Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    27. Kolovoz 2020. 19:16

valentina_23

Evo i sad malo prije 2 sitne sitne crvene tockice i bijelo prozirni iscjedak 😒

Ma sve je to ok...ako tako pomalo curka...a otkud sad taj prozirni 🤔

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

valentina98
    27. Kolovoz 2020. 19:24

anabelaaaa

valentina_23

Ma sve je to ok…ako tako pomalo curka…a otkud sad taj prozirni 🤔

Nemam pojma 🤷🏻‍♀️ I jucer je bio zuckasti-bijelo prozirni od podneva😅 inace svaku m procurim normalno,uvijek samo krene odjednom i 6 dana ne mogu mrdnit nikud😂 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    27. Kolovoz 2020. 19:25

Joj cureeee🤞🤞🤞🤞

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

nina23
    27. Kolovoz 2020. 19:31

Pozdrav . Evo da se malo pojadam. Sinoc kazem svome M.da krecu p.dani
    A on meni ti i tvoji plodni dani i kalendar laze vec pola god. Da je se trebalo sta desit desilo bi se do sad. Cijeli dan se osjecam nikakvo . Zmaci to je to za njega nije se desilo nece se ni desiti.

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

anabelaaaa
    27. Kolovoz 2020. 19:32

valentina_23

anabelaaaa

valentina_23

Nemam pojma 🤷🏻‍♀️ I jucer je bio zuckasti-bijelo prozirni od podneva😅 inace svaku m procurim normalno,uvijek samo krene odjednom i 6 dana ne mogu mrdnit nikud😂

To je onda too🤞🤞🤗 sretno I javljaj nove simptomcice....a mogla si I pisnut sutra 😁

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Olive
    27. Kolovoz 2020. 19:36

valentina_23

anabelaaaa

valentina_23

To je dobar znak čini mi se. Znaš da često bude bijelo - žuti kod rane T.
    Ja sam 100% sigurna da si ti trudna 

30g., pokušavamo od 6.2019.
    Dijagnoza: Hipo/hashi, nizaz D3, nizak feritin

Olive
    27. Kolovoz 2020. 19:40

nina23

A on meni ti i tvoji plodni dani i kalendar laze vec pola god. Da je se trebalo sta desit desilo bi se do sad. Cijeli dan se osjecam nikakvo . Zmaci to je to za njega nije se desilo nece se ni desiti.

Vjerojatno nije tako mislio - možda mu je bio loš dan/tjedan/mjesec. Svakako popričajte o tome.
    Kažu svi da i parovi kojima je sve ok oko godinu dana pokušavaju.
    A ako nejde onda nema neću nego razgovor što onda dalje 
    Mi o svemu pričamo i ja sam mu od starta dala do znanja ako nejde prirodno kad nam prođe neki period idemo dalje na pretrage / MPO.
    I nema odustajanja, ako nešto želite zajedno onda se morate i zajedno za to truditi 

30g., pokušavamo od 6.2019.
    Dijagnoza: Hipo/hashi, nizaz D3, nizak feritin

nina23
    27. Kolovoz 2020. 19:52

Andela111

Slazem se, bio mu je los dan, ne brini svi oni pricaju puno, umesto da se potrude vise. Bogami kada im se htelo onda 5 puta na dan a sad je sve tesko, ma zns sta…. pusti ga sta prica i reci mu da krene na posao.

Hehe bas si me nasmijala s tim 5 puta na dan. Heh da istina. Al isto tako je reko prehvatila ja to ili ne to je tako. Nez dali je los dan ili je se pomirio s tim da ne ide

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Sandricak1
    27. Kolovoz 2020. 19:55

nina23

Andela111

Slazem se, bio mu je los dan, ne brini svi oni pricaju puno, umesto da se potrude vise. Bogami kada im se htelo onda 5 puta na dan a sad je sve tesko, ma zns sta…. pusti ga sta prica i reci mu da krene na posao.

Hehe bas si me nasmijala s tim 5 puta na dan. Heh da istina. Al isto tako je reko prehvatila ja to ili ne to je tako. Nez dali je los dan ili je se pomirio s tim da ne ide

Ali pokusavate tek od februara.  I on sta misli, da ce odmah,pa ne ide odmah. 😐😶 jel isao on na kakve pretrage  ? Verujem da si se bas puno iznervirala . Drzi se i saljem zagrljaje 😍🥰

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Poppyy
    27. Kolovoz 2020. 19:59

nina23

Sigurno ga nesto drugo muci a ne ti/kalendar/neusphjeh....
    Mi smo poceli u 7. mjesecu i bili UVJERENI da je to to (naivno i neiskusno kao i vecina na pocetku, "kad budemo htjeli odmah cemo uspijeti") i kada je testic bio negativan i stigla M to je bio ogroman sok, njemu cak i vise nego meni....
    Ja sam rekla nema veze idemo u sljedeci ciklus a on je rekao da ustvari ne zeli dijete jos neko vrijeme i uzasno me pogodilo, osjecala sam se pretuzno

Napisati cu u drugom postu ostatak da ne bude previse dugacak post😅

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.