Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 05:57

Leoni

Sanjarka88 🦋

Tko je pitao za ff u potpisu?
    Znaci u app desno gore di su one tri tockice
    Klik pa share chart & ticker, pa create & share ticker, pa kad ga izradite kopirate BBC Kod ovdje u potpis

Heii ali kod mene ne stoji koji mi je dan ciklusa 🤔
    Kada udjem u app stoji sve lepo, a ovde kada odradim sta si napisala nema da stoji.

Treba mu par dati da se ažurira i krene pokazivat kako je 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 06:09

Na čekanju ➕🤞 :
    Hope - 29.07. 5 dana kasni  🤞
    Andela111 - 02.08 1 dan kasni 
    Kona13 -  ➕ ❤️
    Jagodica - 03.08.
    Zara01 - 03.08. ➕❤️
    Mare. su 09.08.
    Missy87 11.08.
    Anabelaaaa 14.08.
    Kontesa1 15.08.
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    Pupa 19.08.
    Sanjarka88 19.08.
    Tinchica 20.08.
    Valentina_23 21.08.
    Mara Kokosica - 23.08.
    Watson- 24.08.
    Tissa - 27.08. 
    Maša25 - 29.08.
    Uskoro nam se pridruzuju:
    PeaceLily

Pupa
    03. Kolovoz 2020. 07:07

Tinchica🦋

anabelaaaa

Tinchica🦋

Evo samo da javim da je trakica pocela malkice tamnit, al s obzirom da sam danas puno tekucine pila, mozda je trebala i malo jos tamnija bit pa cu se za svaki slucaj laganini u akciju bacit 😁 Od sutra navodno trebam dva puta na dan piskit trakice.
    https://ibb.co/TTPZLSp

Ja sam nakon takve crtice odmah sutra dan dobila pik..prvi radjen u 16h.A sljedeci sam radila opet naredni dan a crtica je bila kao prethodna svjetlija…tako da odmah jacija,naredna tri dana 😊

Pa i meni se to cini da ce uskoro, zato bolje odma krenut, a sutra piskit trakice ujutro i predvecer pa cemo vidjet 😊
    Pupati isto tako da ne profulamo sta 🤗

Obavezno! Koje taktike haha Najbolje smo 😊 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    03. Kolovoz 2020. 07:15

Hope

Cureja moram napisat da mi se sve češće ide na wc piškiti i da me cice bas jako bole, jedva bez grudnjaka hodam 🙈
    Napravila bi test sutra ujutro al nemam doma ni jedan 🤦‍♀️ Kupit ću sutra pa ću Napravit u utorak ujutro (znam da vise ni nemora bit prvi jutarnji urin al svejedno) 😂

🤭🤭🤭💕

Jagodica125
    03. Kolovoz 2020. 07:24

Hope - ma bit ce to, rekli bi Amerikanci - a big fat postitive 😂🥰 Meni je dolazak M najavljen da danas ⏰ budemo  vidjeli
     🤷‍♀️

Bella🌟
    03. Kolovoz 2020. 07:30

Jagodica125

Hope- ma bit ce to, rekli bi Amerikanci - a big fat postitive 😂🥰 Meni je dolazak M najavljen da danas ⏰ budemo vidjeli
    🤷‍♀️

Držimo fige jagodice da ne dođe🤞🤭

03. Kolovoz 2020. 08:01

Sanjarka88 🦋

Kod mene neka intenzivna o, egg sluzi na izvoz, bole me cice i neki predmenstrualni bolovi. Pa nece se valjda sad sve nesto poremetiti 🤦‍♀️
    Cekam bazalnu da vidim kad ce porast, trebala bi sutra, valjda pik jos traje pa me to bas zbuni

Ma nece se poremetit, simptomi O, ja isto jucer i evo danas naduta bas dosta i bolucka nesto u trbuhu i na trenutke ko da me nesto pika dolje, malo neugodna bol, valjda tipicno za O 🤷‍♀️
    Danas se digla malo temp za razliku od jucer na 36.5 pa se nadam da nece padat vise.
    Hope ti si trudna da ne mozes bit trudnija tak da kupi onaj digitalac da odma vidis i tjedne 🤗🥰

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 08:10

Jagodica125

Hope- ma bit ce to, rekli bi Amerikanci - a big fat postitive 😂🥰 Meni je dolazak M najavljen da danas ⏰ budemo vidjeli
    🤷‍♀️

🤞🤞🤞🤞🤞

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 08:11

Tinchica🦋

Sanjarka88 🦋

Kod mene neka intenzivna o, egg sluzi na izvoz, bole me cice i neki predmenstrualni bolovi. Pa nece se valjda sad sve nesto poremetiti 🤦‍♀️
    Cekam bazalnu da vidim kad ce porast, trebala bi sutra, valjda pik jos traje pa me to bas zbuni

Ma nece se poremetit, simptomi O, ja isto jucer i evo danas naduta bas dosta i bolucka nesto u trbuhu i na trenutke ko da me nesto pika dolje, malo neugodna bol, valjda tipicno za O 🤷‍♀️
    Danas se digla malo temp za razliku od jucer na 36.5 pa se nadam da nece padat vise.
    Hopeti si trudna da ne mozes bit trudnija tak da kupi onaj digitalac da odma vidis i tjedne 🤗🥰

A nadam se 
    Ne pamtim bol cica za vrijeme o
    Tjesim se da je neka super ovulacija 😂

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 08:26

Moj pik prosao 
    https://ibb.co/DgC6rbF [ibb.co]
    Temp porasla, racunam da je danas 1.dpo
    Cekam da ff potvrdi 
    A onda cekanjeee 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.