Misica Mia potrazi drugo misljenje, otidji kod drugog doktora, neka ti neko bas dobar sve detaljno pogleda. Poznajem slucaj kada je djevojci receno da ima cin 3, cijeli svijet joj se srusio, a bila je kod jako dobrog doktora, nije sumnjala u njega. Na kraju ode ipak da cuje jos jedno misljenje i drugi doktor joj kaze da ima toliko jaku upalu da ne moze da vjeruje da joj je neki doktor uopste odlucio uzeti bris. Da joj terapiju i naruci je na neka "ispiranja" da dolazi svake sedmice mjesec ili dva, nakon toga kaze tek mozemo probati uzeti bris. Tako i bude, redovno uzimala terapiju i dolazila kod njega na to neko "tusiranje" i nakon toga posalju bris na analizu, dodje nalaz super.
Misica Mia,vjerujem da si u soku,ali ne smijes sad dozvoliti stresu da te unisti,on I jeste glavni pokretac hpv virusa,zatim ide pad imuniteta.Probaj, koliko mozes konzumirati zdraviju ishranu, uzmi nesto za podizanje imuniteta I prati upute dr. Nije to nista strasno...Poznajem masu cura koje su imale cin3 I uspjesno ga izlijecile I prevqzisle to..
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Misica Mia žao mi je da takav nalaz 😔 kakva je dalje procedura, što ti dr. preporučila ako smijem pitati? Drži se i budeš ti to sve izdržala💕
Kupit cu jos jedan test pa cu praviti sa vama u nedjelju ujutro 🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ja sam pronašla ovaj Gravignost Ultra, još samo da bude pozitivan
Mene sise boleeee,ledjaaaa i imam zuti iscjedaaaaaak bez svrbeza i mirisaaa 🙈 i stalno idem pisatiiiiiiii
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Hvala vam cure,trenutno sam baš evo u šoku.
Hitno moram napraviti kolposkopiju i biopsiju,nakon što sam povukla sve veze,dobila sam termin idući petak.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Hitno moram napraviti kolposkopiju i biopsiju,nakon što sam povukla sve veze,dobila sam termin idući petak.
Shit 😔 zao mi je! Al bit ce to sve dobro samo hrabro ❤️
Isla si redovno na preglede? Kako to tako naglo se pojavi 😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drži se, i super za termin.!želim ti svu sreću i javljaj kako si, ako ti neće biti problem♥️💛
Sortiraj odgovore
Najstariji