Ja prijavljujem neobično velike bradavice i aureolu okolo,ne bole zasad ništa. Možda od vrućine,ne znam 🙄 I piša mi se svako malo. To bih mogla pripisati nekoj prehladi mjehura.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Ja prijavljujem neobično velike bradavice i aureolu okolo,ne bole zasad ništa. Možda od vrućine,ne znam 🙄 I piša mi se svako malo. To bih mogla pripisati nekoj prehladi mjehura.
Uuu ovo mi mirise na dobro, a ne na prehladu mjehura :)
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Pozdrav,nakon 2.neuspjesne inseminacije ,u dogovoru s doktorom i embriologom ovaj mjesec smo u postupku za IVF. Danas mi je 10.dan ciklusa , imam 9 folikula , 2 su zrela ostale cekamo .dogovorena inseminacija u utorak tj za 3 dana. Za stimulaciju od 2.dana uzimam bemfolu, a od 7.dana cetrotide ,te sutra navecer ide stoperica.
Sta vam se cini ,jeli to sve ok? Mene najvise zanima mogu li folikuli puknuti do utorka bez obzira na cetrotide,nekako mi se za 3 dana cini dosta kasno za aspiraciju, jer mi je ovulacija vec krenila (vidim po iscjetku i jajnici me bole) ,ali sta cu slusam doktora ,bojim se uzasno da ne bi folikuli do tad puknuli onda propada cijela prica za postupak…kakva iskustva vi imate? Hvala
Ispricavam se ,u krivu grupu sam ovo postala...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
"smeđi iscjedak može biti čak i znak rane trudnoće. Smeđi iscjedak može se dogoditi zbog implantacijskog krvarenja, što su mrlje koje se događaju jednu do dvije sedmice nakon što se oplođeno jaje pričvrsti na sluznicu maternice"
I sad ti znaj sto je kod tebe... 😂
❤️🙏🏻
"smeđi iscjedak može biti čak i znak rane trudnoće. Smeđi iscjedak može se dogoditi zbog implantacijskog krvarenja, što sumrlje koje se događajujednu do dvije sedmice nakon što se oplođeno jaje pričvrsti na sluznicumaternice"
I sad ti znaj sto je kod tebe… 😂
U prvoj trudnoci sam to imala samo sto tada to nisam pripisivala trudnoci jer mi nije bilo ni na kraj pameti,nego upali mjehura i borbom sa E.coli i milijun puta piskenja dnevno - ginic mi je nakon utvrdene trudnoce rekao da je to bilo sasvim normalno.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
"smeđi iscjedak može biti čak i znak rane trudnoće. Smeđi iscjedak može se dogoditi zbog implantacijskog krvarenja, što sumrlje koje se događajujednu do dvije sedmice nakon što se oplođeno jaje pričvrsti na sluznicumaternice"
U prvoj trudnoci sam to imala samo sto tada to nisam pripisivala trudnoci jer mi nije bilo ni na kraj pameti,nego upali mjehura i borbom sa E.coli i milijun puta piskenja dnevno - ginic mi je nakon utvrdene trudnoce rekao da je to bilo sasvim normalno.
Tako da drzim 🤞 da je to i kod tebe 😀😀
Mia 2014 🐰
Ja i dalje prijavljujem bolne grudi u sredini sve vise i vise i lijeva pocinje bolit sastrane 🙈😀 ko zna vise sta je to.
Iscjedak se povukao,malkice bude bijelog i to je to.
Nema mog mahnitog jedenja svega po kuci cak stovise nemam apetita.
Mia 2014 🐰
Hvala ti!
Ja se nadam za sve nas da nam budu plusici! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ako i nije kod mene, idemo dalje. 😊😊😊
Ja imam teske cice i bolne, i bradavice bole, ali to mi je uvijek prije M..
Sve mi je isto tako da...
❤️🙏🏻
Hvala ti!
Ja se nadam za sve nas da nam budu plusici! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ako i nije kod mene, idemo dalje. 😊😊😊
Ja imam teske cice i bolne, i bradavice bole, ali to mi je uvijek prije M..
Sve mi je isto tako da…
Meni je bas tako kao tebi bilo onda,2-3 dana prije (naravno tog sam se sjetila vec nakon sto mi je debelo kasnila i kad sam test napravila) a ja recimo nikada prije M nemam niti tockice krvarenja.
Ja recimo nemam pojma kako to bradavice bole,nikada me nisu bolile pa ni u prvoj trudnoci(dojenje ne ubrajam tu je bilo svega).
Sad me bole cudno,u sredini.
Ma svima drzim velike 🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤❤
Mia 2014 🐰
Sortiraj odgovore
Najstariji