Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    26. Srpanj 2020. 22:33

Analena1004

Moja svekrva zivi u stanu ispod nas, a moja mama nekih 30km dalje. Svekrva me pitala kad sam rodila hoce moja mama doci kod nas na par dana kad rodim da mi pomogne. Znaci zena je kod kuce, ne radi, moja mama radi i uostalom zivi dalje i ona mene takvu stvar pita. Ali ja sam odmah rekla da meni ne treba nitko, da cu se ja sama brinuti o svom djetetu. Nije se ni ponudila pomoci, ali je znala dolaziti i pametovati

A da nije pitala, ispalo bi kako se ona nametnula, a da si ti zapravo htjela da ti mama pomogne. Pa bi te živcirala pametovanjem oko djeteta itd.. 😑 A i inače bi ti jezik otpao da si joj odgovorila da si nju htjela zamolit da par dana pripomogne ako može. Svekrve bi trebale čitati misli.

👩33g
    👨42g
    👦4g

26. Srpanj 2020. 22:44

simba

Analena1004

Moja svekrva zivi u stanu ispod nas, a moja mama nekih 30km dalje. Svekrva me pitala kad sam rodila hoce moja mama doci kod nas na par dana kad rodim da mi pomogne. Znaci zena je kod kuce, ne radi, moja mama radi i uostalom zivi dalje i ona mene takvu stvar pita. Ali ja sam odmah rekla da meni ne treba nitko, da cu se ja sama brinuti o svom djetetu. Nije se ni ponudila pomoci, ali je znala dolaziti i pametovati

A da nije pitala, ispalo bi kako se ona nametnula, a da si ti zapravo htjela da ti mama pomogne. Pa bi te živcirala pametovanjem oko djeteta itd.. 😑 A i inače bi ti jezik otpao da si joj odgovorila da si nju htjela zamolit da par dana pripomogne ako može. Svekrve bi trebale čitati misli.

Ja sam odmah i prije nego sto sam rodila rekla da mi nitko ne treba. A ona je takva da i inace voli samo provocirati i pametovati

Kona13
    26. Srpanj 2020. 22:45

Lara, jako mi je zao😞

👦2012💙

watson009
    26. Srpanj 2020. 22:52

Simbice ovdje ne napadamo jedna drugu,cure imaju pravo reci ono sto ih muci ili svoje misljenje....
    i  ti imas pravo reci svoje ali zvucis vrlo isfrustrirano sto nije u redu! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Jagodica125
    26. Srpanj 2020. 23:15

Bas sam htjela napisati to, sto je i Watson napisala. Zvucis nekako utuceno, Simba 🥺 zao mi je ako prolazis neko tesko razdoblje u svom zivotu. Sve mi imamo svoje uspone i padove. To sto ja od lipnja pokusavam zatrudniti je samo po sebi cudo, jer sam do lipnja bila na vrlo teskim ljekovima. I da, sama pomisao da vise nisam na ljekovima, da uopce mogu voditi ljubav sa svojim dragim bez zastite je samo po sebi cudo, jer je bilo vrijeme kad sam to smatrala znanstvenom fantastikom. Ja sam sa svojim dragim prosla i scenario - sto ako nikada ne uspijemo zatrudnit. Vjerujem u Boga i da, fakat se smatram sretnicom i optimisticno gledam na zivot. Samo je jedan i razmisljam kakvu bi moje dijete htjelo imati mamu - mamu koja je puna suosjecanja, koja voli, koja slavi zivot u svakom obliku, koja ne skida osmijeh s lica. Koja se dize nakon padova, koja bodri druge. A vrijeme dok ne budem "nagrađena" sa plusicem provodim tako sto se trudim postati najbolja verzija sebe 😇 Zvuci nekima pateticno, ali sta's to ti je moja furka 🤷‍♀️ ne smatram ja sebe džabe "najsretnijom patkom na jezeru" 😂🦆 Samo jako, cure! Glavu gore i idemo dalje! Imamo jedna drugu, ljubi vas sve Jagodica Bobica 🥰 nego, brzo mi prosao radni dan🤔 idem pojest nesto 🤣🤦‍♀️

Kona13
    27. Srpanj 2020. 01:00

Jagodica125

Bas sam htjela napisati to, sto je i Watsonnapisala. Zvucis nekako utuceno, Simba 🥺 zao mi je ako prolazis neko tesko razdoblje u svom zivotu. Sve mi imamo svoje uspone i padove. To sto ja od lipnja pokusavam zatrudniti je samo po sebi cudo, jer sam do lipnja bila na vrlo teskim ljekovima. I da, sama pomisao da vise nisam na ljekovima, da uopce mogu voditi ljubav sa svojim dragim bez zastite je samo po sebi cudo, jer je bilo vrijeme kad sam to smatrala znanstvenom fantastikom. Ja sam sa svojim dragim prosla i scenario - sto ako nikada ne uspijemo zatrudnit. Vjerujem u Boga i da, fakat se smatram sretnicom i optimisticno gledam na zivot. Samo je jedan i razmisljam kakvu bi moje dijete htjelo imati mamu - mamu koja je puna suosjecanja, koja voli, koja slavi zivot u svakom obliku, koja ne skida osmijeh s lica. Koja se dize nakon padova, koja bodri druge. A vrijeme dok ne budem "nagrađena" sa plusicem provodim tako sto se trudim postati najbolja verzija sebe 😇 Zvuci nekima pateticno, ali sta's to ti je moja furka 🤷‍♀️ ne smatram ja sebe džabe "najsretnijom patkom na jezeru" 😂🦆 Samo jako, cure! Glavu gore i idemo dalje! Imamo jedna drugu, ljubi vas sve Jagodica Bobica 🥰 nego, brzo mi prosao radni dan🤔 idem pojest nesto 🤣🤦‍♀️

Jako lijepo receno💗

👦2012💙

27. Srpanj 2020. 08:04

Dame jutrooo i sretan vam PON

Sanjarka88
    27. Srpanj 2020. 08:06

pupetta - ➕ ❤️
    Na čekanju ➕🤞 :
    Maša25 - 25.07 2 dana kasni 🤞
    MAja1102 -  28.07.
    Watson- 28.07.
    Irena0809 - 28.07.
    Hope - 29.07.
    Kona13 - 30.07
    Doka1 - 31 .07. ➕❤️
    Sandricak - 31. 07. 
    Andela111 - 02.08
    Leoni - 03.08.
    Zara01 -  03./04.08.
    Jagodica125 -03./04.08.
    Mare. su 09.08.
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    Missy87 11.08.
    Anabelaaaa 14.08.
    Kontesa1 15.08.
    Pupa 19.08.
    Sanjarka88 19.08.
    Tinchica 20.08.
    Valentina_23 21.08.
    Uskoro nam se pridruzuju:
    PeaceLily

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy87
    27. Srpanj 2020. 08:06

Ja se oko te svekrive (namjerno napisani) uopce ne zivciram. Ne cujemo se i ok. Tu i tamo posalje poruku ubi me boze, kao da te strelja, i onda je nema par mj.

❤️🙏🏻

Missy87
    27. Srpanj 2020. 08:07

I zaboravih.. Dobro jutro svima! 😊☕🍩

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.