pozdrav svima..Nova sam na forumu.Zanima me da li je neko mjerio bazalnu temperaturu i da li mu je pomogla pri odredjivanja plodnih dana,ovulacije i zececa...uz to praćenje sluzi i kakva se desavala u ranoj trudnoći? Inace radim na bebi treći mjesec,znam da je premalo vremena da se cudo desi ali eto,sve smo mi nestrpljive u ovoj slucaju i uvijek pune nade..:) ako sam fulala temu,sorry:(
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav curke evo mene opet 😁sta vi mislite jel ovo pozitivan test?
Nadam se da ste mi sve dobro😁
Pusaa😘
https://ibb.co/02YWX8Z
I u mene je ovako, ne znam sto da mislim vise totalno sam zbunjena ovim testovima..
Jel ti dosla M?
Nije jos, ni traga M…
Onda defff sutra ponovi s prvim jutarnjim🤞🤞
pozdrav svima..Nova sam na forumu.Zanima me da li je neko mjerio bazalnu temperaturu i da li mu je pomogla pri odredjivanja plodnih dana,ovulacije i zececa…uz to praćenje sluzi i kakva se desavala u ranoj trudnoći? Inace radim na bebi treći mjesec,znam da je premalo vremena da se cudo desi ali eto,sve smo mi nestrpljive u ovoj slucaju i uvijek pune nade..:) ako sam fulala temu,sorry:(
Ja ti mogu reci da pratim trakicama za ovulaciju. Sluz uglavnom imam, zna biti obilna, ali i oskudna. Bazalnu nisam nikad mjerila jer mi je to prevelika gnjavaza i moras bas spavati tocno i svasta tu utjece. Ja cesto nocu idem na wc, spavam razlicito (dulje, krace), ne idem u isto vrijeme spavati itd. Tako da meni to ne bi ni bilo mjerodavno, ali mozes pokusati, mozda tebu bude od koristi, znam da neke cure ful prate. I sretno! 😊
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Eii curke nikako da se javim, hvala svima jos jednom na cestitkama 😘 zelimda i vi sto prije ugledate svoje veeelike pluseve 🤞🤞
Evo ukratko da napisem kako je meni sve to bilo, mozda nekome pomogne ili se pronade u slicnoj situaciji. Ovo nam je bio 2 mj intenzivnog i ciljanog pokusavanja. Ovulacija je bila na 14dc, 25dc sam primjetila smedkastu zilicu i to je bio jedini put. Cijeli mj sam bas bila nekako mirna i dobro raspolozena. Od 25dc sam osjetila da me sise pocinju boljeti sto je meni bilo rijetkos za pms, uglavnom bi ih osjetila u dane oko ovulacije. 13.6. sub sam trebala dobiti 29dc medutim to jutro sam se osjecala ful cudno. Otisla sam se tusirati i prati kosu i svo to vrijeme sam plakala..znaci ono placem al ne znam zbog cega placem, totalno neki zbunjujuci efekt. Nista smirila se ja, dosla susit kosu u razmisljam nesto mi to cudno, reko idem napravit test pa sta bude. I da to je bilo oko 11 sati znaci 3 ili 4 urin od jutra. U roku odmah mi se prikazala druga crtica, cak jos dok se kontrolna nije do kraja ni napunila. Bila sam totalno van sebe u tom trenu jer smo ovaj mj isli nekako hladne glave iako smo ciljali odnose. Eto danas sam s prvim jutarnjim urinom napravila jos jedan (stavim slikicu) i takoder pluscina ko kuca u roku 10 sek. Odmah zvala gin i narucena 7.7. na prvi pregled. Eto sada se pazimo i iscekujemo da sto prije produ ova 2 tj do pregleda. A svima vama zelim punoo srece i saljem trudnicke prasine da se i vama sto prije ostvare plusici 🤞🤞😘😘😘
Nea 💗
Cao cure zanima me iskustvo sa klomifenom. Radila sam test pokazao je negativno a poslednja menstruacija je bila 15 maj? Zanimaju me vasa iskustva😊?!? Hvala vam puno😘😘
Ovako ovo je napravljeno danas popodne oko 5 sati, s time da mi M netreba doc za 13 dana🤞😘
Mišljenje? ❤️
https://ibb.co/DVssJ5T
https://ibb.co/KxYg1vd
Eii curke nikako da se javim, hvala svima jos jednom na cestitkama 😘 zelimda i vi sto prije ugledate svoje veeelike pluseve 🤞🤞
Evo ukratko da napisem kako je meni sve to bilo, mozda nekome pomogne ili se pronade u slicnoj situaciji. Ovo nam je bio 2 mj intenzivnog i ciljanog pokusavanja. Ovulacija je bila na 14dc, 25dc sam primjetila smedkastu zilicu i to je bio jedini put. Cijeli mj sam bas bila nekako mirna i dobro raspolozena. Od 25dc sam osjetila da me sise pocinju boljeti sto je meni bilo rijetkos za pms, uglavnom bi ih osjetila u dane oko ovulacije. 13.6. sub sam trebala dobiti 29dc medutim to jutro sam se osjecala ful cudno. Otisla sam se tusirati i prati kosu i svo to vrijeme sam plakala..znaci ono placem al ne znam zbog cega placem, totalno neki zbunjujuci efekt. Nista smirila se ja, dosla susit kosu u razmisljam nesto mi to cudno, reko idem napravit test pa sta bude. I da to je bilo oko 11 sati znaci 3 ili 4 urin od jutra. U roku odmah mi se prikazala druga crtica, cak jos dok se kontrolna nije do kraja ni napunila. Bila sam totalno van sebe u tom trenu jer smo ovaj mj isli nekako hladne glave iako smo ciljali odnose. Eto danas sam s prvim jutarnjim urinom napravila jos jedan (stavim slikicu) i takoder pluscina ko kuca u roku 10 sek. Odmah zvala gin i narucena 7.7. na prvi pregled. Eto sada se pazimo i iscekujemo da sto prije produ ova 2 tj do pregleda. A svima vama zelim punoo srece i saljem trudnicke prasine da se i vama sto prije ostvare plusici 🤞🤞😘😘😘
Ines čestitam 🤗💜!
Možeš samo reći koliko često ste se trudili ovaj uspješan mjesec? Rekla si da je ovulacija bila 14 dc pa me zaima jeste baš sve dane pokrili npr. od 10. - 14. ili samo dan prije i dan poslije ovulacije?
👱♀️32|🙎♂️42
Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
Obavljene pretrage:
👱♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?
Evo ukratko da napisem kako je meni sve to bilo, mozda nekome pomogne ili se pronade u slicnoj situaciji. Ovo nam je bio 2 mj intenzivnog i ciljanog pokusavanja. Ovulacija je bila na 14dc, 25dc sam primjetila smedkastu zilicu i to je bio jedini put. Cijeli mj sam bas bila nekako mirna i dobro raspolozena. Od 25dc sam osjetila da me sise pocinju boljeti sto je meni bilo rijetkos za pms, uglavnom bi ih osjetila u dane oko ovulacije. 13.6. sub sam trebala dobiti 29dc medutim to jutro sam se osjecala ful cudno. Otisla sam se tusirati i prati kosu i svo to vrijeme sam plakala..znaci ono placem al ne znam zbog cega placem, totalno neki zbunjujuci efekt. Nista smirila se ja, dosla susit kosu u razmisljam nesto mi to cudno, reko idem napravit test pa sta bude. I da to je bilo oko 11 sati znaci 3 ili 4 urin od jutra. U roku odmah mi se prikazala druga crtica, cak jos dok se kontrolna nije do kraja ni napunila. Bila sam totalno van sebe u tom trenu jer smo ovaj mj isli nekako hladne glave iako smo ciljali odnose. Eto danas sam s prvim jutarnjim urinom napravila jos jedan (stavim slikicu) i takoder pluscina ko kuca u roku 10 sek. Odmah zvala gin i narucena 7.7. na prvi pregled. Eto sada se pazimo i iscekujemo da sto prije produ ova 2 tj do pregleda. A svima vama zelim punoo srece i saljem trudnicke prasine da se i vama sto prije ostvare plusici 🤞🤞😘😘😘Ines čestitam 🤗💜!
Možeš samo reći koliko često ste se trudili ovaj uspješan mjesec? Rekla si da je ovulacija bila 14 dc pa me zaima jeste baš sve dane pokrili npr. od 10. - 14. ili samo dan prije i dan poslije ovulacije?
Pokrili smo 5dc, 9, 11, 12, 13, 15, 17 i 21dc
Nea 💗
Ovako ovo je napravljeno danas popodne oko 5 sati, s time da mi M netreba doc za 13 dana🤞😘
Mišljenje? ❤️
https://ibb.co/DVssJ5T
https://ibb.co/KxYg1vd
Kontrolne su ovo, ili evaporacijski plusevi... Barem je kod mene tako bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji