cure ja sad baš gledam i ne vjerujem,baš mi je obilan taj ovulacijski iscjedak,ne kužim.danas je 9 dpo i nikada nisam tako kasno imala takav.
jel netko još to imao?
Bas ovulacijaki? Bjelanjak? Ili kremasti?
Bjelanjak bas dva dana zaredom a ovulacija mi pregledom utvrdena prije 10 dana.kremasti je u ostalim danima.
Imala sam ti ja 3 dana bas bijelanjak pa je stao i prebacio se na normalan..
Nisam jos radila test, ako zakasni budem.
Plus bol u grudima i bradavicama, al prava bol.
Ako hoces radi test..
Ma cudan mi taj bjelanjak jer inace takav nemam ni za vrijeme plodnih dana ali mozda eto neka promjena u ciklusu.
Mene u trenutku prodje bas bol kroz grudi onako dok sjedim a kad ih dirnem osjetim da unutra u sredini bole...eto to je sto se tice njih-bradavice nisu osjetljive ako naravno ne prckam po njima.
I jos samo to sto nema mojih bolnih potkoznih akni koje izbiju 10 dana prije M.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
A mozda je T a mozda je samo neka sitna promjena..
I kod mene je bio prvi put takav iscjedak i sama sam se zacudila, evo sad mi je 13DPO i osim grudi i normalnog iscjedka nista drugacije, samo taj bijeli me zacudio.
Previse razmisljam pa mi je sve cudno i neobicno, sad vise ne cekam T nego M, jer sam se sva izludila s tim sta je ovo, sta je ono.. Da mi se vec prividjaju neki simptomi.. 😂
❤️🙏🏻
Mi smo jedan odnos imali i to tocno na dan O tako da sta bude bit ce :)
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Pozdrav,nakon 2.neuspjesne inseminacije ,u dogovoru s doktorom i embriologom ovaj mjesec smo u postupku za IVF. Danas mi je 10.dan ciklusa , imam 9 folikula , 2 su zrela ostale cekamo .dogovorena inseminacija u utorak tj za 3 dana. Za stimulaciju od 2.dana uzimam bemfolu, a od 7.dana cetrotide ,te sutra navecer ide stoperica.
Sta vam se cini ,jeli to sve ok? Mene najvise zanima mogu li folikuli puknuti do utorka bez obzira na cetrotide,nekako mi se za 3 dana cini dosta kasno za aspiraciju, jer mi je ovulacija vec krenila (vidim po iscjetku i jajnici me bole) ,ali sta cu slusam doktora ,bojim se uzasno da ne bi folikuli do tad puknuli onda propada cijela prica za postupak...kakva iskustva vi imate? Hvala
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Neznalica Jel ti kasni m? Ako kasni, svaki ce ti najvjerojatnije pokazati tocno, a ako ne - clearblue (pokazuje rezultat i do 5 dana prije m)
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Cure, ja prijavljujem lagane smede tockice na ulosku. Nije jos M, ali mislim da je samo sta nije ☹😥
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Ja prijavljujem smedji iscjedak i bolne cice, 11DPO mi je..
Kroz 3 dana bi trebala doci.
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji