Valentina, ja na drugom kao da vidim nesto,a na prvom bas nista 😶 ne znam sta da ti kazem,sačekaj jos malo.
Meni M samo sto ne krene a , a sve imam malo nekog sekreta. Cekam jee 🥴
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Ima li neko volje i zelje da mi malo objasni to sa temperaturom? Kako to pratite? I sta znaci ako se povecava, a sta ako se smanjuje?
Hvala.
Mjeris svako jutro odmah po budjenje,prije ustajanja...upisujes svaki dan. Ja pocnem prvi dan menzesa .Imas dvije faze u ciklusu...Prva he od menstruacije do ovulacije...U tom djelu su temp.uglavnom niske,I tad je pozeljno hopsanje 😁nakon menstruacije par dana,ovisno koliko ti traje ciklus.Kad dobijes temp.ili njen skok od 0,3 do 0,5 u odnosu na posljednu nisku to znaci da se desila ovulacija...Ona moze malo varirati u drugoj fazi Ali bitno da se skroz ne spusta ispod cover linije..Ta temp.ostaje takva bez pada u slucaju zaceca...Ako padne neposredno pred mengu nema trudnoce....Postoji kod nekoga u drugoj fazi taj implatacijski pad, tj pad temp.ali to nije striktno za svakoga,znaci ne mora da se desi.
Valjda sam malo pomogla...A imas ,sve na netu..malo proguglaj I prostudiraj, bice ti jasnije.Jednostavno je,vijdeces kad krenes.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sayuri cestitaaam😍🤩
Nisam ga trebala danas praviti,trebala sam ipak sacekati jos dan dva, jer ako je to prekjucer bila implantacija danas se tek vidi iz krvi.. a ovo je od 25mIu,nije onaj najosjetljiviji..https://ibb.co/NTcLf44
https://ibb.co/hcpxcH3
I ovdje kao da se vidi neka sjenica 🤔ponovi sutra opet
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Razmisljam da odem izvaditi betu danas iz krvi, ali imam njemacku zdravstvenu ne znam jel ce me primiti sa njome, i koliko se placa?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Joj nadam se da neće biti kasno. prošli mjesec smo morali propustiti zbog njegove ozljede a ovaj sam već bila otpisala jer nisam nikako hvatala pik. eto napokon jucer na 21dc sam ga uhvatila iako je po meni dosta kasna ovulacija. Radila sam papa i cervikalne briseve i hvala Bogu nalazi su uredni. Baš bi voljela da nam uspije ovaj mjesec jer bi bilo onda tocno godinu dana da sam i prvi put ostala trudna, nažalost zavrsilo je spontanim. Nekako se nadam da ce nam naš anđeo poslati bracu ili seku. ovaj mjesec smo dosta aktivni ,cak svaki drugi dan hopsamo. jucer ujutro smo pokrili, a meni se pokazao pik predvecer.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Razmisljam da odem izvaditi betu danas iz krvi, ali imam njemacku zdravstvenu ne znam jel ce me primiti sa njome, i koliko se placa?
Ne znam za knjizicu ali beta ti kosta oko 80 kuna.Uradi bolje privatno ako vec nemas strpljenja 😁
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja sam betu platila 130kn
Valentina strpi se jos malo, ako je tek jucer bila implantacija moguce da ne pomaze ili budu granične vrijednosti pa opet neces znat nista
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Samo mi javite gde da kupim taj najosetljiviji jer ce meni biti 11 dan posle O a to je rano treba mi neki ultra osetljiv.
U dm su cure uzimale
Ja ga nisam nasla
Pa sam uzela clearblue onaj s crtom ne plusom i digitalni
Oba su 10ml, ne postoji ni jedan sa vecom osjetčjivoscu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ima li neko volje i zelje da mi malo objasni to sa temperaturom? Kako to pratite? I sta znaci ako se povecava, a sta ako se smanjuje?
Hvala.
Mjeris svako jutro odmah po budjenje,prije ustajanja…upisujes svaki dan. Ja pocnem prvi dan menzesa .Imas dvije faze u ciklusu…Prva he od menstruacije do ovulacije…U tom djelu su temp.uglavnom niske,I tad je pozeljno hopsanje 😁nakon menstruacije par dana,ovisno koliko ti traje ciklus.Kad dobijes temp.ili njen skok od 0,3 do 0,5 u odnosu na posljednu nisku to znaci da se desila ovulacija…Ona moze malo varirati u drugoj fazi Ali bitno da se skroz ne spusta ispod cover linije..Ta temp.ostaje takva bez pada u slucaju zaceca…Ako padne neposredno pred mengu nema trudnoce….Postoji kod nekoga u drugoj fazi taj implatacijski pad, tj pad temp.ali to nije striktno za svakoga,znaci ne mora da se desi.
Valjda sam malo pomogla…A imas ,sve na netu..malo proguglaj I prostudiraj, bice ti jasnije.Jednostavno je,vijdeces kad krenes.
Hvala puno, Anabela. Sve mi je jasno. Guglala sam, ali ovo o ovulaciji, nisam bila upucena za ovaj period poslije ovulacije.
Hvala jos jednom puno na detaljnom objasnjenju
I meni je u nedjelju 11 dpo po trakicama, mada u ponedjeljak treba NE doći M.
Potrazit cu kasnije taj Ultra osjetljivi, nadam se da ga imaju apoteke, ako ne dm.
Sortiraj odgovore
Najstariji