Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja1102
    26. Srpanj 2020. 16:02

Cuuurke trebam NE dobiti za dva dana, nemam nikakve simptome osim bijelog iscjedka koji traje od ovulacije bez mirisa, i vec 2-3 dana osjecam bol u sisama😀 sta mislite da idem danas kupit test jedan jedini u ljekarni za 199,99 kn (na otoku sam)  ili da ipak pricekam jos dva dana? 🤞🏻😀

Maša🤰🏼
    26. Srpanj 2020. 16:04

Maja joj neznam 🙈 ja sam bas vec radila puno testova hahaha i svi su bili negativni, tako da moja preporuka da mozda pocekas jos malo 😌 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    26. Srpanj 2020. 16:05

Ej cure dali je koja od vas probala DOMACI TEST za trudnocu? 😂😂😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Kona13

One koje se kuze... da li da se brinem?
    https://ibb.co/wMC0cwN

👦2012💙

Sanjarka88

MAja1102

Cuuurke trebam NE dobiti za dva dana, nemam nikakve simptome osim bijelog iscjedka koji traje od ovulacije bez mirisa, i vec 2-3 dana osjecam bol u sisama😀 sta mislite da idem danas kupit test jedan jedini u ljekarni za 199,99 kn (na otoku sam) ili da ipak pricekam jos dva dana? 🤞🏻😀

Ajme skup je taj test 😩 pricekaj radije da zakasni pa da za te novce sigurno plus pokaze 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    26. Srpanj 2020. 16:06

Maja za te novceke pocasti sebe i dragoga sladolednim kupom ili koktelima,za dva dana ces znati na cemu si ...imas 50% sanse za plus i minus.
    Znam da si nestrpljiva, da sam na tvome mjestu takoder bi trazila neciji glas razuma ahahhahaha

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    26. Srpanj 2020. 16:07

Di nam je Zara ???? Sigurno negdje poskrivecki radi testice a nama ne zeli javiti 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    26. Srpanj 2020. 16:08

maša25

Ej cure dali je koja od vas probala DOMACI TEST za trudnocu? 😂😂😂

Kakav je tooooo? Ahahahhaha

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    26. Srpanj 2020. 16:08

Kona13

One koje se kuze… da li da se brinem?
    https://ibb.co/wMC0cwN

Trebas dobit za 4 dana? Ja se nebi jos brinula?
    Ovo ti je prvi ciklus da pratis bazalnu? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy87
    26. Srpanj 2020. 16:19

Tinchica🦋

Jaoooo, ja se negdje moram ispucat jer cu puknut 😆 Znaci moja buduca svekrva, sva sreca da necu nikad morat zivit s njom, nisam nikad imala razmirice s njom jer sto puta presutim neke stvari samo zbog svog dragog, sto nece sigurno biti slucaj kad dobijemo dijete i ozenimo se. Ta zena se stalno ponasa kao da je popila svu pamet svijeta 😆 sta god kazes sto se kosi s njezinim razmisljanjima ona kao da se naljuti ili se pravi da te ne cuje. Ponekad nam zna davat tako nekakve savjete ko da smo maloumna djeca, kao da sam ja klinka a ne zena od 30 godina, sto je najbolje od 19 godine se brinem sama o sebi i cak znam vise o zivotu nego ona koja je cijeli zivot zivjela s obadva roditelja i s "mozgom na paši" kak bi ja rekla, i roditelji joj se brinuli o djeci, a izgradila svojim rukama nije nista. Znaci slusat ju ne mogu, mene je sve strah sta ce to bit kad cemo imat djecicu, svađe nam ne ginu sto posto, jer tad necu sutit vise😤 Ne mogu u normalnu komunikaciju s njom, provokatorica je i jednostavno mi zena ne pase, ima ponekad birtijaško ponasanje. Vjerojatno ju boli sto vise nije prva i najbitnija zena u sinovom zivotu. Brat kao da mu je ljubomoran ponekad sto ja postojim uopce, ma svi su cudni, bas me zanima sta ce biti kad saznaju da sam trudna 🤷‍♀️
    Kakve su vase svekrve i buduce?😃
    Sorry na duzem postu al negdje sam morala, imam ja jos toga za rec al di bi sve stalo 😂

Ja ti sa svojom buducom uopce nemam kontakta a ni moj dragi. Zena jednostavno ima shizofreniju ili dvoličnost, nisam sigurna, mozda ptsp.. I onda salje svakakve poruke da cu ja njemu sve novce pokupiti i izbaciti iz kuce, da ga ja i moja mama iskoristavamo, da mi svasta planiramo.. Ma ne moze se covjek ni sjetiti sto je sve rekla. Tako da smo prekinuli kontakt. 
    Zivi nekih 40km od nas ali on ne zeli kod nje jer ce ga i tamo daviti. Tako je i kcer gnjavila. Zasada su jos dobre. Mislim da je s nje presla na nas. 🤣
    I iskreno ne mislim o tome jer je sama tako napravila. Mi smo cijelo vrijeme bili ok s njom, cak super, a sto je njoj bilo tko zna... Njen izbor. 🙂
    I ja bi imala svasta za reci, ali nije bitno.
    Moram samo napomenuti da on moju mamu smatra svojom, i vise mi nju iskoristavamo nego ona nas.. 😉

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.