ajme presretna sam sestricna mi je javila da je trudna, oba dvjema nam je zelja bit da postanemo uskoro mame, tako sam sretna radi nje a u ocim mi pune suze - nekako zelim i ja to osjetiti
Watson i Maja držite se. . Sledeći mesec je vas. 🤞🤞
I ja osećam, moja samo sto nije krenula. 😑
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Predivno, evo i ja placeee izasss a ni ne znam je…. ah😔
meni je jako drago radi nje, znam koliko to zeli kao i ja, i sad bi ja bila najsretnija da smo u isto vrijeme trudne :D vjerojatno zato placem
ajme presretna sam sestricna mi je javila da je trudna, oba dvjema nam je zelja bit da postanemo uskoro mame, tako sam sretna radi nje a u ocim mi pune suze - nekako zelim i ja to osjetiti
Znam kako je ...
Tako i ja kad sam saznala da cu postati tetka hjoj... ono znam koliko joj je to bila zelja i bila sam presretma zbog nje kao da je i moje ali ono poslje su mi suze isle ..prije spavanja plakala ko luda koliko mi je zelja imati svoje...
A strah me sto ako ce biti tesko kak sam imala problema s cinom prosle god i jos jajnici.. bas ono uf
👸🏼 20
🤴🏻26
💏💍 2god
Pokusavamo od 5/2020
Evo sad sam zvala svoju gin jer sam vec lagano luda 😂
Rekla je i ona da je vjerovatno O bila ovaj tjedan nakon naci od 20DC , rekla je da ne radim testove vise do vikenda i ako ne dobim do pon da zovem . Jedino ako mi je O bila tjedan nakon mi smo taj tjedan imali samo 1 put odnos sta znaci da vj se nije ulovilo 😏 ali vidjet cemo 😏
Mašo mislim da ti je gin. dobro rekla u vezi O. Ja od spontanog prosle godine u 10.mj.pratim O sa trakicama tako da sam se do sad poprilicno ispraksirala i gledajuci tvoje trakice koje si radila do 19 dc nisi uhvatila pik niti blizu. Ja sam ovaj ciklus isla na folikulometrije i gin. mi je rekao na 16 DC da cu ovolirati na 18-19 dc, a ja sam pik uhvatila na 19 sa CB digitalcem koji ti pikaze smajlic i na 20 DC i sa lh trakicama. Znaci ovulacija je kasnija. Ali ni to ne znaci da sam ovulirala. To moze potvrditi samo temp. Ili uzv.tako da ne gubiš nadu. Vjerojatno je i kod tebe ista stvar i pricekaj kao što ti je rekla gin.
Ovako ti trebaju izgledati trakice
https://ibb.co/JHwdgy4
https://ibb.co/Wxfkg97
https://ibb.co/zmg8GrD
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Pozdrav svima! Odlucila sam vam se pridruziti buduci da suprugu i meni ovaj puta nije upalilo od prve, kao u prve dvije trudnoce. Danas mi je stigla "vjestica" tocno u dan. Test sam radila u subotu, bio je negativan i sve sam se nesto nadala da sam ga prerano radila. No, ipak...
Nadam se da ce 8.mj biti uspjesan i za mene kao i za sve vas koje ste u iscekivanju plusica!
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Dobrodošle sve nove devojke. I sto pre otišle 😇🥰😍
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Clio , hvala ti :)
Danas dosle nove trakice 30 pak pa se nadam da cu u sljedec mjesecu ulovit 😌 sad jos samo da M dode da mozemo pocet 😌😌😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sljedeći mjesec bit će more plusića 😘 Jake smo mi 💪
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Sortiraj odgovore