Isto mi je cudno kako aplikacija Flo koju imam pokazuje O za 6 dana a Premom sto sam si jucer instal pokazuje O za 9 dana, pa ti sad znaj, ocito bez trakica ne ide nista.
Dobro jutro drage žene 🤗☕💕
Očekujem M svaki čas i čim dođe javljam se s datumom za kostiju, napokon 😁
Nemam osjećaj da će doći, mislim da će ovaj ciklus kasniti ali ok treba tijelu vremena da se ustabili.
Piškilice,ako će vas danas biti, želim vam plusić🤭😁💞
* Datumom za listu 😂😂😂
ne znam kako je ispala riječ kostiju😂😂 autokorekt,isprike🤭🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Isto mi je cudno kako aplikacija Flo koju imam pokazuje O za 6 dana a Premom sto sam si jucer instal pokazuje O za 9 dana, pa ti sad znaj, ocito bez trakica ne ide nista.
Možda u postavkama treba nešto nariktati. Ili uzimaju u obzir različite parametre.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
e pa da, ja imam Flo i clue
Flo pokazuje da je O 06-tog a clue 10-tog i ajd ti sad znaj
Sanjarka i Anicoo piskila bi ja i ranije,al kaj mi to znaci? Na pregled ne mogu sigurno do 6 tjedna a do tad bi se pojela od živciranja,ovako ako sam trudna i ako napravim test za kojoj tjedan dana,skraćujem si podsvjesno vrijeme od plusa ma testu do prvog pregleda 😂
Btw nisam napisala al sigurno ste skužile iz komentara gore da nisam još dobila,tako da,izgleda dobro..
Aliii počeli mi dolje lagano grcici,kao da moram na wc (ko je prošao onaj osjećaj kad ga trudovi cope pa kao da mu se ide jako na wc) E tako mi je al ful lagano 😂
Cice i dalje bole
Btw nisam napisala al sigurno ste skužile iz komentara gore da nisam još dobila,tako da,izgleda dobro..
Aliii počeli mi dolje lagano grcici,kao da moram na wc (ko je prošao onaj osjećaj kad ga trudovi cope pa kao da mu se ide jako na wc) E tako mi je al ful lagano 😂
Cice i d
drzim fige da ne dode
Sanjarkai Anicoopiskila bi ja i ranije,al kaj mi to znaci? Na pregled ne mogu sigurno do 6 tjedna a do tad bi se pojela od živciranja,ovako ako sam trudna i ako napravim test za kojoj tjedan dana,skraćujem si podsvjesno vrijeme od plusa ma testu do prvog pregleda 😂
Ali ono znatizelja dal sam trudna ili ne? 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
e pa da, ja imam Flo i clue
Flo pokazuje da je O 06-tog a clue 10-tog i ajd ti sad znaj
A po cemu racunaju te app o?
Dobro jutro drage žene 🤗☕💕
Očekujem M svaki čas i čim dođe javljam se s datumom za kostiju, napokon 😁
Nemam osjećaj da će doći, mislim da će ovaj ciklus kasniti ali ok treba tijelu vremena da se ustabili.
Piškilice,ako će vas danas biti, želim vam plusić🤭😁💞
* Datumom za listu 😂😂😂
ne znam kako je ispala riječ kostiju😂😂 autokorekt,isprike🤭🤗
Samo nek onda dode pa da se mozete bacit na posao 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji