Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    28. Kolovoz 2020. 11:35

Ja I danas prijavljujem dosta prozirnog vodenog iscjedka,ponegdje sa zuckastim tragovima,bez mirisa,bez peckanja.Ne mogu da vjerujem da mi je ovo ovulacijska sluz. 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

28. Kolovoz 2020. 11:59

Andela, problem je u tome sto ja nisam u potpunosti sigurna za O, jer sam radila 17, 18, 19. i 20. trakice, i sve ujutro u 10h po jednu dnevno, i rast sam imala 19.8. mada nije pokazala pik, a vec sutra je bila skroz svijetla, tako da pretpostavljam da je pik bio 19-tog nekad navecer ili u noci (ako ga je uopce bilo), pa po tome racunam. Moze li se desiti da lh raste i pada, pa opet raste, pa da sam pogrijesila u proracunu? 

MisicaMia
    28. Kolovoz 2020. 12:04

Cure evo ja se javljam da vam kazem da me danas ginekolog nazvao zbog loseg papa testa,tako da izgleda da ima neki veci problem pa se povlacim sa foruma dok ne rijesim sve jer cini se da ce beba pricekati.
    Svima vam zelim plusice odmah sada odmah ❤

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

valentina98
    28. Kolovoz 2020. 12:14

Mia stvarno mi je zao :( drzim fige da na kraju prodje sve u redu 🤞

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

28. Kolovoz 2020. 12:14

Misica Mia ne mora znaciti da je nesto toliko strasno, mozda samo trebas neku terapiju, koju ti ne moze dati preko telefona. Samo pozitivno, izlijeci problem i javi se povremeno. Sretno!

Sandricak1
    28. Kolovoz 2020. 12:17

MisicaMia

Cure evo ja se javljam da vam kazem da me danas ginekolog nazvao zbog loseg papa testa,tako da izgleda da ima neki veci problem pa se povlacim sa foruma dok ne rijesim sve jer cini se da ce beba pricekati.
    Svima vam zelim plusice odmah sada odmah ❤

Biće sve u redu . Saljem pozitivnu energiju. 😍❤

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

MisicaMia
    28. Kolovoz 2020. 12:18

Evo upravo izasla od doktorice-Cin 3

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Tincee2205
    28. Kolovoz 2020. 12:21

Andela111

Malo mi je muka sada…. aaaah….ja ne znam tek trebam dobiti 03.09. ako je na 31 dan, a po starom bi dobila 31.08. na 28 dan. Uzas kad sad vise nisam sigurna.

Meni je takoder tako.. bas mi danas neka mucnina krenula od jutra... po starom bi dobila isto 31.8 ali kako mi je kasnilo ovaj mj onda bi negdje 6.9.. katastrofa 

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Tincee2205
    28. Kolovoz 2020. 12:24

MisicaMia

Ajoj miska znam kako ti je... ja sam imala prije 2 god naden cin 1 i HPV visokog rizika.. mucila sam se s tim pun kufer ali mi je hvala bogu ove god nalaz bio cist i sve u redu... tako da bez brige rijesiti ce se sve samo slusaj sto ce ti reci za terapiju, iminitet si podigni (beta glukan ti je odlican) i tak neke sitnice i bude to dobro 

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Sandricak1
    28. Kolovoz 2020. 12:25

MisicaMia

Verujem da si sokirana i uplasena sada. Sada za sve to postoji lek. Pokusaj da se smiris, i sigurno si razgovarala sa doktorkom sta i kako. Nadam se da si ok❤

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.