Cure pozdrav, pokrila sam hopsanjem sve dane od zavrsetka M do danas sto je 8 dana
Nastavit cemo se truditi i dalje 🤣😂😁
Samo da javim da mi se javila bol poput menstrualne zadnja 2 dana (usred odvulacije?!)
Inao netko slicno iskustvo?
Meni se javi takva bol dan prije ovulacije! Vibriram za plusic 😉😘
Cure pozdrav, pokrila sam hopsanjem sve dane od zavrsetka M do danas sto je 8 dana
Nastavit cemo se truditi i dalje 🤣😂😁
Samo da javim da mi se javila bol poput menstrualne zadnja 2 dana (usred odvulacije?!)
Inao netko slicno iskustvo?
Da i ja imam bolove svaku ovulaciju
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Eto mene vec ludilo hvata haha 37.dan, M jos nema, sreca pa ide vikend i ponedjeljak praznik pa moram izdrzat do utorka da vidim hoce li M ili ponavljam test 🙈
Eto mene vec ludilo hvata haha 37.dan, M jos nema, sreca pa ide vikend i ponedjeljak praznik pa moram izdrzat do utorka da vidim hoce li M ili ponavljam test 🙈
Sretno 😍😘
Sretno 😍😘
Hvala 😀❤️
Hello cure, nova sam n’a forumu ! Nema jos kasnjenja menge neocekujem je za 7 dana . Ovako : ovulacija bila 13tog nezasticeni odnosi isto 😌 pré svadbu dana po cela po malo krvariti tackasto danas dobila bolove i n’a hitnu... iskljucili su svaku mogucnost infekcije i kojekakvih bolesti i rekli da je najverovatnije implatacijsko krvarenje i d uradim test u ponedeljak i n’a dan izistanka. Dali je neki imas slicno iskustvo
Sortiraj odgovore
Najstariji