Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    19. Lipanj 2020. 12:15

Tommyfame

Moreena

Ja sam se ovdje pridruzila jer sam vidjela puno pozitivnih komentara, reakcija, savjeta i pomoci. Pa dobro dode, posto radimo na bebici. Ali nije jasno, cemu tako negativen znak i gluposti tipa "nije to tvoj test"
    Pozeli srecu, zdravlje i urednu trudnocu i pomoli se dragom Bogu da sama ukoro ugledas plusic 🌺
    Nemoj raditi drugima ono sto ti ne bi da tebi drugi rade 😇

ma daleko od toga da je ovaj forum pun podrške i pozitive :) neznam koliko dugo si na forumu.. no mi koje smo malo duže tu poznajemo ovu curu..i svaku njenu priču i to sa svakog njenog profila.

zato cure reagiraju tako kako reagiraju..jer imamo osječaj da nas netko jednostavno trolla (iz više razloga se to misli).

no evo akooo je to stvarnoo tvoj test, Cvjetic123 ja ti želim svu sreću svijeta i molim te kupi sve priručnike koje možeš i čitaj :)

OT: meni je danas 14dpo, menge nema, + nema..nema ničega hahah nekako me ne pogađa to sve osim što mi je tlakaa što bi fkt trebali krenuti dalje u dodatne provjere..

Kakav Cvjetic123? Ja sad nist ne kuzim 🤔 ona ima dva profila ili? Čitala sm komentare unazad, ali evo sad mi nista nije jaaaasno 😏😮

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

19. Lipanj 2020. 12:20

Samo da se javim neman dva profila vec jedan ovaj s kojeg pisem i to je to... Nisan trol nikakav... Vi mislite svoje ja znam svoje... Bilo mi je drago🤗

Fancy
    19. Lipanj 2020. 12:51

NeverGiveUp55

Samo da se javim neman dva profila vec jedan ovaj s kojeg pisem i to je to… Nisan trol nikakav… Vi mislite svoje ja znam svoje… Bilo mi je drago🤗

Super, uzivaj u trudnoci i sretno.🤗
    P.S. Nadam se da ce ti u trudnoci ovulacije prestati, buduci da su ove u ovakvim ciklusima realne tacno koliko i da su se desavale u trudnoci.

Not that fensi, ekšli..

• Marina86
    19. Lipanj 2020. 13:15

🌻Tinchica🦋

Curke imam pitanje.. Decko bi isao napraviti spermiogram, dal to treba dobiti uputnicu za urologa i onda oni to tamo odrađuju ako se ne varam,ili? I koju bolnicu preporucujete za to? Hvalaa❣🤗

Uputnicu daje njegov doktor opće prakse, samo traži. Moj je išao na VV, zvao je, rekli koji dan da dođe i kad ujutro treba biti tamo. Ako ne može, može se donijeti uzorak i od kuće, ali u određenom roku, sat ili dva, nisam sigurna. Nama su poslali nalaze na adresu kroz 10 dana. 

👩37 👨42

od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
    prirodna trudnoća 5.mj/23

Moreena
    19. Lipanj 2020. 14:00

Tommyfame

Moreena

Ja sam se ovdje pridruzila jer sam vidjela puno pozitivnih komentara, reakcija, savjeta i pomoci. Pa dobro dode, posto radimo na bebici. Ali nije jasno, cemu tako negativen znak i gluposti tipa "nije to tvoj test"
    Pozeli srecu, zdravlje i urednu trudnocu i pomoli se dragom Bogu da sama ukoro ugledas plusic 🌺
    Nemoj raditi drugima ono sto ti ne bi da tebi drugi rade 😇

ma daleko od toga da je ovaj forum pun podrške i pozitive :) neznam koliko dugo si na forumu.. no mi koje smo malo duže tu poznajemo ovu curu..i svaku njenu priču i to sa svakog njenog profila.

zato cure reagiraju tako kako reagiraju..jer imamo osječaj da nas netko jednostavno trolla (iz više razloga se to misli).

no evo akooo je to stvarnoo tvoj test, Cvjetic123 ja ti želim svu sreću svijeta i molim te kupi sve priručnike koje možeš i čitaj :)

OT: meni je danas 14dpo, menge nema, + nema..nema ničega hahah nekako me ne pogađa to sve osim što mi je tlakaa što bi fkt trebali krenuti dalje u dodatne provjere..

Pa samo nekih par dana, citala sam dosta u nazad i nisam naisla na nesto ovako bas 😅 zato sam se i pridruzila, jer je zaista divno da je svaka svakoj podrska 😇
    Kako god bilo, puno joj srece zelim, zdravlja i da sve prode uredno 🌺

• Marina86
    19. Lipanj 2020. 14:34

Cure... da li je koja išla na pregled u bolnicu za humanu reprodukciju? Iskustva? Nisam imala uspjeha s 2 ture Klomifena pa me gin šalje dalje. Nisam pametna. Ići u neku polikliniku ili npr Merkur🤔

👩37 👨42

od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
    prirodna trudnoća 5.mj/23

nina23
    19. Lipanj 2020. 16:06

Analena1004

anci00

nina23

anci00

nina23

Analena1004

nina23

Analena1004

nina23

Poz. Meni je danas 31 dan ciklusa al M jos nema. Prosli put mi je dosla 30 dan. Sad sam u iscekivanju dali cu dobiti ili ne😁
    Sad nemam nikavih posebnih simptoma osim sto sam neki dan imala lagane grceve i malo bolna prsa.

Meni 36.dan, radila test prije dva dana, negativan, simptomi i dalje prisutni, a M jos nema

Nisam radila test jos ne zelim opet vidijet -.
    Mozda se nesto poremetilo tamo dolje pa kasni. Al ce me jbiti ovo iscekivanje🥴

A ja opet cekam da opet napravim test. Sve si mislim da je ovulacija bila kasnije jer me bole i grudi sto inace nije slucaj za pms. Ima vremena za test, ne treba zuriti, bit ce + prije ili kasnije 😀

Hehe daa. Sretno😁

ma bolje cekaj, ja sam napravila test pa mi je negativa i samo se isplakala… sad ju iscekujem kad ce vise doci jer je danas 31dan nadam se da ce te obici m

I ja se nadam da ce obici al vec od sinoc osjecam opet lagane grceve😕 i sad iscekivanje

znam kako ti je, ja sam dusu isplakala

Meni i dalje sve isto, ali ne zelim jos ponavljati test

Ja jos uvjek iscekujem. A test stoji pored mene i mislim se dali da ga napravim ili ne. Prosli put kad pravila bio +al sam ipak dobila dan poslje. Sad me strah istog

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

19. Lipanj 2020. 17:45

nina23

Analena1004

anci00

nina23

anci00

nina23

Analena1004

nina23

Analena1004

nina23

Poz. Meni je danas 31 dan ciklusa al M jos nema. Prosli put mi je dosla 30 dan. Sad sam u iscekivanju dali cu dobiti ili ne😁
    Sad nemam nikavih posebnih simptoma osim sto sam neki dan imala lagane grceve i malo bolna prsa.

Meni 36.dan, radila test prije dva dana, negativan, simptomi i dalje prisutni, a M jos nema

Nisam radila test jos ne zelim opet vidijet -.
    Mozda se nesto poremetilo tamo dolje pa kasni. Al ce me jbiti ovo iscekivanje🥴

A ja opet cekam da opet napravim test. Sve si mislim da je ovulacija bila kasnije jer me bole i grudi sto inace nije slucaj za pms. Ima vremena za test, ne treba zuriti, bit ce + prije ili kasnije 😀

Hehe daa. Sretno😁

ma bolje cekaj, ja sam napravila test pa mi je negativa i samo se isplakala… sad ju iscekujem kad ce vise doci jer je danas 31dan nadam se da ce te obici m

I ja se nadam da ce obici al vec od sinoc osjecam opet lagane grceve😕 i sad iscekivanje

znam kako ti je, ja sam dusu isplakala

Meni i dalje sve isto, ali ne zelim jos ponavljati test

Ja jos uvjek iscekujem. A test stoji pored mene i mislim se dali da ga napravim ili ne. Prosli put kad pravila bio +al sam ipak dobila dan poslje. Sad me strah istog

A onda najbolje strpit se jos par dana pa onda napraviti test

19. Lipanj 2020. 17:45

Cure pozdrav, pokrila sam hopsanjem sve dane od zavrsetka M do danas sto je 8 dana
    Nastavit cemo se truditi i dalje 🤣😂😁
    Samo da javim da mi se javila bol poput menstrualne zadnja 2 dana (usred odvulacije?!)
    Inao netko slicno iskustvo?

19. Lipanj 2020. 17:47

Ovulacije*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.