Evo samo da javim da je trakica pocela malkice tamnit, al s obzirom da sam danas puno tekucine pila, mozda je trebala i malo jos tamnija bit pa cu se za svaki slucaj laganini u akciju bacit 😁 Od sutra navodno trebam dva puta na dan piskit trakice.
https://ibb.co/TTPZLSp
Ja sam nakon takve crtice odmah sutra dan dobila pik..prvi radjen u 16h.A sljedeci sam radila opet naredni dan a crtica je bila kao prethodna svjetlija...tako da odmah jacija,naredna tri dana 😊
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
*akcija😊
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Kona čestitam 🎉🥳😀
Meni se plodno razdoblje bliži kraju a CB test za O ne pokazuje smajlić. Mislim da ću se prestat testirati ali ću nastaviti hopsat 😏
Bazalnu ne pratis?
Hopsajteee svakako, pa kako bude 🤞
E a sta si rekla, 24 ti je bio Najkraći ciklus
Onda ti je stvarno o mogla biti npr vec 9dc mozda i prije, ne znam koliko ti traje lutealna faza
Normalno je ajmo rec od 12 do 16 dana. Tako da mozda si stvarno zakasnila
Jesi imala sluz.
Moguće da sam zakasnila. Sluzi sam imala malo oko 10-og dc i tada smo počeli s odnosima. Neću se opterećivati bit će šta bude. 😉 Inače danas sam imala blažu nezgodu,uganula sam gležanj i prilično me boli. Mislim da ću malo pauzirati dok ne prođe.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Curke koje koriste trakice za lh, probajte kad se počne dizati testirati 2x. Ja sam testirala sa drugim jutarnjim i onda oko 18h. Moj pik je bio ujutro.
A hcg mi je jači predvecer
👦2012💙
Evo samo da javim da je trakica pocela malkice tamnit, al s obzirom da sam danas puno tekucine pila, mozda je trebala i malo jos tamnija bit pa cu se za svaki slucaj laganini u akciju bacit 😁 Od sutra navodno trebam dva puta na dan piskit trakice.
https://ibb.co/TTPZLSp
Ja sam nakon takve crtice odmah sutra dan dobila pik..prvi radjen u 16h.A sljedeci sam radila opet naredni dan a crtica je bila kao prethodna svjetlija…tako da odmah jacija,naredna tri dana 😊
Pa i meni se to cini da ce uskoro, zato bolje odma krenut, a sutra piskit trakice ujutro i predvecer pa cemo vidjet 😊
Pupa ti isto tako da ne profulamo sta 🤗
Ja ako sutra ne dobijem,radim test ujutro u utorak (samo ga moram još otic kupit) 😂 ili betu..ne znam kaj mi je bolje?
Možda bolje Beta pa ću bit mirnija 🤦♀️😂
Watsonbas svaki dan pomislim na tebe,znam da sad malo okrećeš novi list i da si odlučila ne bit toliko u tome svemu ali evo želimo da znaš da ti šaljemo puno pozitive i svega lijepoga i dobroga..
Pupettaja čekam da zakasni bar tjedan dana E onda ću il test il betu,ovako ću se izgrist do prvog pregleda..lakše mi je ovako… 😂
Kako si ti? Jesi bila na prvom pregledu?
Mare.sujoš malo onda 🤞🏼
Sanjarkašta ima kod tebe? Pik si uhvatila,posao obavila i sad čekamo 💃🏼🤞🏼❤️
Ja evo pokusavam nagovorit malog da se spusti kod babe da zabetoniramo 😂 al nece 😩 sram me bilo 🙈
Upravo sam se skoro upisala od smijeha 😂😂
A sta cu jadna ti sam 🤦♀️ nisam ga uspila nagovorit 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage moje, na moru sam pa telefon ostavim u Hotelu , a sada cu da vam odgovorim na pitanja😉 :
Ovulaciju sam imala 20. 07. dakle 14 dan nako O mi je danas , a 29 dan ciklusa. Inace dobijam 28, 29 sa tim da su mi se poremetili ciklusi od kada radimo na deci. Dakle sutra ce biti 30 dan ciklusa i 15 dan nakon Ovulacije.
Nadam se da nece ni doc 🤞🤞🤞🤞
Kona čestitam 🎉🥳😀
Meni se plodno razdoblje bliži kraju a CB test za O ne pokazuje smajlić. Mislim da ću se prestat testirati ali ću nastaviti hopsat 😏
Bazalnu ne pratis?
Hopsajteee svakako, pa kako bude 🤞
E a sta si rekla, 24 ti je bio Najkraći ciklus
Onda ti je stvarno o mogla biti npr vec 9dc mozda i prije, ne znam koliko ti traje lutealna faza
Normalno je ajmo rec od 12 do 16 dana. Tako da mozda si stvarno zakasnila
Jesi imala sluz.
Moguće da sam zakasnila. Sluzi sam imala malo oko 10-og dc i tada smo počeli s odnosima. Neću se opterećivati bit će šta bude. 😉 Inače danas sam imala blažu nezgodu,uganula sam gležanj i prilično me boli. Mislim da ću malo pauzirati dok ne prođe.
Mozda ste onda i pokrili 🤞🤞🤞 ako je tako ocekuj je opet rano oko 24dc tj ne ocekuj 💪🤞
Nek glezanj brzo prode 😩
Ja ako sutra ne dobijem,radim test ujutro u utorak (samo ga moram još otic kupit) 😂 ili betu..ne znam kaj mi je bolje?
Možda bolje Beta pa ću bit mirnija 🤦♀️😂
Ma dovoljan ti test, ajdeeee da vidimo taj plusic 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji