Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Srpanj 2020. 20:43

Kod nas se ni ne mogu raditi nikakve pretrage ako ne prodje godinu dana. Sogorica mi ima jedan jajnik policistican pa je tek nakon 8 mjeseci pokusavanja krenula na pretrage da vidi jel ima kakvih drugih prepreka

Kona13
    29. Srpanj 2020. 20:49

Analena1004

Kod nas se ni ne mogu raditi nikakve pretrage ako ne prodje godinu dana. Sogorica mi ima jedan jajnik policistican pa je tek nakon 8 mjeseci pokusavanja krenula na pretrage da vidi jel ima kakvih drugih prepreka

Nezz gdje je to kod nas?

No u hr sam uvijek išla privatno i sve se moglo😬
    Ovdje preko bare ako imaš 35 ili više, možeš odmah na pretrage. No realno, ionako nitko ne zna koliko dugo pokusavas, dakle ako želiš obavit pretrage (koje po meni ne bi trebale bit bauk, te ionako plaćaš zdravstveno) možeš reći da pokusavas duze

👦2012💙

29. Srpanj 2020. 20:52

Privatno se moze, naravno. Ali preko hzzo ne. Jedino da se malo laze

Mokosh
    29. Srpanj 2020. 21:00

Sanjarka88 🦋

Hello cure 😊
    Ja sam u lezecem, tata je odveo djecu na more, a mene jos suđe ceka na stolu, bas sam krepalitis
    Vidim danas puno vjestica i negativnih testica 😒😒 bas neki blje dan, bude bolje! 🤗🤗🤗
    Duga89 dobro nam dosla 🌷. Znas li provjereno kad je bila o?
    Mokosh dobrodosla 😊 i ti ides na trece kao i ja 🤩 koliko su stari klinci?
    Tona ja pijem prenatale u kojima ima folne, nisam primjetila debljanje ni povecani apetit
    Leoni ja mislim da bi ti za 2 dana trebala piskit testic 🤩🤞🤞🤞
    Anabelaaaa pik je, napravi jos jednu veceras da vidis jel svijetli ili tamni jos. O ide 12-36h nakon pika, ja bi rekla nekad sutra, potvrdit ce ti bazalna 🤞
    Tissa ja tek pisem odnedavno pa se ne poznajemo, no veselim se buducim druzenjima na drugom pdf 🤞🤗

Ni sama ne znam kako sam se odlucila na trece nakon dva mukotrpna carska, ali evo...nesto me vuce.  Imam dvije prekrasne cure koje ce u 9.mj napuniti 4 i 2 godine. Ti?

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Maremarla
    29. Srpanj 2020. 21:12

Hvala svim curama na odgovoru. Ma sigurna sam da urin nije bio razrijeđen jer sam trpila ko budala od 17 sati, I popila možda 3 dcl vode u to vrijeme od 17 do 21 h.
    E to me najviše zanimalo, postoji li mogućnost da je meni zapravo pik bio, jer jednostavno ima žena kojima nije nikad jednako tamno, nego je to kao moje maksimalno koliko može biti tamno.
    Imam aplikaciju femometer u koju slikam trakice pa tu pratim. 
    Sad mi je malo lakše kad čujem da postoji šansa 😁
    Ako ću po bolovima u jajniku gledat, trebam dobiti 6.8, pa ćemo vidjeti.
    Možete mi samo stavit link kako se ono stavljaju slike pa vam stavim da pogledate.

👱‍♀️ 27
    👱‍♂️ 30
    Pokušavamo 04/20

Kona13
    29. Srpanj 2020. 21:37

Ja uvijek preko nečije odem stavljati sliku😬...

https://imgbb.com/PN8TqjS

👦2012💙

Kona13
    29. Srpanj 2020. 21:44

Andela111

Sredila nokte i odmah ssm bolje🤔…. vidim da ste se raspisale… … ja nemam nista pametno da kazem osim…drzim fige da cure koje sutra trebaju dobiti ne dobiju…. Odlazi Mengo, vjestice jedna , iš iš…. daleko od mojih dragih cura.😉

Super💗
    I ja sredila noktice

👦2012💙

anabelaaaa
    29. Srpanj 2020. 21:55

Tinchica🦋

Imam pitanje, kako po temperaturi mogu znati da se blizi ovulacija i da je dan ovulacije? Kolika temp otprilike treba biti? Viša od 36 i pol?

To da bi znala moras par mjeseci pratiti temp. Koliko to traje ciklus,ako he 28-30 Dana,otprilike 14 dan ti je ovulacija...Do tad su temp.niske.oko 36.0-36.5...Dan ovulacije je obicno pad najniza temp.od tvoje moguce.Prvi put kad uocis porast npr u ovom slucaju iza 14 Dana da pretpostavimo da je tad bila ovulacija,taj porast be biti 36.8...I takve 3 ili vise uzastopne temp.znace da se desila 0.ovo he otprilike...Ali poet kazem moras upozanti svoju bazalnu jer kod tebe mogu biti npr vise vrijednosti  u prvoj fazi ciklusa...Nemas odredjena mjerila..Svako tijelo je individua za sebe...valjda sam uspjela objasniti malo 😊

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Hope
    29. Srpanj 2020. 21:57

Watson prvo da ti kažem da mi je bas zao,toliko sam se ponadala za ovaj mjesec,ali isto tako držat ću fige i za sljedeći 🤞🏼❤️
    Maja također,ali nije još gotovo,još uvijek je nema..
    Ostale cure imam osjećaj da je danas bas nekako došlo puno vještica i negativnih testica.. pa me to bas malo rastužilo aliiiii cure,bit će BIT ĆE 
    Nego, meni je trebala danas doc,još nije..ne znam 🤷‍♀️ Cice i dalje bole i to je to..

• Maremarla
    29. Srpanj 2020. 22:16

Evo ga, nadam se da sam uspjela. Slika mojih trakica ovaj ciklus. Možda se na slici i čini da su iste, ali uzivo je testna bila svjetlija.
    https://ibb.co/pR0Q6zQ

👱‍♀️ 27
    👱‍♂️ 30
    Pokušavamo 04/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.