Dali se neka od vas počela debljati od uzimanja folne kiseline prije trudnoće? Jučer sam kupila u ljekarnoj i popila jednu, pa me zanimaju vaša iskustva.
Eej ,ja se npr ne gojim. I dalje sam na mojih 48,49kg 😶🙈🙈
Inače i ja sam jutros dva dana pred vesticu radila test,naravno da je negativan, zato vam nisam ni spominjala. 😔🤗🤗
Ja sam oko 55, 56 kg, tu se vrtim već godinama i to mi je na visinu od 175 taman. Nebi se baš voljela napuhati kao balon od toga, od trudnoće ako je bude nije problem :P sve za bebicu lako ćemo skinuti kasnije
Ako kojoj treba neka se javi 50kom, 80kn
https://ibb.co/DtXsRnb
pa kraljice nasa kako si?
kako napreduje trudnoca, kako siiiiii
Kako smo se vjenčali 18.07. i nitko nije znao da ćemo se vjenčati svima je bio šok. Svi pitaju jesi trudna, a ja ono " ne "… Ispala lažljivaca, ali ne želimo do 12 tjedna reći tj. dok ne prođe drugi pregled sljedeći tjedan. Polako se vidi trbušić plus moje samo od prije tako da pokušavam skrivat još malo. Srce je kucalo još prošli put kad sam bila (pred mj dana). Jedino mi je žao da tata ne može samnom ić vidjeti bebu.
Kako ste mi vi? držim Vam fige da ugledate svoje plusiće
ajme šta je ovo? kakvi su ovo smajlići….sorry
ma to ti prstit od srece pa takvi i smajlici, savrseno! Bas mi je drago zbog tebe <3 samo naprijed
Devojke, ja nemam nikakve simptome, danas me tu i tamo presekao jak bol u dojkama traje par sekundi, i to je to. Inace me ne bole i dalje 4 dana pred Mengu….uzassss ni s od simptoma moje zene.
Takoder... danas me cak vise ne grci nis nit ne boli.. a cicke ono osjetljive jesu ali nije nis bolno uhh..
Jedino sto me glava boli...
Uopce se ne nadam nicem jer mislim da nis od ovog mj
👸🏼 20
🤴🏻26
💏💍 2god
Pokusavamo od 5/2020
Pa mogu li gin na uzv vidjet prohodnost jajnika? Ne kuzim se puno u to, ali ako kazu na klasicnom pregledu "sve je u redu" onda to valjda ima neku tezinu? Malo me isto brine to sve, jer se ocito i mi moramo jos potruditi. I sad npr da otkrijemo da su jajnici neprohodni, kako onda obavljaju te preglede? 🙄 A mozda se samo previse brinemo, nista vise.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Pa mogu li gin na uzv vidjet prohodnost jajnika? Ne kuzim se puno u to, ali ako kazu na klasicnom pregledu "sve je u redu" onda to valjda ima neku tezinu? Malo me isto brine to sve, jer se ocito i mi moramo jos potruditi. I sad npr da otkrijemo da su jajnici neprohodni, kako onda obavljaju te preglede? 🙄 A mozda se samo previse brinemo, nista vise.
Ne mogu vidjeti na UZV, zato se to posebno radi. Kateterom pustaju neku pjenicu u jajovode-tako mi je gin objasnjavao, to su nove tehnologije i to kod privatnika,kaze u bolnicama jos rade starinski-nezz sto to znaci,cijena je cca 1 200kn i prije pregleda se moraju napraviti i brisevi.
KDS saljem ti pozdrave,lijepo te cuti !
Sjecam se koliko si se i ti brinula i strepila svaki mjesec a gle te sada, trudnice nasa 💖 uzivaj i cestitam na vjencanju!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Zdravo devojke, jel mi moze koja pomoc… Danas mi je 9 dan posle O, imam bolove u grudima od preksinoc. Pre 2 dana sam imala gusti braon sekret samo jednom prilikom brisanja a danas sam prilikom brisanja imala svetlo roze tragove.🤔 Jel imala neka nekakvo iskustvo sa takvom situacijom?
Ja sam imala svjetlo rozi iscjedak, ali vec nakon sto sam saznala da sam trudna. U svakom slucaju, moguce da je implantacija
Sortiraj odgovore
Najstariji