Lara jako mi je zao 😢
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lara jako mi je zao 😔 jel sve sad ok??
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja osobno ne bih to radila niti verovala tome. Moje misljenje je da se napravi test za trudnocu iz apoteke tek kada zakasni menga minimalno jedan dan, zbog toga sto se moze dogoditi biohemijska i moze se na dan menge ako prerano uradis test trudnoca izgubiti odnosno razocaras se a ovako ne bi ni znala i ides dalje. Ali svako ima svoje, vidim da cure rade 7 dana nakon O testove.😃
Eeee da, ja i Andela111 tupimo po istom. Potpisujem sve sto si napisala, draga. Nema do klasicnog kasnjena M. I to prek 2 dana, jer meni dodje u razmaku 1-2 dana. A ovi kristali, piskiti u vodu s izbjeljivace, nije to moja furka 🤷♀️ meni je majka pricala neki dan "Kad sam ja zatrudnila sa tobom, nisam sa svojim prijateljicama pricala kakve su mi dojke, kakav iscjedak imam. Ma za plodne dane mi na selu nismo ni znale ☝️pa smo sve zatrudnjele. Cekale smo da M izostane i onda dobile +ili nam M dosla, nista, idemo dalje". Time se i ja vodim. Ja i moj dragi cemo biti blagoslovljeni +. U to UOPCE NE SUMNJAM. Ne zelim se izluđivat. Ne da nije vrijedno toga, nego nije od pomoci 🤷♀️ Meni je danas 6 DPO. Mjehur drzim pod kontrolom uvin cajem. Dojke malo osjetljive. Samo sto zadnje dane slabije spavam. Budim se po noci, pa sad na poslu samo sto glavom ne opalim o tipkovnicu 😂🤦♀️😴
Piše ti u potpisu da pokušavaš ostati trudna od 6/2020. Naravno da si puna optimizma i gledaš na to pozitivno, što je sasvim ok. E sad se zamisli da prođu mjeseci pa ništa, pa godina, pa i godine..eh onda me zanima da li bi se držala mamine priče i opuštenog čekanja.. A takvih žena imaš tu po forumima koliko hoćeš.
👩33g
👨42g
👦4g
Ma citala sam na netu da se to nekad koristilo kasd nisu postojali testovi …
Nisam probala zato pitam ali mogla bi probat…
“Najjednostavnije je otići u ljekarnu i kupiti test, no prije pojave modernih testova, žene su se koristile i nekim "narodnim" trikovima kako bi doznale očekuju li prinovu. Svakako preporučamo da unatoč ovako obavljenim testiranjima posjetite svog ginekologa kako biste potvrdili rezultat testa, ali ako niste u prilici otići do ljekarne ili se samo želite "poigrati" starim, narodnim metodama, ovo su "uradi sam"testovi za trudnoćukoje možete napraviti kod kuće.
Izbjeljivač
Za ovu metodu se kaže da daje najprecizniji i brži rezultat od bilo koje druge metode. Uzmite čistu posudu i ulijte malo urina. Nakon toga dodajte prašak za izbjeljivanje i dobro ga izmiješajte kako biste izbjegli stvaranje grudica. Ako mješavina stvara pjenu to znači da ste trudni, aako nema pjene, niste trudni.”
Zar ne misliš na prašak za peciva? Ja znam za tu varijantu i da se time kao otkriva spol. Ako pjeni-dečko je, ako ne pjeni-curica je. Ali to ti je ako pogodi- pogodi. Čista glupost.
👩33g
👨42g
👦4g
Lara drzi se, bas mi je zao, saljem ti zagrljaj😟💖
Što se tice svekrva ja bolje necu o svojoj😂 nije vrijedna komentiranja, a cak ni toga da mislim o njoj 😏 mislim da je zena usla u krizne godine i da je totalno posandrcala, ili sr pravi ili se namjerno tako ponasa, ne znam nit me zanima.. Ali u godinu dana dok smo bili u Hr, ja sam 2 puta spakirala kofere i otisla, kad sam rodila dosla je u Njemacku kod nas na tjedan dana kao da mi "pomogne" jer sam ja rodila carskim putem jer sam slijepa na lijevo oko 100%,i da se nebi desilo da mi se pokvari vid od silnog tiskanja trazila sam sama carski, jer sam se bojala za svoje zdravo oko.. To je bio haos, znaci haos, ona je dosla i stalno sjedela znaci nista nije "pomogla", uzela je peglati ves sa novom peglom na paru i rekla da pegla ne valja, da bi prije 3 mjeseca kupila istu takvu! 😂 i to je jedino sto je i "radila", u tih tjedan dana mi je pametovala kako da ja radim sa svojim sinom, pokrivala ga je sa dekicom preko glave, branila da ga uzmem, moram s oprostenjem reci SRALA je sto ga ne dojim (zbog carskog reza nisam imala puno mlijeka, ispumpavala sam se ali nije bilo dovoljno za jedan njegov obrok, a majcino mlijeko i nadohrana ne smiju ici u kombinaciji za jedan obrok jer dijete dobije grceve) i naravno da sam mu pravila nadohranu, patronazna je dolazila 2 mjeseca svaki dan otkako se rodio, ali treci dan kad je dosla dok je svekrva bila tu mi je rekla da ju muz odvede doma inace cu ja sama prolupati i necu znati vise dijete ni presvuci od njezinog pametovanja.. Patronazna je u svakom slucaju bila u pravu sto se toga tice.. Tako je i bilo, spakirala sam joj kofer muz je dosao kuci, i ja sam mu rekla da ju vozi doma istog momenta, odvezao ju je kad je odspavao, jeo i otusirao se.. taj dan kad je isla kuci mi je rekla da nisam zasluzila da budem mama, da sam balavica i da ja ne znam ni kako se moje dijete zove, da nisam vrijedna svog djeteta!!!!! Naravno majcinski instikt je proradio i poludjela sam i nastao je haos, inace postujem sve starije osobe od mene, i koje znam i koje ne znam, ali nju bogami nisam postivala tog trenutka! Sva sreca dijete je spavalo u drugoj sobi dok sam ja vristal na nju.. Nakon nekog vremena presla sam joj preko toga, oprostila jesam, ali zaboravila nisam...
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Dosli smo na godisnji u Hr kod njih i također je napravila haos! Pokupili smo se i vratili za Njemacku, rekla sam da mi vise nikada u zivotu ne treba, da zalim sto sam ju upoznala, svasta sam rekla, ali na kraju, to je ipak mama od mojeg muza, da nije nje ja sad nebi imala muza i partnera koji me drzi kao kap vode na dlanu, tko zna za koga bi se udala.. zbog toga ju postujem, ali vise nikada nismo kao sto smo bile na pocetku veze mene i mojeg muza.. i nikada se taj odnos između nas nece izgladiti, nikada..Ispricavam se na duzem komentaru, ali eto, nekada sam mislila da cu imati odlicnu svekrvu, da cu se super slagati sa mamom od mog "izabranog princa", da cu biti dobra snajka, ali eto.. No nema ni veze, ja nju postujem i dalje zbog muza i zbog moje mirne savjesti, ali vise nedam na sebe, na svoje dijete i na svojeg muza.
Ii da, muz ju je zezao da ce postat baka po drugi puta na sta je ona njemu rekla "pa sta ce mi to sada, nisam ja spremna da budem baba po drugi puta" evo tim rijecima!!! hajd da je pitala sta ce nama,al njoooj, kao da ga ona oblaci i hrani 😂 baba stara..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Moja svekrva zivi u stanu ispod nas, a moja mama nekih 30km dalje. Svekrva me pitala kad sam rodila hoce moja mama doci kod nas na par dana kad rodim da mi pomogne. Znaci zena je kod kuce, ne radi, moja mama radi i uostalom zivi dalje i ona mene takvu stvar pita. Ali ja sam odmah rekla da meni ne treba nitko, da cu se ja sama brinuti o svom djetetu. Nije se ni ponudila pomoci, ali je znala dolaziti i pametovati
Kada vas slusam ja doista imam pravi blagoslov sto se tice svekrve, barem za sada dok jos nemamo djece hehehhe ,nadam se da s eploca kasnije nece promijeniti!
Lara jako mi je zao, sto sada dalje ??
Adela imam pitanjce za tebe, s obzirom da je 7.mj "rada" iza vas jel radio muz spermiogram?
Meni je gin neki dan rekao da ima par sa savrsenim nalazim oboje, ne dolazi do trudnoce nikako i oni moraju na umjetnu oplodnju ako zele potomke,ili ce naravno pokusavati prirodno mozda godinama...
Svatko svoju pricu pise...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji