Analena1004 a tako je i kod mene, ocekujem M a ne O.. Mada imam svakakve misli i ocekivanja!
Kasni jedan dan i odmah bi ja test, a drugi dan M dodje.. Rekla sam da necu vise razmisljati ali ne ide..
Citam po internetu onda svasta pa zbrajam, oduzimam!
❤️🙏🏻
Analena1004a tako je i kod mene, ocekujem M a ne O.. Mada imam svakakve misli i ocekivanja!
Kasni jedan dan i odmah bi ja test, a drugi dan M dodje.. Rekla sam da necu vise razmisljati ali ne ide..
Uff,nadam se samo da sam prerano uradila test. Msm to je samo nadanje. I ne mogu da verujem kako nikako ne idee. 😏 sledeci mesec cu pokusati da uopste ne pratim nikakve forume niti da citam o trudnoći itd itd. Bas sam sebi nabila ogroman pritisak.
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Analena1004a tako je i kod mene, ocekujem M a ne O.. Mada imam svakakve misli i ocekivanja!
Necu ni ja zuriti s testom. Danas je 15.dan kako sam imala ovulacijsko krvarenje. To mi se rijetko dogodi, ali onda barem znam tocno kada trebam dobiti. Uopce ne planiram kupiti test do iduceg vikenda. Simptoma nikakvih kao i svaki ciklus otkako sam rodila, ali postala sam totalno ravnodusna
Uff,nadam se samo da sam prerano uradila test. Msm to je samo nadanje. I ne mogu da verujem kako nikako ne idee. 😏 sledeci mesec cu pokusati da uopste ne pratim nikakve forume niti da citam o trudnoći itd itd. Bas sam sebi nabila ogroman pritisak.
Tako sam i ja od prosle menstruacije totalno se maknula od foruma i interneta i razmisljala samo o godisnjem, uopce nisam bila fokusirana na trudnocu
Ma najbolje je cure tako. Pricekati da M zakasni i to masno. Ovo kod mene je iscjedak ovakav, sise mi ovakve, maternica nagnuta, cerviks ovaki-onaki... ma daj ajde 🤯 lijepo se okupirati necim drugim i doci ce sama od sebe 🤞🙏
Ma najbolje je cure tako. Pricekati da M zakasni i to masno. Ovo kod mene je iscjedak ovakav, sise mi ovakve, maternica nagnuta, cerviks ovaki-onaki… ma daj ajde 🤯 lijepo se okupirati necim drugim i doci ce sama od sebe 🤞🙏
Slazem se. Samo zato bi radije bila musko. Na njima je manji pritisak nego na nama 🤣
Joj i moj je skroz neopterecen,njemu je to sve ok,bitno da se keksamo😂
Kaze da je to normalno da ne ide iz prve da nije to samo tako a meni se kosaaa dize na glavi,kakva flegma😂 ja vec luuuudaa🤯🥵 sve najgore misli...
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Jaoooo, ja se negdje moram ispucat jer cu puknut 😆 Znaci moja buduca svekrva, sva sreca da necu nikad morat zivit s njom, nisam nikad imala razmirice s njom jer sto puta presutim neke stvari samo zbog svog dragog, sto nece sigurno biti slucaj kad dobijemo dijete i ozenimo se. Ta zena se stalno ponasa kao da je popila svu pamet svijeta 😆 sta god kazes sto se kosi s njezinim razmisljanjima ona kao da se naljuti ili se pravi da te ne cuje. Ponekad nam zna davat tako nekakve savjete ko da smo maloumna djeca, kao da sam ja klinka a ne zena od 30 godina, sto je najbolje od 19 godine se brinem sama o sebi i cak znam vise o zivotu nego ona koja je cijeli zivot zivjela s obadva roditelja i s "mozgom na paši" kak bi ja rekla, i roditelji joj se brinuli o djeci, a izgradila svojim rukama nije nista. Znaci slusat ju ne mogu, mene je sve strah sta ce to bit kad cemo imat djecicu, svađe nam ne ginu sto posto, jer tad necu sutit vise😤 Ne mogu u normalnu komunikaciju s njom, provokatorica je i jednostavno mi zena ne pase, ima ponekad birtijaško ponasanje. Vjerojatno ju boli sto vise nije prva i najbitnija zena u sinovom zivotu. Brat kao da mu je ljubomoran ponekad sto ja postojim uopce, ma svi su cudni, bas me zanima sta ce biti kad saznaju da sam trudna 🤷♀️
Kakve su vase svekrve i buduce?😃
Sorry na duzem postu al negdje sam morala, imam ja jos toga za rec al di bi sve stalo 😂
Jaoooo, ja se negdje moram ispucat jer cu puknut 😆 Znaci moja buduca svekrva, sva sreca da necu nikad morat zivit s njom, nisam nikad imala razmirice s njom jer sto puta presutim neke stvari samo zbog svog dragog, sto nece sigurno biti slucaj kad dobijemo dijete i ozenimo se. Ta zena se stalno ponasa kao da je popila svu pamet svijeta 😆 sta god kazes sto se kosi s njezinim razmisljanjima ona kao da se naljuti ili se pravi da te ne cuje. Ponekad nam zna davat tako nekakve savjete ko da smo maloumna djeca, kao da sam ja klinka a ne zena od 30 godina, sto je najbolje od 19 godine se brinem sama o sebi i cak znam vise o zivotu nego ona koja je cijeli zivot zivjela s obadva roditelja i s "mozgom na paši" kak bi ja rekla, i roditelji joj se brinuli o djeci, a izgradila svojim rukama nije nista. Znaci slusat ju ne mogu, mene je sve strah sta ce to bit kad cemo imat djecicu, svađe nam ne ginu sto posto, jer tad necu sutit vise😤 Ne mogu u normalnu komunikaciju s njom, provokatorica je i jednostavno mi zena ne pase, ima ponekad birtijaško ponasanje. Vjerojatno ju boli sto vise nije prva i najbitnija zena u sinovom zivotu. Brat kao da mu je ljubomoran ponekad sto ja postojim uopce, ma svi su cudni, bas me zanima sta ce biti kad saznaju da sam trudna 🤷♀️
Kakve su vase svekrve i buduce?😃
Sorry na duzem postu al negdje sam morala, imam ja jos toga za rec al di bi sve stalo 😂
Joooj ja bih mogla do preksutra pisati o svojoj. Sve je bilo ok dok nisam rodila. Onda je samo pametovala, a ja nisam sutila. Onda je vidjela da meni ne moze pametovati pa je drobila mom muzu, a on je sutio, nije mi nista govorio dok nije zavrsio na tabletama za smirenje
Tinchica umirem 😂 nazalost to ne mozes promjeniti,udalji se koliko god to mozes ! "Odradi" po koje videnje radi dragoga i paljotka...ja sve manje imam strpljenja za ljude koji mi ne odgovaraju,sto sam starija to vise biram drustvo!
A ovaj vikend sam zivcana sama po sebi,biti ce da PMS radi svoje
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji