Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Lipanj 2020. 19:32

Martin1

Cao cure zanima me iskustvo sa klomifenom. Radila sam test pokazao je negativno a poslednja menstruacija je bila 15 maj? Zanimaju me vasa iskustva😊?!? Hvala vam puno😘😘

Pa danas je 15 juni, ovisi kad je bila ovulacija ako si upratila, a mozda je bila kasnije ovulacija pa test ne moze da pokaze jos..

simba
    15. Lipanj 2020. 19:35

NeverGiveUp55

Ovako ovo je napravljeno danas popodne oko 5 sati, s time da mi M netreba doc za 13 dana🤞😘
    Mišljenje? ❤️
    https://ibb.co/DVssJ5T
    https://ibb.co/KxYg1vd

https://poliklinika-mazalin.hr/blog/rani-simptomi-trudnoce/

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    15. Lipanj 2020. 19:41

Evo ti link, pa si malo pročitaj! Ne razumijem kako misliš imati pozitivan test, a neočekuješ M za 13 dana, kad od same oplodnje treba proći 6-10 dana da se mrvica uopće ugnijezdi, i tek onda počinje rasti hcg? Znači da bacaš pare bezveze za testove. Strpi se.

👩33g
    👨42g
    👦4g

15. Lipanj 2020. 19:47

Procitala san..sacekat cu pa cu vidit.. 
    Hvala😘
    Javim se☺️

simba
    15. Lipanj 2020. 20:01

NeverGiveUp55

Hvala😘
    Javim se☺️

Jel smijem znati koliko imaš godina i otkad pokušavate? Koliko ti traje m? Kad si imala ovulaciju?

👩33g
    👨42g
    👦4g

anabelaaaa
    15. Lipanj 2020. 20:01

malamarelica

anabelaaaa

pozdrav svima..Nova sam na forumu.Zanima me da li je neko mjerio bazalnu temperaturu i da li mu je pomogla pri odredjivanja plodnih dana,ovulacije i zececa…uz to praćenje sluzi i kakva se desavala u ranoj trudnoći? Inace radim na bebi treći mjesec,znam da je premalo vremena da se cudo desi ali eto,sve smo mi nestrpljive u ovoj slucaju i uvijek pune nade..:) ako sam fulala temu,sorry:(

Ja ti mogu reci da pratim trakicama za ovulaciju. Sluz uglavnom imam, zna biti obilna, ali i oskudna. Bazalnu nisam nikad mjerila jer mi je to prevelika gnjavaza i moras bas spavati tocno i svasta tu utjece. Ja cesto nocu idem na wc, spavam razlicito (dulje, krace), ne idem u isto vrijeme spavati itd. Tako da meni to ne bi ni bilo mjerodavno, ali mozes pokusati, mozda tebu bude od koristi, znam da neke cure ful prate. I sretno! 😊

Hvala za odgovor...Ma ja pokusavam sve I svasta.. ☺Imam I ja dosta simptoma trudnoce ali svaki put imam osjecam da mislim sve.😁.tako da cu ovaj put cekati  dan dva do mege I uraditi testic..prosla dva mjeseca sam kupila bar pet testova, bude negativan,pa opet nadanje,pa ponovljen test da,u nadi da je progresean Ili prerano uradjen I tako u krug.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

15. Lipanj 2020. 20:09

simba

NeverGiveUp55

Hvala😘
    Javim se☺️

Jel smijem znati koliko imaš godina i otkad pokušavate? Koliko ti traje m? Kad si imala ovulaciju?

Od početka ove godine zarucnik i ja se necuvamo, imam neredovite cikluse koji variraju od 15 do 22 dana, neznanm kad mi je ovulacija bila ovaj mj.. Imam 21 godinu... Imam pcos pa je sve malo komplicirano... Pila sam duphaston tablete, sad cekam pregled pa ce mi ginic dat drugu terapiju... 

watson009
    15. Lipanj 2020. 20:10

NeverGiveup55 i Snoopyiica bez ljutnje ali ja uz najvece naprezanje ne vidim nikakve crtice...
    Drzim fige da budu velike debele crte jer ovo je muka ziva naciljati,sorry,strpite se jos malo ako ne dode M.

Ines hvala sto si se javila,takve pozitivne price izamame osmijeh i bas daju vjetar u leda 🙏
    Meni je danas ovulacijska trakica negativna,nastavljam ju i sutra pratiti uz akcijanje 😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sara 🌸
    15. Lipanj 2020. 20:19

Draga moja NeverGiveUp,  mi se čini da si ti "gave up" na satovima biologije. Ne znam sta da ti kažem, svako malo uskočiš ko padobranac sa nerealnim pričama. Otiđi u ginekologa i sredi ciklus prvo- moj savjet. Pozz

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

simba
    15. Lipanj 2020. 20:35

Sara🌻 (Mrljica)

Draga moja NeverGiveUp,mi se čini da si ti "gave up" na satovima biologije. Ne znam sta da ti kažem, svako malo uskočiš ko padobranac sa nerealnim pričama. Otiđi u ginekologa i sredi ciklus prvo- moj savjet. Pozz

🤣

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.