Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Srpanj 2020. 07:47

Sanjarka88 🦋

anci00

Tinchica🦋

Isto mi je cudno kako aplikacija Flo koju imam pokazuje O za 6 dana a Premom sto sam si jucer instal pokazuje O za 9 dana, pa ti sad znaj, ocito bez trakica ne ide nista.

e pa da, ja imam Flo i clue
    Flo pokazuje da je O 06-tog a clue 10-tog i ajd ti sad znaj

A po cemu racunaju te app o?

iskreno neam pojma, upises koliko ti traje ciklus i svasta nesta, ma ja sam si nekak u glavi nocas slozila
    hopsat cemo kad mozemo, ne da mi se stresirat, sestricna je 3 mj pokusla i upalilo joj, dapace ona ima cikluse 28 dana

30. Srpanj 2020. 07:50

Andela111

Jutroooo, moje ludice, svima koji piške zelim plusice veeeelike!❤️Javljajte.

nego jesi zadovoljna nokticima?

Sanjarka88
    30. Srpanj 2020. 08:09

Te app vam ne mogu znati kad je o, mogu jedno pretpostavit po nekim prosjecima. Tako da to zanemarite 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

valentina98
    30. Srpanj 2020. 08:11

Jutro cureee☺️
    Ako koja piskiiii zelim pluuuusic🤞✨🎈

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

freya_444
    30. Srpanj 2020. 08:23

Jutro svima 
    Neka danas bude plusića 

Lucija 16.12.2021.💗

• Tince225
    30. Srpanj 2020. 08:26

Jutro curkee😇 zelim svima koje piske danas plusicee💌🥰👶🏼

👸🏼 20
    🤴🏻26
    💏💍 2god
    Pokusavamo od 5/2020

Jagodica125
    30. Srpanj 2020. 08:29

Dobro jutro, curke! Meni je danas 10 DPO, trebam dobit za 5 dana, piskila sam jel mi palo na pamet "Pa mogla bih"😂 Naravno, test nevacezi 😫 uzela sam trakicu, nema nikakve crte, pa cak ni one jedne koja pokazuje "Ne noseča"🤷‍♀️ ne znam kaj krivo radim a tim trakicama 😒 ali mislim i da je jos prerano, za 5 tek dolazi. Uglavnom, cicke i dalje nesto osjetljive, a dolje osijecaj kao da cu dobit svaki tren🤷‍♀️ kako god, mi smo kupili novi auto i danas stize 🥳 kad sam pitala decka "Zasto tako velik?" Ispali on ko" iz puske:"Pa da imamo gdje stavit kolica za bebu" a ja se s a rastopila 💚❤💛💙💜 znaci jos SAMO fali beba 😂😂😂😂 piskite cure i plusice na sunce🙏🤞🙏🤞

Missy87
    30. Srpanj 2020. 08:33

Dobro jurro svima!
    Zelim vam plusice, za one koje trebaju piskiti!
    Hope ti trebas piskiti! Mozda se pokaze plusic.. 😊
    Ili jos malo cekaj.. Ne znam kako je najbolje.. Svejedno nadam se da ce ti biti plusic! ❤️🤞
    One koje se bacaju na posao, samo naprijed, nadam se da cete pogoditi i da ce biti plusic takoder!
    Kod mene nista novo, lagana bol na lijevoj strani, piskim kao i uvijek, malo me cice bole, no nekako se cesce budim po noci, obicno sam samo jednom radi odlaska na wc, ali zadnjih dana po 3 puta. 
    Moja psiha radi..😄
    Koje testove je najbolje napraviti ako bas ne ide, osim Uzv i to? 
    Nego, odbrojavam do M pa cemo vidjeti dali je uspjelo ovaj mj.
    Ocekujem jos brdo plusica od vas!

❤️🙏🏻

Maša🤰🏼
    30. Srpanj 2020. 08:36

Jutro cure 😌😌
    Znaci kod mene ovako ... ja cu sutra dobit M jer znam da nisam T i onda ce M zavrsit i ovaj mjesec cemo cijeliiii mjesec ! I onda Vam 28.8. Slikam svoj OGROMAN PLUSIC !!! 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

irenaa0809
    30. Srpanj 2020. 08:36

Sanjarka  pitala si za 9, bila 17og..... evo jutros i dalje nista od gadure a nema ni tih tockica vise..... moozda testic danas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.