Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Srpanj 2020. 09:38

Nikkii

Sanjarka88 🦋

Nikkii

Pozdrav, je li neka od vas ili znate za slucaj da je bila trudna a na pocetku nije imala bolove u grudima? Imala sam 1 dan svijetlo smedji iscjedak i 2 dana tamnocrveno/smedji koji je stao. Imam mucnine, jake glavobolje, a mjenjam raspolozenja strasno vec 2 tj. Ciklus mi je nekih 40,50 dana, a proslo je 30 dana od zadnje menstruacije. Zanima me vase misljenje i iskustva? Je li prerano za test? 🤔

Nikad ti nisu kraci ciklusi od 40 dana? Znas li kad ti je ovulacija?

Nikad nisu kraci, znaju biti samo duzi. Nisam mogla odrediti ovulaciju iz razloga sto mi svaki put bude drugačiji ciklus.

Bez obzira koliki je ciklus, druga faza je uvijek iste duljine. Znaci ako su ciklusi 40 dana onda je ovulacija oko 26.dana ciklusa. Jeste radili pretrage, zasto au produljeni ciklusi? 

Sandricak1
    31. Srpanj 2020. 09:41

Sanjarka88 🦋

Irena gdje si? Sandricak?
    Kona sta kaze temp danas?

Jutroo drage devojke.  Jos nije stigla,ali evo samo sto nije.  Evo dragi i ja odosmo na pocetak Alpa na neke vodopade/pecine. Kad smo vec na odmoru i ne idemo na more,bar da istražimo malo drzavu u kojoj živimo (CH). 
    Nekako razmisljam,kad kaze Watson 7 meseci, deluje dugo,ali i nije s obzirom da imamo samo 25% šansi u svakom ciklusu.  I to je tek kad pogledas 'samo' 7 pokušaja.  Ali nama je u glavi drugacije,razumem i to. I ja gledam na ova moja 4 pokušaja (1 sam bila ceo ciklus u Srbiji)  kao nešto ogromno,i kako nemam srece i kako se svima dešava t sem meni. I meni je forum čini mi se malo previše, isto sam razmisljala da se malo povučem i da razbistrim glavu. Preveliki pritisak mi je da non stop razmisljam o t,nocas sam sanjala kako sam trudna . Ufff 😶 svima vam šaljem zagrljajee 😘🥰

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Nikkii
    31. Srpanj 2020. 09:50

Analena1004

Nikkii

Nikad nisu kraci, znaju biti samo duzi. Nisam mogla odrediti ovulaciju iz razloga sto mi svaki put bude drugačiji ciklus.

Bez obzira koliki je ciklus, druga faza je uvijek iste duljine. Znaci ako su ciklusi 40 dana onda je ovulacija oko 26.dana ciklusa. Jeste radili pretrage, zasto au produljeni ciklusi?

Jesam, gin mi je rekla da su mi samo hormoni malo disbalansirani ali nista za brigu. Prije sam dobivala M svaka 3,4 mj i preporucila mi je kontracepcije, nisam pristala naravno nego sam pocela piti kapsule ulje nocurka i od tada su mi malo kraci ciklusi ali variraju onako kako sam navela gore

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

31. Srpanj 2020. 09:55

Nikkii

Analena1004

Nikkii

Jesam, gin mi je rekla da su mi samo hormoni malo disbalansirani ali nista za brigu. Prije sam dobivala M svaka 3,4 mj i preporucila mi je kontracepcije, nisam pristala naravno nego sam pocela piti kapsule ulje nocurka i od tada su mi malo kraci ciklusi ali variraju onako kako sam navela gore

Ako je ciklus tako dug, a sada je proslo 30 dana od zadnje M, onda je preeeerano za test. Znaci da je sada negdje ovulacija

Nikkii
    31. Srpanj 2020. 10:02

Analena1004

Nikkii

Ako je ciklus tako dug, a sada je proslo 30 dana od zadnje M, onda je preeeerano za test. Znaci da je sada negdje ovulacija

Razumijem, hvala punoo☺️

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

irenaa0809
    31. Srpanj 2020. 10:07

Kod mene nikakvih novosti. Bolne grudi i hrpa pomalo pomjesanog svega. Malo boli jajnik, malo umor, malo jedem sta inace ne volim... Jedino su grcevi i bolovi u trbuhu stali i to mi je suuuper. Po app kaze da gospodja kasni jer su mi inace svaki mj isti datum, ato bi bilo 30 dana ciklusa. I nemam pojma vise sta da mislim...

31. Srpanj 2020. 10:09

irenaa0809

Kod mene nikakvih novosti. Bolne grudi i hrpa pomalo pomjesanog svega. Malo boli jajnik, malo umor, malo jedem sta inace ne volim… Jedino su grcevi i bolovi u trbuhu stali i to mi je suuuper. Po app kaze da gospodja kasni jer su mi inace svaki mj isti datum, ato bi bilo 30 dana ciklusa. I nemam pojma vise sta da mislim…

Testiic 😀

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 10:14

Nikki s obzirom na takve cikluse preporucam lh trakice i mjerenje bazalne 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

irenaa0809
    31. Srpanj 2020. 10:15

Analena, radila jucer i tocno mi je muka otici sad opet..... bojim se razocaranja i minusa i vise mi je puna kapa piskenja i testova i tuge i svega.... Boze pa toliko se trudimo sve do jedne i nista. A imam tih par frendica mislim da njima kad muzevi kzu ‘dobar dan’ one trudne

Missy87
    31. Srpanj 2020. 10:16

Irenaa sutra po testic ili se strpi jos malo 

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.