Ovaj uvin Franckov mi je pomogi ful brzo i prosli put,tako da sad i njega pijem. Ako ne pomogne onda cu probat s tim,di njega ima? U ljekarni pretpostavljam?
Da, ima ga u ljekarni. Probaj ako ti ne bude bolje. U svakom slucaju ti zelim da sto prije prode. 🙂
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Maja bas mi je zao, ali ti si pozitiva i to mi se svidja!
Idemo dalje, jednom se mora uhvatiti! 😊🤞❤️
❤️🙏🏻
A vrijeme ne mogu vratiti, mogu se samo potruditi da sljedeci mjesec bude uspjesnije 😊😊😊 kada tako razmisljam puno mi je lakse 💋
ANDELA Noktici su uvijek top
Taj CB sam samo jednom koristila, malo je skuplji, ali kad se pojavi smajlic znaci da u narednih 12-36h dolazi do O
Valjd :D nisam ni ja sigurna meni je to sve znanstvena fantastika
A vrijeme ne mogu vratiti, mogu se samo potruditi da sljedeci mjesec bude uspjesnije 😊😊😊 kada tako razmisljam puno mi je lakse 💋
Naravno da je, moramo uvijek ostati pozitivni jer ako ne ostanemo mogli bi pasti u depresiju.
Ja uvijek gledam na to da sljedeci mjesec opet imamo sanse.. 😊🤞
Moj ujak i ujna su 19god. radili na bebi, zamisli.. 19god.!
Ako je njima, mora i nama, brze nego njima naravno 😄
❤️🙏🏻
Dobro jutro, curke! Meni je danas 10 DPO, trebam dobit za 5 dana, piskila sam jel mi palo na pamet "Pa mogla bih"😂 Naravno, test nevacezi 😫 uzela sam trakicu, nema nikakve crte, pa cak ni one jedne koja pokazuje "Ne noseča"🤷♀️ ne znam kaj krivo radim a tim trakicama 😒 ali mislim i da je jos prerano, za 5 tek dolazi. Uglavnom, cicke i dalje nesto osjetljive, a dolje osijecaj kao da cu dobit svaki tren🤷♀️ kako god, mi smo kupili novi auto i danas stize 🥳 kad sam pitala decka "Zasto tako velik?" Ispali on ko" iz puske:"Pa da imamo gdje stavit kolica za bebu" a ja se s a rastopila 💚❤💛💙💜 znaci jos SAMO fali beba 😂😂😂😂 piskite cure i plusice na sunce🙏🤞🙏🤞
Joj, Imas jos koji pa ponovis ujutro? 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka pitala si za 9, bila 17og….. evo jutros i dalje nista od gadure a nema ni tih tockica vise….. moozda testic danas
To je onda danas 13dpo, a zbog cega si mislila da ces dobit na 11dpo? Znas koliko ti traje lutealna faza?
Ja sam uzela uvin caj pa njega pijem i lakse mi je,zvala jucer dr nema sanse da se javi pa cu danas ako uspijem do nje po uputnicu za analizu. Ovu upalu mjehura nebi pozelila ni najgorem neprijatelju😫
😔 Nek brzo prode! 😩🤗🤗🤗
Jednom sam imala upalu mjehura i nadam se nikad vise! ☹️
Brz oporavak zelim!
❤️🙏🏻
Hvalaaaa cure,meni drugi put vec u 4 mjeseca🤷🏻♀️ Ne znam sta je al odvratno je groznoooo
Boli pece a mislim da mi je najbolje da se ne micem od skoljke,stalno imam osjecaj da mi se piski,a ono jedva 2 kapi haha al dobro danas je boljeee🤞🏻🤞🏻
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Sortiraj odgovore
Najstariji