Analena, radila jucer i tocno mi je muka otici sad opet….. bojim se razocaranja i minusa i vise mi je puna kapa piskenja i testova i tuge i svega…. Boze pa toliko se trudimo sve do jedne i nista. A imam tih par frendica mislim da njima kad muzevi kzu ‘dobar dan’ one trudne
Znaam sve. I mi dugo vec pokusavamo pa nista. Ni moje M jos nema, simptomi tu, test prije dva dana negativan
A oscilacije u raspolozenju su sto se kaze cas mi se valja u sljokicama a cas repetira pistolj hahaha
E da cula sam za te lh trakice tako da cu i to poceti prakticirati, hvala Sanjarka☺️
👰🏼♀️23(PCOS)
🤵🏽♂️27 oligoasthenozoospermia
Pokusavamo od 04/2022
06/2022 spontani 6tt
07/2023 spontani u 10tt
A oscilacije u raspolozenju su sto se kaze cas mi se valja u sljokicama a cas repetira pistolj hahaha
Jel ti i inace tako u pmsu?
Ja inace nemam pms u klasicnom smislu (blago meni) samo me dan dva prije m presjece trbuh i to je sve
Ja inace nemam pms u klasicnom smislu (blago meni) samo me dan dva prije m presjece trbuh i to je sve
O pa mogao bi onda biti plusic. Strpi se jos malo
Irena ako si ovulirala 17dc onda bi mozda trebala tek dobit npr sutra /preksutra
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma sve mi je ovaj mj cudno full i ta ovulacije kako tako kasno. Ma bljak, i onda kazu lako vama zenama. Ufff
Ma sve mi je ovaj mj cudno full i ta ovulacije kako tako kasno. Ma bljak, i onda kazu lako vama zenama. Ufff
Koliko ti ono ciklusi traju? Min i max do sada?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji