Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maremarla
    29. Srpanj 2020. 22:36

Sad kad ovako gledam, onda pretpostavljam da je pik bio u noći s 22. na 23.7. Taman bi se poklopili i s time da su mi bolovi u jajniku bili 23.8 i samim time i O. 
    Al lakše je bilo za shvatiti uz vas, super ste mi, i želim vam da što prije ugledate svoje plusiće, a i ja s vama ❤️💋

👱‍♀️ 27
    👱‍♂️ 30
    Pokušavamo 04/20

Kona13
    29. Srpanj 2020. 22:42

Maremarla

Sad kad ovako gledam, onda pretpostavljam da je pik bio u noći s 22. na 23.7. Taman bi se poklopili i s time da su mi bolovi u jajniku bili 23.8 i samim time i O.
    Al lakše je bilo za shvatiti uz vas, super ste mi, i želim vam da što prije ugledate svoje plusiće, a i ja s vama ❤️💋

Točno 👌
    No pratiš i BBT i onda znaš 100% za O.

Sretno🤞

👦2012💙

Jagodica125
    29. Srpanj 2020. 22:54

Andela111

Sredila nokte i odmah ssm bolje🤔…. vidim da ste se raspisale… … ja nemam nista pametno da kazem osim…drzim fige da cure koje sutra trebaju dobiti ne dobiju…. Odlazi Mengo, vjestice jedna , iš iš…. daleko od mojih dragih cura.😉

Joj, sestro, kako obozavam tvoje postove 🥰 ili me nasmijes ili me ganes. U svakom slucaju divim se tvom pozitivnom stavu, ma sva si mi super😍ma sve ste toliko divne i zasluzujete svu srecu ovog svijeta, sve zamislivo dobro u ovom Svemiru 💚❤💛💙💜 na sve vas mislim, ono sto zelim sebi, zelik svakoj pojedinacnoj od vas, divnih cura 🥰 ja isto bila danas sva zbedirana zbog minusica u grupi i M koje su dosle, ma bas sam bila u bedu 🥺 Onda sam se sjetila da mi curke drzimo jedna drugoj, bodrimo i navijamo jedna za drugu, djelimo pobjede, padove, ma sve sve. Dosta emocionalnosti - meni danas 9DPO. Cice malo osjeltljive. Od iscjedka - nista, nada🤷‍♀️ M (ne)treba doc za 5 dana, iako neki feeling kao da cu procurit svaki tren. A neka dode, ko ju fucka 😒...  hrpetina nas ocito😂🤦‍♀️

Maša🤰🏼
    29. Srpanj 2020. 23:01

Kolikoo ste se raspisaleee 11 stranica sam procitala 😂😂
    Nemam nista za nadodat osim da M nema i dalje ni na vidiku 😂 sve cure koje nisu dobile plusice jako mi je zao i znam da cete ih vrlo brzo ugledat ❤️❤️❤️ 
    Ja mislim isto da cu slj mjesec pocet pratit temperaturu pa da vidimo sta ce i ona pokazat 😊😊😊

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    29. Srpanj 2020. 23:22

Kona13

Tinchica🦋

Imam pitanje, kako po temperaturi mogu znati da se blizi ovulacija i da je dan ovulacije? Kolika temp otprilike treba biti? Viša od 36 i pol?

Ne možeš po temp, po njoj možeš znati da je bila O. Zato trakice i BBT idu ruku pod ruku.
    Trakicama pratiš pik a kad temp porate po nekima 0.2 a nekima 0.3 i bude povišena u odnosu na prije pika bar 3 dana, znaš da si imala O. Jel tako Sanjarka?

Tako je 👌 👌 trakice najave o a temp potvrdi da je o zaista bila 
    Temp ovisi od osobe, meni je prvi dio ciklusa do 36.5 a drugi preko 36.5 no to ne vrijedi za svakoga
    Ujutro prije ustajanja, trudit se da uvijek bude otprilike isto vrijeme, i oralno ili vaginalnog 
    Ispod pazuha se ne preporuca

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Angeleyes
    29. Srpanj 2020. 23:22

Maremarla

Pozdrav opet, Već sam pisala prije par stranica, ali me nitko nije doživio, pa pišem opet.
    Naime slična mi je situacija kao kod maše. Piskila sam lh trakice i testna crtica nije nikad bila jednako tamna kao kontrolna. Jedan dan je bila oko 13 h jako približno tamna, otišla sam raditi u 2.smjenu i planirala još navečer kad dođem s posla oko 9 piskit još jednu. Taj dan me lijevi jajnik baš bolio, onako točno sam ga osjetila, s tim da sam par dana prije I taj dan imala pojačan mliječni iscjedak, vodenast, pa pomalo rastezljiv. Navečer trakica koju sam u 9 Piskila nije bila tamnija, čak možda i mrvicu svjetlija, a sutradan je već znatno bila svjetlija.
    E sad moje je pitanje mislite li da je došlo do ovulacije. Dakle imala sam sve simptome, ali nisam uspjela uloviti trakicama. Tek 2 mjeseca pratim trakicama, pa još ne poznajem najbolje svoj ciklus.
    I isprike da poduzem postu. 🙁

I meni ti je tako bilo s trakicama, totalna zbunjoza. Nikada nije bila tamna kao kontrolna, jedan dan priblizno i drugi vec jako slabo, treci je skoro nije ni bilo. Sad cak mislim njih preskociti i prepustit se. Mi smo sada krenuli 4. dan menge i tako cemo sada svaki drugi dan do otpr. kalendarski kraja ovulacije. Nekako mi se ne da opterecivati tim crticama, vidjet cu po sluzi i tako se ravnat. Mozda iskoristim koju, ali vise se planiram po tijelu ravnat ovaj put. I jos smo na go pa se planiram malo vise posvetit jer je inace uvijek neka strka, ni ne cudi me sto nam ne ide 🤭...

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Sanjarka88
    29. Srpanj 2020. 23:25

Maremarla

Pozdrav opet, Već sam pisala prije par stranica, ali me nitko nije doživio, pa pišem opet.
    Naime slična mi je situacija kao kod maše. Piskila sam lh trakice i testna crtica nije nikad bila jednako tamna kao kontrolna. Jedan dan je bila oko 13 h jako približno tamna, otišla sam raditi u 2.smjenu i planirala još navečer kad dođem s posla oko 9 piskit još jednu. Taj dan me lijevi jajnik baš bolio, onako točno sam ga osjetila, s tim da sam par dana prije I taj dan imala pojačan mliječni iscjedak, vodenast, pa pomalo rastezljiv. Navečer trakica koju sam u 9 Piskila nije bila tamnija, čak možda i mrvicu svjetlija, a sutradan je već znatno bila svjetlija.
    E sad moje je pitanje mislite li da je došlo do ovulacije. Dakle imala sam sve simptome, ali nisam uspjela uloviti trakicama. Tek 2 mjeseca pratim trakicama, pa još ne poznajem najbolje svoj ciklus.
    I isprike da poduzem postu. 🙁

Tesko je rec dal je doslo 100% do o ako ne mjeris bazalnu
    Ja ne znam moze li pik doc i proc bas u nekoliko sati, mozda i moze ako netko ima iskustva tu da ti pomogne 
    Kod mene pik traje vise dana tako da stvarno ne znam 
    Koji si dc? Koliko ti inace traju ciklusi? Koji dc je bila ta tamnija trakica? 

Sanjarka88
    29. Srpanj 2020. 23:28

Mokosh

Sanjarka88 🦋

Hello cure 😊
    Ja sam u lezecem, tata je odveo djecu na more, a mene jos suđe ceka na stolu, bas sam krepalitis
    Vidim danas puno vjestica i negativnih testica 😒😒 bas neki blje dan, bude bolje! 🤗🤗🤗
    Duga89 dobro nam dosla 🌷. Znas li provjereno kad je bila o?
    Mokosh dobrodosla 😊 i ti ides na trece kao i ja 🤩 koliko su stari klinci?
    Tona ja pijem prenatale u kojima ima folne, nisam primjetila debljanje ni povecani apetit
    Leoni ja mislim da bi ti za 2 dana trebala piskit testic 🤩🤞🤞🤞
    Anabelaaaa pik je, napravi jos jednu veceras da vidis jel svijetli ili tamni jos. O ide 12-36h nakon pika, ja bi rekla nekad sutra, potvrdit ce ti bazalna 🤞
    Tissa ja tek pisem odnedavno pa se ne poznajemo, no veselim se buducim druzenjima na drugom pdf 🤞🤗

Ni sama ne znam kako sam se odlucila na trece nakon dva mukotrpna carska, ali evo…nesto me vuce. Imam dvije prekrasne cure koje ce u 9.mj napuniti 4 i 2 godine. Ti?

Znam kako ti je, vuce i mene jako. Kao da mi fali jos to da budemo kompletni ❤️
    Moji su 13 i 4 🤩 cura i decko 🥰

Sanjarka88
    29. Srpanj 2020. 23:31

Maremarla

Evo ga, nadam se da sam uspjela. Slika mojih trakica ovaj ciklus. Možda se na slici i čini da su iste, ali uzivo je testna bila svjetlija.
    https://ibb.co/pR0Q6zQ

Sad vidim trakice, mislim da je doslo do pika i o 
    Al svakako i žene koje ulove pik ne znaci da su ovulirale. Prema tome, svi po toplomjer i mjerit bazalnu 😅

Sanjarka88
    29. Srpanj 2020. 23:33

Hope daaaj piski testic 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.