em je visoko
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Hej cure! Vidim da je nasa watson uzela pauzu od foruma. Watson, ako citas, javi nam se kad ces htjet🙏 zelim ti sve najbolje! Drzim fige cure onima koje piske ovih dana da budu plusici veliki kao kuca 🤞💗
Tako je i meni sa cerviksom, jucer isla napipati i jedva ga napipala em je mekan em je visoko
A nadajmo se da je to ok, da vuce prema T.. 🤞🤞🤞🤞❤️
Necu se previse nadati, danas sam to sve pregledala cisto radi piskenja po noci, ostale dane ne budem previse gledala i razmisljala da se nebi opet razočarala!
Samo cu se nadati u sebi.. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️
Eh zene moje, kad jako zelis onda ti treba vremena i vremena, a kad nisi ni razmisljao o tome odjednom se dogodi..
❤️🙏🏻
Hej cure! Vidim da je nasa watsonuzela pauzu od foruma. Watson, ako citas, javi nam se kad ces htjet🙏 zelim ti sve najbolje! Drzim fige cure onima koje piske ovih dana da budu plusici veliki kao kuca 🤞💗
Kako si nam Jagodice? 😊
❤️🙏🏻
Hej cure,redovito vas pratim iako sam na proljetnicama (ovdje mi je bila bolja ekipa)😊
Vidim da nas naša Watson napušta. Ako još čitaš,želim ti svu sreću i znam da ćeš uspjeti kad-tad. Samo nam javi sretne vijesti 😘
Valentina najbolji ti odi vadit betu. Nadam se da će se pokazati.
Maša i ostale cure držim 🤞😘
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Ja na ovom godisnjem trosim novce samo na testove 😂🤷🏻♀️
dobro sam, sutra putujemo nazad za Njemacku,moj stancic moja slobodica 😅 sinoc sam se dizala da idem pisat i ujutro sam se skoro upisala kad sam se probudila 😂 jucer smo jeli cobanac i u pol cobanca sam uzela parizer i jela koliko mi se jeo😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Kontesa1 danas ju ne stignem vaditi ni da hocu, pune ruke posla danas,moram sve popakirati jer sutra putujemo za Njemacku.. 😃
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Watson zaista ti zelim sve najbolje i najljepse, i da nam se sto prije vratis sa pozitivnim vijestima🥰
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji