Ako ce itko piskiti zelim vam svu srecu i da ugledate plusic! 🙏❤
Zara javi nam stanje ako odlucis vaditi betu danas 😊
Baby P 03/21 💙
Dobro jutro, curke! Meni je danas 10 DPO, trebam dobit za 5 dana, piskila sam jel mi palo na pamet "Pa mogla bih"😂 Naravno, test nevacezi 😫 uzela sam trakicu, nema nikakve crte, pa cak ni one jedne koja pokazuje "Ne noseča"🤷♀️ ne znam kaj krivo radim a tim trakicama 😒 ali mislim i da je jos prerano, za 5 tek dolazi. Uglavnom, cicke i dalje nesto osjetljive, a dolje osijecaj kao da cu dobit svaki tren🤷♀️ kako god, mi smo kupili novi auto i danas stize 🥳 kad sam pitala decka "Zasto tako velik?" Ispali on ko" iz puske:"Pa da imamo gdje stavit kolica za bebu" a ja se s a rastopila 💚❤💛💙💜 znaci jos SAMO fali beba 😂😂😂😂 piskite cure i plusice na sunce
i mi kupili novi, prvo sam pomislila - jesam ja to napisala ili :D
Te app vam ne mogu znati kad je o, mogu jedno pretpostavit po nekim prosjecima. Tako da to zanemarite
ma uzet cu si danas cb digitalni i pratit pa sta bude neka bude
Ja sam uzela uvin caj pa njega pijem i lakse mi je,zvala jucer dr nema sanse da se javi pa cu danas ako uspijem do nje po uputnicu za analizu. Ovu upalu mjehura nebi pozelila ni najgorem neprijatelju😫
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Ja sam uzela uvin caj pa njega pijem i lakse mi je,zvala jucer dr nema sanse da se javi pa cu danas ako uspijem do nje po uputnicu za analizu. Ovu upalu mjehura nebi pozelila ni najgorem neprijatelju😫
zelim ti brz oporavak, nadam se da ce sto prije proci
zelim ti brz oporavak, nadam se da ce sto prije proci
Uf i ja.. vec sam luda..😞😞😞😞 i jadna😞
Nego kakav je taj cb digitalni? Mislila sam od sljedeceg ciklusa pocet pratit ovulaciju a pojma o tom nemam 🤷🏻♀️
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Probaj piti caj od lista brusnice (naglasak na list).
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro cure 😌😌
Znaci kod mene ovako … ja cu sutra dobit M jer znam da nisam T i onda ce M zavrsit i ovaj mjesec cemo cijeliiii mjesec ! I onda Vam 28.8. Slikam svoj OGROMAN PLUSIC !!!
Pridruzujem ti se! 😁
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ovaj uvin Franckov mi je pomogi ful brzo i prosli put,tako da sad i njega pijem. Ako ne pomogne onda cu probat s tim,di njega ima? U ljekarni pretpostavljam?
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Jutroooo curke 😀😀 svim curama koje danas piske zelim srecu i drzim fige 🤞🏻🤞🏻 ja sam se jutros probudila krvava od pupka do supka kak se kaze 😂😡🤯 moguce mozda da je bila bilokemijska jer onaj testic me samo kopka, kako bilo da bilo idemo dalje samo jako😊😀😀😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji