Hvala vam drage moje, divne ste ♥
Bas me to pogodilo,nejde pa nejde 😭
Maja zao mi je da je i tvoja dosla …
Veceras si otvaram gin,eno ga na polici, ceka me i gleda vec danima 😎
Dajem si jos jedan ciklus priliku a onda cu traziti prohodnost jajovoda,nemam sto cekati…
Saljem vam virtualan zagrljaj! ♥
I meni je zao zbog tvoje vjestice😠
tako i treba gin i uzivancija😀 ja sam sigurna da je tvoj ciklus sljedeci🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ima ovdje netko iz Pule?
ja sam iz Pule
Watson, žao mi je što nije uspjelo ovaj put, al samo pozitivno i hrabro dalje
Lucija 16.12.2021.💗
Watson, Maja bas mi je zao sto su dosle.. Nadala sam se da cemo imati dvije pozitivke!
Glavu gore i idemo dalje! Jednom ce biti pozitivno! 🤞
Strpljenje i nada! ❤️
Kod mene sve isto, imam male bolove dolje.
Piski mi se, ali opet meni se stalno piski..
Cice su mi punasne, nisu toliko opusteno kao uvijek, bole me malo sa strane i malo bradavice. Isto kao i uvijek.
Do M mi preostaje 12 dana.. vidjet cemo kako ce to ici.
Prosli put mi je kasnila 2 dana, tako da ovaj put se necu zivcirat, ako bude kasnila 5 dana onda cu poceti! 😄😄
Idemo pozitivno! ❤️❤️
❤️🙏🏻
Watson tako mi je zao 😢 bas sam drzala 🤞 da ti je ovo dobitan ciklus 😢 vjerujem da ti je tesko , uzmi si dan za sebe isplaci se ❤️❤️❤️
draga nasa stvarno mi je zao, bas smo sve vjerovale ali ne daj se, bude vec iduci ciklus! sve se sa razlogom dogada
saljem ogromaaaaaan zagrljaj
Zao mi je Watson...a bas si bila optimisticna I nadala sam se sljedecem tvom plusicu...Ali ne brini,proci ce I ovo..Sljedeci ciklus napuni baterije... 😘 I ne ocajavaj
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Andela meni nije zao sto nismo krenuli ranije jer doista nismo bili spremni u glavi za to! Dok smo se oboje uskladili sad nam lijepo neide kako smo zamislili...
Ne panicarim nego mi je to i gin rekao, imala sam neku upalu prosle god pa kaze vrijedi i to napraviti ako se negdje nesto "zastopalo" uslijed upale.
Priznajem da sam control freak, no na ovo ne mogu tjecati kada ce biti nego dati sve od sebe da bude!
Znam da se plodnost smanjuje s godinama, isto tako znam zene od 30ak godina( pa i vise ) koje su brze zanijele od mene..
Takoder i tebi zelim cim prije plusic,mozda je ovo tvoj dobitni 💖
Mora biti jos plusica ,super je krenulo!!!
Divna ste podrska! ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Veliki pozdrav svima. 😊
Čitam vas neko vrijeme pa sam se odlučila pridružiti.
Prva trudnoća u 1-om mj završila spontanim, na drugoj radimo. Prošli ciklus ništa! Ovaj nekako čudan!
Zadnja menga 25.6. Od simptoma par dana glavobolja, jedan dan vrtoglavica, i svaki dan kiselina!
Radila sam dva testa, oba negativna! Mislim da bi već trebao pokazat ili!? 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji