Sanjarka88ovo su trakice zadnja 3 dana, danas jos nisam, kasnije cu, samo sto nezz dal je normalno da temp tak varira, prekjucer 36.05, jucer je bila 36.07 a danas 36.03, jedino sto mogu jos uzeti u obzir da je bilo sparno jucer ujutro a danas ugodno, mozda i zato varira🤔
https://ibb.co/tMNM3QX
To mjeris s digitalnim toplomjerom?
Da
Pa nisu ti to neke velike oscilacije, mislim da su normalne
To da ti je 36.5, pa 36. 7 pa 36.3…. To bi vec bilo mozda neobično
Al ovo na drugu decimalu ne vdim problem 😊
Eh al nemam onaj na dvije decimale bas za mjerit bazalnu nego obican dig. toplomjer, pa pisem po svojim pretpostavkama 😄 Nego jel ima u dm, bipi il mulleru za kupit taj bazalni inace i kolka mu je cijena?
Mislim da ima, ali ne znam cijenu
Ja mjerim s obicnim alkoholnim, meni je dovoljan 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Watsonbas svaki dan pomislim na tebe,znam da sad malo okrećeš novi list i da si odlučila ne bit toliko u tome svemu ali evo želimo da znaš da ti šaljemo puno pozitive i svega lijepoga i dobroga..
Pupettaja čekam da zakasni bar tjedan dana E onda ću il test il betu,ovako ću se izgrist do prvog pregleda..lakše mi je ovako… 😂
Kako si ti? Jesi bila na prvom pregledu?
Mare.sujoš malo onda 🤞🏼
Sanjarkašta ima kod tebe? Pik si uhvatila,posao obavila i sad čekamo 💃🏼🤞🏼❤️
Ja evo pokusavam nagovorit malog da se spusti kod babe da zabetoniramo 😂 al nece 😩 sram me bilo 🙈
Kona - cestitam ti od srca 🥳🥰💕 Hope- ajde nama svima ucini uslugu u pisni na taj testic i razveseli ovo nase Sestrinstvo jos jednim + 🤗🙏 Meni samo sto nije dosla, imam onaj osijecaj dolje "sad ce krenut, samo sto nije" 😂 pa i najavljena je za sutra, jos se ona stigne ukazat 🤣🤦♀️🤷♀️
🤞🤞🤞 Nece se ukazat 💪
Devojke, skrecem sa teme… Htela bih postaviti ovo sto imate vi za prikaz koji je dc ili trudnoce. FertilityFriend.com
Skinula sam App ali kako ga mogu umetnuti ovde?
I ja sam probala,pa mi ne ide😬
👦2012💙
Watsonbas svaki dan pomislim na tebe,znam da sad malo okrećeš novi list i da si odlučila ne bit toliko u tome svemu ali evo želimo da znaš da ti šaljemo puno pozitive i svega lijepoga i dobroga..
Pupettaja čekam da zakasni bar tjedan dana E onda ću il test il betu,ovako ću se izgrist do prvog pregleda..lakše mi je ovako… 😂
Kako si ti? Jesi bila na prvom pregledu?
Mare.sujoš malo onda 🤞🏼
Sanjarkašta ima kod tebe? Pik si uhvatila,posao obavila i sad čekamo 💃🏼🤞🏼❤️
Ja evo pokusavam nagovorit malog da se spusti kod babe da zabetoniramo 😂 al nece 😩 sram me bilo 🙈
Upravo sam se skoro upisala od smijeha 😂😂
Polako. Nije ni moja jos dosla, a grudi samo lagano bole na dodir. Nista posebno
https://ibb.co/2PGjKFr
Šta kažete?
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Evo samo da javim da je trakica pocela malkice tamnit, al s obzirom da sam danas puno tekucine pila, mozda je trebala i malo jos tamnija bit pa cu se za svaki slucaj laganini u akciju bacit 😁 Od sutra navodno trebam dva puta na dan piskit trakice.
https://ibb.co/TTPZLSp
Sortiraj odgovore
Najstariji