Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 06:10

Jutro☕
    Tinceee moglo bi biti svašta, nadamo se najboljem 🤗 imaš li sad kakve simptome?
    Ima meni su u prošloj bili izostanak izraženih uobičajenih simptoma prije nego dobijem(spotting i bol u trbuhu) te povremena mučnina. Ali znam 2 osobe koje su znale da su trudne po tome jer im kava nije valjala i bila im je odbojna, a inače su obožavale svoju jutarnju kavu. Meni osobno to nije bio slučaj.
    Valentina baš mi je zao što se tako mučiš sad sa svim tim, nezgodno je to kad uopće ne znaš kad bi zapravo trebala dobiti. Ako je bila O 14, napravi još za koji dan test i pa da napokon pokaže +💕 kako si inače?

Ako ima netko tko želi na listu, ili je potrebno nešto promijeniti javite🤗

Missy87
    31. Kolovoz 2020. 07:37

Dobro jutro svima! 
    Valentina najbolje da pricekas jos koji dan pa napravis jos jedan test! Nadam se da ce ti napokon pokazati jedan veliki plusic! 🤞🤞
    Kod mene je 8dpo, nocas sam isla piskit kao luda, mislim da sam bila jedno 6 puta na wc-u.
    Obicno idem jednom samo, ali nocas je bilo veselo sa piskenjem!
    Dogodilo se nekome to na 8dpo?
    Inace pokusavam ostati sabrana i ne razmisljati toliko.. 🤔

❤️🙏🏻

Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 07:38

Missy87

Dobro jutro svima!
    Valentina najbolje da pricekas jos koji dan pa napravis jos jedan test! Nadam se da ce ti napokon pokazati jedan veliki plusic! 🤞🤞
    Kod mene je 8dpo, nocas sam isla piskit kao luda, mislim da sam bila jedno 6 puta na wc-u.

Meni nije.  U prošloj, tek kad je M zakasnila mi se to javilo. 

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2020. 07:59

Missy87

Dobro jutro svima!

Meni je krenulo cesce piskenje tako negdje 8dpo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tincee2205
    31. Kolovoz 2020. 08:11

Bella🍁

Jutro☕
    Tinceee moglo bi biti svašta, nadamo se najboljem 🤗 imaš li sad kakve simptome?

Jedino sto su mi bradavice osjetljive ali samo na dodir, grudi ko grudi me ne bole. Stalno trebam piskiti, naci ni kap vode ne smijem popiti jer cu barem 50 puta na wc u razmaku od par min.. a nista ne me boli niti ne pece pa da bi bila upala ili infekcija mjehura. I tipa nemam bas teka nekog ali mi se zna javiti zelja za nekom hranom a isto tako mi je meso neki dan uzasno smrdilo pa nisam mogla jesti.. uzasno se preznojavam naci jucer sobu isla usisati i malo pocistiti prrznojila sam se ko luda i brzo se umaram i napuhnuta sam i puna plinova haha... i raspolozenja me malo zezaju... ali nez ne vjerujem da jesam mislim ne nadam se previse jer se uvijek razocaram, ovi svi simptomi nisu svakodnevnica ali ono prisutni su pa se zato nis previse ne nadam.. ali ovak kad gledam ono cist sam si normalna ko kroz cijeli mj, nemam osjecaj da cu dobiti mengu pa da je pms a nit se osjecam trudno

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Missy87
    31. Kolovoz 2020. 08:12

Vidjet cemo. 
    Samo me malo iznenadilo jer sam nocas imala party sa piskenjem.. 😂
    Nemam nikakve druge simptome, sve je drugo mirno i spava.. 😂😂
    Sanjarka kako si ti? 😊
    Bella a ti? 😊

❤️🙏🏻

Ivo& Ivana💙♥️
    31. Kolovoz 2020. 08:18

Jutro cure, pije se ☕uz jutarnju kišicu.
    Missy87 ja sam u prvoj trudnoci pocela dosta ici na wc tek nakon sto je kasnila. Ali tad sam zatrudnila neplanirano tako da to nisam pripisivala trudnoci jer sam u to vrijeme pila dosta cajeva jer sam imala cin I pa sam ionako dosta isla na wc. Nisam imala bas nikakve simptome, osim sto su me grudi jako bolile. Test sam napravila na nagovor frendice jer sam mislila zvati gin. da mi pripise tablete za M jer sam tad dosta radila pa sam kasnjenje pripisivala stresu.
    Nisam imala ni mučnine niti nista od simptoma a test sam napravila tek nakon 12 dana kašnjenja!!!

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 08:20

Tinceee držim fige🤞
    Missy dobro sam, jedva čekam da prođe još par dana da vidim hoće li M doći. Kako su mi ciklusi još svakakvi ne znam što da očekujem pa se malo nadam malo ne. Tipa prošli mjesec mi je kasnila 5 dana. A mjesec prije uranila 1 dan. Pa ćemo vidjeti kako će sada.

Maša🤰🏼
    31. Kolovoz 2020. 08:22

Jutro cure ☕️☕️

Valentina ajde kupi jos jedan test pa ga pisni sutra :) 
    Tince meni ovo zvuci bas super 🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

anabelaaaa
    31. Kolovoz 2020. 08:53

Missy87

Dobro jutro svima!

I ja sam sinoc ustajala par puta ali sam uvece jela lubenicu 😂 pa kontam da je zbog toga...
    Mi smo negdje ublizu,meni he 6DPO,malo me jajnici boluckaju ali opet to pripisujem cistama jer I prosli ciklus je bilo isto,odmah nakon ovulacije.S tim da mi grudi uvijek nabujaju I 10 Dana do menge ovaj put nista,pale skroz 😂 Samo me onako ponekad ziguckaju...🤔

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.