Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Srpanj 2020. 07:20

Isto mi je cudno kako aplikacija Flo koju imam pokazuje O za 6 dana a Premom sto sam si jucer instal pokazuje O za 9 dana, pa ti sad znaj, ocito bez trakica ne ide nista.

Bella🌟
    30. Srpanj 2020. 07:21

PeaceLily

Dobro jutro drage žene 🤗☕💕
    Očekujem M svaki čas i čim dođe javljam se s datumom za kostiju, napokon 😁
    Nemam osjećaj da će doći, mislim da će ovaj ciklus kasniti ali ok treba tijelu vremena da se ustabili.
    Piškilice,ako će vas danas biti, želim vam plusić🤭😁💞

* Datumom za listu 😂😂😂
     ne znam kako je ispala riječ kostiju😂😂 autokorekt,isprike🤭🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    30. Srpanj 2020. 07:23

Tinchica🦋

Isto mi je cudno kako aplikacija Flo koju imam pokazuje O za 6 dana a Premom sto sam si jucer instal pokazuje O za 9 dana, pa ti sad znaj, ocito bez trakica ne ide nista.

Možda u postavkama treba nešto nariktati. Ili uzimaju u obzir različite parametre.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

30. Srpanj 2020. 07:28

Tinchica🦋

e pa da, ja imam Flo i clue
    Flo pokazuje da je O 06-tog a clue 10-tog i ajd ti sad znaj

Hope
    30. Srpanj 2020. 07:35

Sanjarka i Anicoo piskila bi ja i ranije,al kaj mi to znaci? Na pregled ne mogu sigurno do 6 tjedna a do tad bi se pojela od živciranja,ovako ako sam trudna i ako napravim test za kojoj tjedan dana,skraćujem si podsvjesno vrijeme od plusa ma testu do prvog pregleda 😂

Hope
    30. Srpanj 2020. 07:37

Btw nisam napisala al sigurno ste skužile iz komentara gore da nisam još dobila,tako da,izgleda dobro..
    Aliii počeli mi dolje lagano grcici,kao da moram na wc (ko je prošao onaj osjećaj kad ga trudovi cope pa kao da mu se ide jako na wc) E tako mi je al ful lagano 😂
    Cice i dalje bole

30. Srpanj 2020. 07:38

Hope

Btw nisam napisala al sigurno ste skužile iz komentara gore da nisam još dobila,tako da,izgleda dobro..
    Aliii počeli mi dolje lagano grcici,kao da moram na wc (ko je prošao onaj osjećaj kad ga trudovi cope pa kao da mu se ide jako na wc) E tako mi je al ful lagano 😂
    Cice i d

drzim fige da ne dode

Sanjarka88
    30. Srpanj 2020. 07:38

Hope

Sanjarkai Anicoopiskila bi ja i ranije,al kaj mi to znaci? Na pregled ne mogu sigurno do 6 tjedna a do tad bi se pojela od živciranja,ovako ako sam trudna i ako napravim test za kojoj tjedan dana,skraćujem si podsvjesno vrijeme od plusa ma testu do prvog pregleda 😂

Ali ono znatizelja dal sam trudna ili ne? 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Srpanj 2020. 07:39

anci00

Tinchica🦋

e pa da, ja imam Flo i clue
    Flo pokazuje da je O 06-tog a clue 10-tog i ajd ti sad znaj

A po cemu racunaju te app o? 

Sanjarka88
    30. Srpanj 2020. 07:40

PeaceLily

PeaceLily

Dobro jutro drage žene 🤗☕💕
    Očekujem M svaki čas i čim dođe javljam se s datumom za kostiju, napokon 😁
    Nemam osjećaj da će doći, mislim da će ovaj ciklus kasniti ali ok treba tijelu vremena da se ustabili.
    Piškilice,ako će vas danas biti, želim vam plusić🤭😁💞

* Datumom za listu 😂😂😂
    ne znam kako je ispala riječ kostiju😂😂 autokorekt,isprike🤭🤗

Samo nek onda dode pa da se mozete bacit na  posao 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.