Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja1102
    19. Lipanj 2020. 19:00

doka1

Cure pozdrav, pokrila sam hopsanjem sve dane od zavrsetka M do danas sto je 8 dana
    Nastavit cemo se truditi i dalje 🤣😂😁
    Samo da javim da mi se javila bol poput menstrualne zadnja 2 dana (usred odvulacije?!)
    Inao netko slicno iskustvo?

Meni se javi takva bol dan prije ovulacije! Vibriram za plusic 😉😘

19. Lipanj 2020. 20:10

Hvala curke 😘
    I ja vama saljem dobre vibrice 💟

nina23
    19. Lipanj 2020. 20:36

doka1

Cure pozdrav, pokrila sam hopsanjem sve dane od zavrsetka M do danas sto je 8 dana
    Nastavit cemo se truditi i dalje 🤣😂😁
    Samo da javim da mi se javila bol poput menstrualne zadnja 2 dana (usred odvulacije?!)
    Inao netko slicno iskustvo?

Da i ja imam bolove svaku ovulaciju

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

19. Lipanj 2020. 21:00

Eto mene vec ludilo hvata haha 37.dan, M jos nema, sreca pa ide vikend i ponedjeljak praznik pa moram izdrzat do utorka da vidim hoce li M ili ponavljam test 🙈

Maja1102
    19. Lipanj 2020. 21:23

Analena1004

Eto mene vec ludilo hvata haha 37.dan, M jos nema, sreca pa ide vikend i ponedjeljak praznik pa moram izdrzat do utorka da vidim hoce li M ili ponavljam test 🙈

Sretno 😍😘

19. Lipanj 2020. 21:36

MAja1102

Analena1004

Sretno 😍😘

Hvala 😀❤️

19. Lipanj 2020. 23:55

Sretno!!!
    Javi nam 👍

Sla
    20. Lipanj 2020. 00:03

Hello cure, nova sam n’a forumu ! Nema jos kasnjenja menge neocekujem je za 7 dana . Ovako : ovulacija bila 13tog nezasticeni odnosi isto 😌 pré svadbu dana po cela po malo krvariti tackasto danas dobila bolove i n’a hitnu... iskljucili su svaku mogucnost infekcije i kojekakvih bolesti i rekli da je najverovatnije implatacijsko krvarenje i d uradim test u ponedeljak i n’a dan izistanka. Dali je neki imas slicno iskustvo 

20. Lipanj 2020. 09:17

Eto ipak je bila kasnija ovulacija, ali je stigla M

20. Lipanj 2020. 11:54

:(
    Drzimo palceve za novi ciklus!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.