Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Kolovoz 2020. 07:14

valentina_23

Drage mooooje, meni se ovo prvi puta desava pa vam pisem jer ne znam sta bi to moglo biti.. Radi se o tome da mi je jucer ujutro u 8:38 bio pik (drugi urin), no jucer sam imala i dosta iscjedka kroz cijeli dan i navecer blage grceve u desnom jajniku pa pripisujem da je o nastupila jucer kroz dan/navecer.. Danas od jutra ima jako malo prozirnog iscjedka, no sad sam dosla u wc, skinila bijele boxe da piskim i vidim na njima smeđe fleke, znaci nije iscjedak nego nekakve smeđe fleke?! Nikada mi se to nije desilo 1 dan poslije o i nemam pojma sta je to? I kroz dan sam imala blage grceve kao da ce menga doci :O da to prepisem ovulaciji ili? Ne vjerujem da se implantacija moze dogoditi tako rano i da je ona razlog.. Odnosi su bili 1.,2.,3.,i 5.8..

Vjerovatno neka super ovulacija kao i kod mene 😂🤞🤞🤞
    Hoce to tako kad krene se s bebom, sve nesto bude prvi put 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jagodica125
    08. Kolovoz 2020. 07:21

Sanjarka88 🦋

Jagodica125

Sanjarka88 🦋

E da! Jagodica nam je trebala piskit danas??? Jagodice javi se 🙏

Jao zene, ova zadnja 3 dana - ludnica 🤯 Kako u glavi, tako u tijelu, poslu… uglavnom evo mog testica od jucer predvecerhttps://ibb.co/qm7Dwmr

Čestitam od srca pixiedust28 i MisicaMia! Neka budu dosadne, skolske trudnoce 🥰

Divnoooo! Jagodica cestitam od ❤️ nek bude dosadna i skolska 🤞🤞🤞❤️

Hvala ti, draga od srca! Evo ovo sto zelim sebi zelim i tebi i svim curama na ovom i slicnim forumima 🥰
    Valentina_23 - ja sam ti ti imala takav iscjedak 5 i 6 DPO (24
    i 25a dan ciklusa) zato sam i mislila da dolazi menga. Meni je bilo samo tockica na dnevnom ulosku,  ali se zato pri brisanju skuzilo. Došlo i ošlo😅 meni je danas neradna subota i kad aam se ustala?! U 06h45😅🤦‍♀️ sutra dragi i ja idemo i sluzbeno upoznaz nasu mrvicu 🥰 jedva cekam 🤗 znate kak se ono nista ne govori drugima do 3. mjeseca?! E pa ja sam se svojim najblizim curkama izblebetala 😋 mislim si, sto vise potpore i dobrih zelja, to bolje 🤷‍♀️ a sto se tice pregleda sutra, opustenija sam danas, bit ce sve u redu, dat ce Bog ❤🧡💛💚💙💜

08. Kolovoz 2020. 07:48

Sanjarka88 🦋

Tinchica🦋

Sanjarka88🦋

Koliko ti traju ciklusi? Koliko ti je trajao najduži?

Najduzi ove godine je bio 58 dana, to je bilo ono kad nisam imala M u lipnju, a po normali najduzi je bio u veljaci 34. Inace mi variraju izmedu 28-30 dana.

Onda je moguce da nije jos bila o, može biti i oko 20dc gledajući taj najduži (34dc)
    Nadam se da neces opet doc do dugog ciklusa kao taj od 58 dana 😩🤞
    Piski i dalje trakice i mjeri bazalnu 😊

Prvo sretna ti godisnjica braka❣
    Evo temp je jutros skocila na 37.1, medutim u noci sam morala ic piskit jer nisam mogla vise izdrzat i vratila se opet spavat sat, dva, nezz dal je to sta poremetilo temp, al ja se i osjecam malo toplije u licu nego inace, sad kad ustanem idem piskit trakicu da vidim

• mare.su
    08. Kolovoz 2020. 08:03

Jagodice  cestitam😍😍😍 to je divnooo🥰
    Sretno svim curama koje su ugledale svoje plusice😍😍😍🥰❤️
    Procitam na brzaka,u guzvi sam s vremenom i poslom ovih dana. .
    Ja necu piskit do 13.8. Ako ne dodje do tad,jer sam onu ovulacijsku sluz primjetila tek 30.07. Tako da je mozda O bila kasnije pa se prije 13.8. necu ni nadat

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

08. Kolovoz 2020. 08:03

Leoni

Od O hoce da dodje isto smedji iscedak.
    Devojke jel moze povecan broj trombocita (Trombocidoza) da remeti zacece?

Mislim da da, poviseni trombociti uglavnom nikako nisu dobri koliko znam, i mogu stvarati komplikacije u trudnoci, zato sljedeci tjedan najbolje pravac doktoru da ti pregleda te nalaze i kaze sta dalje.❤

MisicaMia
    08. Kolovoz 2020. 10:51

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

cure ja sad baš gledam i ne vjerujem,baš mi je obilan taj ovulacijski iscjedak,ne kužim.danas je 9 dpo i nikada nisam tako kasno imala takav.
    jel netko još to imao?

Bas ovulacijaki? Bjelanjak? Ili kremasti?

Bjelanjak bas dva dana zaredom a ovulacija mi pregledom utvrdena prije 10 dana.kremasti je u ostalim danima.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

valentina98
    08. Kolovoz 2020. 11:08

Jagodica125

Sanjarka88 🦋

Jao zene, ova zadnja 3 dana - ludnica 🤯 Kako u glavi, tako u tijelu, poslu… uglavnom evo mog testica od jucer predvecerhttps://ibb.co/qm7Dwmr

Čestitaaaaaaam🥰✨❤️

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    08. Kolovoz 2020. 11:11

Jagodica125

Sanjarka88 🦋

Jagodica125

Sanjarka88 🦋

Divnoooo! Jagodica cestitam od ❤️ nek bude dosadna i skolska 🤞🤞🤞❤️

Hvala ti, draga od srca! Evo ovo sto zelim sebi zelim i tebi i svim curama na ovom i slicnim forumima 🥰
    Valentina_23- ja sam ti ti imala takav iscjedak 5 i 6 DPO (24
    i 25a dan ciklusa) zato sam i mislila da dolazi menga. Meni je bilo samo tockica na dnevnom ulosku, ali se zato pri brisanju skuzilo. Došlo i ošlo😅 meni je danas neradna subota i kad aam se ustala?! U 06h45😅🤦‍♀️ sutra dragi i ja idemo i sluzbeno upoznaz nasu mrvicu 🥰 jedva cekam 🤗 znate kak se ono nista ne govori drugima do 3. mjeseca?! E pa ja sam se svojim najblizim curkama izblebetala 😋 mislim si, sto vise potpore i dobrih zelja, to bolje 🤷‍♀️ a sto se tice pregleda sutra, opustenija sam danas, bit ce sve u redu, dat ce Bog ❤🧡💛💚💙💜

Vidjet cemo dali ce menga doci ili necee🥰
    Ma nek si se ti izblebletala 😁 bit ce sve u redu, samo bez sekiranja🥰🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    08. Kolovoz 2020. 11:12

Sanjarka88 🦋

valentina_23

Drage mooooje, meni se ovo prvi puta desava pa vam pisem jer ne znam sta bi to moglo biti.. Radi se o tome da mi je jucer ujutro u 8:38 bio pik (drugi urin), no jucer sam imala i dosta iscjedka kroz cijeli dan i navecer blage grceve u desnom jajniku pa pripisujem da je o nastupila jucer kroz dan/navecer.. Danas od jutra ima jako malo prozirnog iscjedka, no sad sam dosla u wc, skinila bijele boxe da piskim i vidim na njima smeđe fleke, znaci nije iscjedak nego nekakve smeđe fleke?! Nikada mi se to nije desilo 1 dan poslije o i nemam pojma sta je to? I kroz dan sam imala blage grceve kao da ce menga doci :O da to prepisem ovulaciji ili? Ne vjerujem da se implantacija moze dogoditi tako rano i da je ona razlog.. Odnosi su bili 1.,2.,3.,i 5.8..

Vjerovatno neka super ovulacija kao i kod mene 😂🤞🤞🤞
    Hoce to tako kad krene se s bebom, sve nesto bude prvi put 🙄

Drzim nam figee 🤞🤞
    Sretna godisnjica brakaaaa🥰🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sanjarka88
    08. Kolovoz 2020. 11:12

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

cure ja sad baš gledam i ne vjerujem,baš mi je obilan taj ovulacijski iscjedak,ne kužim.danas je 9 dpo i nikada nisam tako kasno imala takav.
    jel netko još to imao?

Bas ovulacijaki? Bjelanjak? Ili kremasti?

Bjelanjak bas dva dana zaredom a ovulacija mi pregledom utvrdena prije 10 dana.kremasti je u ostalim danima.

Citala bas jutros da moze biti takav u ranoj trudnoci 🤞🤞🤞🤞 aj piski 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.