Tnx cure💗
Zelim svakoj od vas da ugleda+
Od simptoma- imala sam neke grcice al ništa specialno
Cice onak osjetljive kao i pred M
Jedino sam jučer skoro povratila na miris parfema🙈
Btw.moj test je rađen sa popodnevnim urinom, sa jutarnjim je slabija crta
👦2012💙
Cure citam vas rjede ali tu sam,Leoni sretno na HSG i bas me zanima sto ce ti reci,pliz javi!!
Andela i Hope, sto se ceka sa testicima cureeee ??? Drzim palceve ♥
Ajme i plus je jedan pao, Kona cestitam od srca !!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Doka1 makla je Sanjarka88 nas plusice iz proslog mjeseca jer je sad poceo novi mjesec i novo odbrojavanje 😊
Mare.su dobro sam, sve je pod kontrolom 😊 simptomi: bolne i nateknute grudi, obilniji bijeli iscjedak, razdrazljivost i zadnjih par dana imam mucnine. Ne povraca mi se, ali me uhvati muka. Pregled mi je ovaj tjedan pa se nadam cuti srceko ❤
Baby P 03/21 💙
Watson bas svaki dan pomislim na tebe,znam da sad malo okrećeš novi list i da si odlučila ne bit toliko u tome svemu ali evo želimo da znaš da ti šaljemo puno pozitive i svega lijepoga i dobroga..
Pupetta ja čekam da zakasni bar tjedan dana E onda ću il test il betu,ovako ću se izgrist do prvog pregleda..lakše mi je ovako... 😂
Kako si ti? Jesi bila na prvom pregledu?
Mare.su još malo onda 🤞🏼
Sanjarka šta ima kod tebe? Pik si uhvatila,posao obavila i sad čekamo 💃🏼🤞🏼❤️
Sanjarka88ovo su trakice zadnja 3 dana, danas jos nisam, kasnije cu, samo sto nezz dal je normalno da temp tak varira, prekjucer 36.05, jucer je bila 36.07 a danas 36.03, jedino sto mogu jos uzeti u obzir da je bilo sparno jucer ujutro a danas ugodno, mozda i zato varira🤔
https://ibb.co/tMNM3QX
To mjeris s digitalnim toplomjerom?
Da
Pa nisu ti to neke velike oscilacije, mislim da su normalne
To da ti je 36.5, pa 36. 7 pa 36.3…. To bi vec bilo mozda neobično
Al ovo na drugu decimalu ne vdim problem 😊
Eh al nemam onaj na dvije decimale bas za mjerit bazalnu nego obican dig. toplomjer, pa pisem po svojim pretpostavkama 😄 Nego jel ima u dm, bipi il mulleru za kupit taj bazalni inace i kolka mu je cijena?
Ni ne trebaš taj posebni, po meni. Temperatura kad poraste nakon O to je primjetno. Piši šta piše kad izmjeris
👦2012💙
Kona - cestitam ti od srca 🥳🥰💕 Hope - ajde nama svima ucini uslugu u pisni na taj testic i razveseli ovo nase Sestrinstvo jos jednim + 🤗🙏 Meni samo sto nije dosla, imam onaj osijecaj dolje "sad ce krenut, samo sto nije" 😂 pa i najavljena je za sutra, jos se ona stigne ukazat 🤣🤦♀️🤷♀️
Kona cestitam ti i zelim ti urednu trudnocu!
Ostalim curama drzim 🤞🤞 da budu plusici!
Kod mene je 5 DPO, mlijecni iscjedak jos uvijek i bolne bradavice.. Tu i tamo grcevi dolje.
Nadam se da ce biti nesto od toga! 🤞🤞🤞
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji