Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    29. Srpanj 2020. 16:32

https://ibb.co/MVd3PBz
    Drage zenice jeli ovo pik 🤗uradila maloprije..Jucer oko 18h bila skroz blijeda crta,ko je vidio..stavila sam sliku .E sad jeli ovo znaci da ovulacija se dogadja u roku 36h.Moze biti vcrs a moze biti dan dva kasnije?
    Temp mi je jutros bila 36.3...znaci 36.2,36.3 od pocetka ciklusa...nije bila veca.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

29. Srpanj 2020. 16:39

Leoni

Analena1004

Leoni

Zdravo devojke, jel mi moze koja pomoc… Danas mi je 9 dan posle O, imam bolove u grudima od preksinoc. Pre 2 dana sam imala gusti braon sekret samo jednom prilikom brisanja a danas sam prilikom brisanja imala svetlo roze tragove.🤔 Jel imala neka nekakvo iskustvo sa takvom situacijom?

Ja sam imala svjetlo rozi iscjedak, ali vec nakon sto sam saznala da sam trudna. U svakom slucaju, moguce da je implantacija

Koji ti je bio prvi simptom Analena? 😊

Pms mi je izgledao ovako: napuhnutost, bolne i osjetljive grudi, povecan apetit. Kad sam ostala trudna bilo mi je sve isto, samo se svakim danom sve vise pojacavalo da je doslo do toga da sam imala osjecaj da su mi grudi do brade i grudnjak mi je uzasno smetao

Jagodica125
    29. Srpanj 2020. 16:45

Analena1004

Leoni

Zdravo devojke, jel mi moze koja pomoc… Danas mi je 9 dan posle O, imam bolove u grudima od preksinoc. Pre 2 dana sam imala gusti braon sekret samo jednom prilikom brisanja a danas sam prilikom brisanja imala svetlo roze tragove.🤔 Jel imala neka nekakvo iskustvo sa takvom situacijom?

Ja sam imala svjetlo rozi iscjedak, ali vec nakon sto sam saznala da sam trudna. U svakom slucaju, moguce da je implantacija

To sam i ja htjela napisat - mozda je implantacijsko krvarenje?🤔 ja sam uglavnom poslala poruku svom ginesu za kontrolni pregled. Nadam se da bude uskoro 🙏 htjela bih definitivno da izvadim spolne hormone, da vidimo kakvo je stanje tamo i opcenito kakvo je stanje unutra🤗

Bella🌟
    29. Srpanj 2020. 16:48

Analena1004

I moj test negativan

A baš mi je zao😤😔😔

Jagodica125
    29. Srpanj 2020. 17:36

Andela111

Idem raditi nokte da se malo oraspolozim.

Kraljice 🥰💅👸 ja imam kontrolni pregled 09.08., gines mi je dezuran, da vidimo kakkvo je stanje. Usput - to ce bit prvi put da idemo ja i decko skupa 😂 neka, neka. Priprema za ono sta sljedi 😂😜

Tissa
    29. Srpanj 2020. 17:40

Pozdrav cure, ne znam tko me se sjeća sa ovog foruma, ne pišem često ali vas redovito čitam i pratim 😚💜
    Evo i mene je danas posjetila M i ponovno me bacila u bed jer smo si ovaj ciklus baš dali truda😔. Ako smijem na vašu listu, sljedeća je najavljena za 27.08.

Ne znam što radimo krivo i u čemu je problem, jedino što me malo tješi u zadnje vrijeme je ona statistika da je i u skroz zdravih parova postotak za začeće po ciklusu samo 25%. Uglavnom, odlučila sam se potruditi još jedan ciklus i lagano krenit sa pretragama (s time da sam već vadila progesteron nakon jedne folikulometrije) sad ću 3-5 dan izvadit ostale hormone, a dragi će radit spermiogram pa ćemo vidit za dalje...(malo sam paničarka i control freak po prirodi☺️) 
    Čestitam curama koje su dočekale svoje plusiće, a nama ostalima držim 🤞🤞. 
    Lakše je kad vidiš da nisi sam i da ima još parova koji vode iste bitke kao i ti. 

👱‍♀️32|🙎‍♂️42
    Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
    Obavljene pretrage:
    👱‍♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
    Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?

watson009
    29. Srpanj 2020. 17:52

Andela111 kraljice ahhahahhaha!!! 

Tissa ja te se sjecam,mjenja se ekipa stalno ! 
    Svakako krenite barem na osnovne pretrage uskoro.
    Cure zao mi je zbog negativnih testica i vjestica koje su danas stigle 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Tissa
    29. Srpanj 2020. 17:58

watson009-i ja se tebe sjećam i pratim te redovito, čak su nam i ciklusi isti 😁
    Jesi ti vadila kakve hormone? 

👱‍♀️32|🙎‍♂️42
    Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
    Obavljene pretrage:
    👱‍♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
    Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?

anabelaaaa
    29. Srpanj 2020. 18:07

Da prijavim da sam bila danas kod ginekol.i vidio mi je dominatni folikul dovoljno velik endometrij trolinijski 8.7 mm.Rekla sam mu da pratim bazalnu I da sam pocela sa lh trakicama...rekao je sa nastavim...ali mi je lijevi jajnik pun vodenih cisti.niiko mi nista nije n pisao 😔https://ibb.co/MVd3PBz jeli pik,juce jedva vidljivo...kad bi ovulacija mogla nastupiti?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Kona13
    29. Srpanj 2020. 18:11

Maša ti testici idu pod others pa ćeš dobit bolji pregled.

Watson baš mi je žao 😔

Leoni možda je implantacijsko?!

👦2012💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.