Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    26. Srpanj 2020. 17:01

Hahaha naravno da ocemo 🤞🤞🤞
    E javim vam rezultate domaceg testa ;) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Missy87
    26. Srpanj 2020. 17:06

maša25 javi javi!
    Mozda vise necemo morati kupovati! 🙂🙂
    Ja jos 2 dana do ovulacije.. Drzite fige da uspije..❤️❤️

❤️🙏🏻

Maša🤰🏼
    26. Srpanj 2020. 17:12

Drzim naj naj naj naj jace 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Jagodica125
    26. Srpanj 2020. 17:21

Andela111

Ja osobno ne bih to radila niti verovala tome. Moje misljenje je da se napravi test za trudnocu iz apoteke tek kada zakasni menga minimalno jedan dan, zbog toga sto se moze dogoditi biohemijska i moze se na dan menge ako prerano uradis test trudnoca izgubiti odnosno razocaras se a ovako ne bi ni znala i ides dalje. Ali svako ima svoje, vidim da cure rade 7 dana nakon O testove.😃

Eeee da, ja i Andela111 tupimo po istom. Potpisujem sve sto si napisala, draga. Nema do klasicnog kasnjena M. I to prek 2 dana, jer meni dodje u razmaku 1-2 dana. A ovi kristali, piskiti u vodu s izbjeljivace, nije to moja furka 🤷‍♀️ meni je majka pricala neki dan "Kad sam ja zatrudnila sa tobom, nisam sa svojim prijateljicama pricala kakve su mi dojke, kakav iscjedak imam. Ma za plodne dane mi na selu nismo ni znale ☝️pa smo sve zatrudnjele. Cekale smo da M izostane i onda dobile + ili nam M dosla, nista, idemo dalje". Time se i ja vodim. Ja i moj dragi cemo biti blagoslovljeni +. U to UOPCE NE SUMNJAM. Ne zelim se izluđivat. Ne da nije vrijedno toga, nego nije od pomoci 🤷‍♀️ Meni je danas 6 DPO. Mjehur drzim pod kontrolom uvin cajem. Dojke malo osjetljive. Samo sto zadnje dane slabije spavam. Budim se po noci, pa sad na poslu samo sto glavom ne opalim o tipkovnicu 😂🤦‍♀️😴

Jagodica125
    26. Srpanj 2020. 17:30

A i da ovaj ciklus mogu opisati pjesmom, bila bi to: "Ravno. Nigdje brda, sve je ravno. Ravno mi je sve".🤣

watson009
    26. Srpanj 2020. 17:36

Jagodice imas pravo! Danas postoji sve zivo i ne zivo za rano otkrivanje/pracenje/lijecenje plodnosti ili ne plodnosti.
    Prije se ljudi mozda nisu toliko zamarali ali vjerujem da su vodili zdraviji zivot nego mi danas 
    Znam osobno zenu koja nekoliko mjeseci nije znala da je T jer je svaki mjesec UREDNO U DAN dobivala M, to su ona lazna krvarenja! 
    E bas zato bih ja voljela znati na vrijeme da na vrijeme zastitim svoj mali plod a ne da zivim kao da se nista nije dogodilo.
    Kucne testove necu raditi, Ancioo ovaj test koma zvuci ahahhahha, danas vise ni nema takvih praskova ...al ti probaj ako imas volje hehhehe 
    I imas pravo, i ja kada vidim trudnicu pozelim biti u njenoj kozi 😩 noooo,ocito ce sve doci u svoje vrijeme 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Missy87
    26. Srpanj 2020. 17:50

Imam pitanje, radite li vi na bebi i nakon ovulacije.. mislim na dane poslije nje? 

❤️🙏🏻

26. Srpanj 2020. 18:02

Missy87

Imam pitanje, radite li vi na bebi i nakon ovulacije.. mislim na dane poslije nje?

Pa mi iskreno ne pratimo bas to. Imamo odnose svaki 2.-3.dan kako je ustalom i doktorica preporucila

• Lara86
    26. Srpanj 2020. 18:16

Cure ipak je bila vanmatericna, evo sada sam u bolnici operisana.
    Cuvajte se i sretno vama koje pokusavate

26. Srpanj 2020. 18:34

Lara86 bas mi je zao 😢😢 Drž se ❤️❤️ Šaljem virtualni zagrljaj 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.