Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    28. Kolovoz 2020. 08:01

Jutro dame...

Evo ja ponovila juttos jer je jucer bas bila blijeda linija i evo ga cini mi se tamnije, danas 10 DPO..

https://ibb.co/mRnh6wC

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Divna 🎀
    28. Kolovoz 2020. 08:04

Cure, sretno svima koje piske 🤞🤞🤞
    Ja sam ovaj ciklus otpisala, posto sam na otisla na put, a plodni dani po kalendaru uveliko traju.
    Je li vam se desavalo da vas probada u stomaku i da imate u tragovima svijetlo smedji iscjedak tokom plodnih dana? Ja evo vec treci dan pomalo, pa sam citala, kazu da je moze biti tokom ovulacije 🤔 
    Da je barem to, nek samo nisam zakacila kakvu prehladu...

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Bella🌟
    28. Kolovoz 2020. 08:05

SAYURI

Jutro dame…

Evo ja ponovila juttos jer je jucer bas bila blijeda linija i evo ga cini mi se tamnije, danas 10 DPO..

Rekla bi da se ljepše vidi da. Baš mi je drago🤗

Andela super ideja da se napiše dpo.
    Tko sve na kraju piški u nedjelju ? I koji ćete dpo biti?

Divna 🎀
    28. Kolovoz 2020. 08:06

SAYURI

Jutro dame…

Bas se vidi, bez naprezanja 🥰🥰🥰 cestitam i neka tamni 🤞🤞🙏

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Bella🌟
    28. Kolovoz 2020. 08:16

Divna_Sa

Cure, sretno svima koje piske 🤞🤞🤞
    Ja sam ovaj ciklus otpisala, posto sam na otisla na put, a plodni dani po kalendaru uveliko traju.
    Je li vam se desavalo da vas probada u stomaku i da imate u tragovima svijetlo smedji iscjedak tokom plodnih dana? Ja evo vec treci dan pomalo, pa sam citala, kazu da je moze biti tokom ovulacije 🤔
    Da je barem to, nek samo nisam zakacila kakvu prehladu…

Meni se zna dogoditi spotting tijekom O. Tako da je meni to normalno, vjerojatno zbog dijagnoze.

SAYURI
    28. Kolovoz 2020. 08:19

Andela111

Trebamo kupiti najosetljivije testove jer mnogi nece pokazati ako je rano , dakle 9,10 ili 11 dan posle O… ima li ko predlog koje da kupimo?

Ja sam evo radila na GRAVIGNOST ULTRA, dodje oko 3-4€, a evo meni pokazao liniju 9dpo... isto i u prvoj trudnoci...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

28. Kolovoz 2020. 08:24

SAYURI CESTITAM. <3

28. Kolovoz 2020. 08:32

Jutro cure. Ja jutros bez simptoma, ikakvih, igdje. Veliko nista. 😄
    Pokusat cu naci taj ultra, nisam ga vidjela u dm-u ranije, samo onaj mini su imali od Gravignost. 

28. Kolovoz 2020. 08:32

SAYURI

Andela111

Trebamo kupiti najosetljivije testove jer mnogi nece pokazati ako je rano , dakle 9,10 ili 11 dan posle O… ima li ko predlog koje da kupimo?

Ja sam evo radila na GRAVIGNOST ULTRA, dodje oko 3-4€, a evo meni pokazao liniju 9dpo… isto i u prvoj trudnoci…

Gdje si ga kupila?

anabelaaaa
    28. Kolovoz 2020. 08:42

Leoni 🌸

Hvala vam 🧡🧡
    Ako ne dodje do nedelje ponovicu, mene grudi bole, evo sada opet obe, do juce samo jedna 🤦🏻‍♀️ moji hormoni se jos uvek sredjuju nakon pilula.
    Nema mesta tugovanju i nerviranju sada 😊 idemo dalje, jednom ce biti. Odo proveriri sada hormone stitne zlezde i prolaktin.
    Zelim vam lep dan 🌞🌞🌞

Tako je Leoni ,ma bice jednom sigurno...I meni je temp jutros opet 36.4,nikakav skok opet..🙈
    https://ibb.co/PxJ75Sp

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.