Tinchica i Pupa bacite se na posao 💪😎 pratimo s vama trakice
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod mene neka intenzivna o, egg sluzi na izvoz, bole me cice i neki predmenstrualni bolovi. Pa nece se valjda sad sve nesto poremetiti 🤦♀️
Cekam bazalnu da vidim kad ce porast, trebala bi sutra, valjda pik jos traje pa me to bas zbuni
Tko je pitao za ff u potpisu?
Znaci u app desno gore di su one tri tockice
Klik pa share chart & ticker, pa create & share ticker, pa kad ga izradite kopirate BBC Kod ovdje u potpis
Klik pa share chart & ticker, pa create & share ticker, pa kad ga izradite kopirate BBC Kod ovdje u potpis
Jesam... a sad kak da stavim za bebi?😬
👦2012💙
Jesam
🥰
Cure ja moram napisat da mi se sve češće ide na wc piškiti i da me cice bas jako bole, jedva bez grudnjaka hodam 🙈
Napravila bi test sutra ujutro al nemam doma ni jedan 🤦♀️ Kupit ću sutra pa ću Napravit u utorak ujutro (znam da vise ni nemora bit prvi jutarnji urin al svejedno) 😂
Heii ali kod mene ne stoji koji mi je dan ciklusa 🤔
Kada udjem u app stoji sve lepo, a ovde kada odradim sta si napisala nema da stoji.
Pise cd2
👦2012💙
Cureja moram napisat da mi se sve češće ide na wc piškiti i da me cice bas jako bole, jedva bez grudnjaka hodam 🙈
Napravila bi test sutra ujutro al nemam doma ni jedan 🤦♀️ Kupit ću sutra pa ću Napravit u utorak ujutro (znam da vise ni nemora bit prvi jutarnji urin al svejedno) 😂
Utorak🙃
👦2012💙
Cureja moram napisat da mi se sve češće ide na wc piškiti i da me cice bas jako bole, jedva bez grudnjaka hodam 🙈
Ajme Hope mozes piskit kad god, bit ce plus ko kuća 😂🥰😍
Sortiraj odgovore
Najstariji