Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    26. Srpanj 2020. 13:54

doka1

Da napisem za sve koje prate simptome: umorna sam toliko da nemam snage nalakirati nokte. Teske su mi ruke i noge, jednostavno se osjecam premoreno. Grudi ne mogu biti bolnije. Ne mogu se spustati stepenicama, nositi grudnjak, kada se tusiram ne mogu ih namazati gelom za tusiranje. Gladna sam jako i stalno i to zestoke, nezdrave hrane. Pohani kruh, pomess frites, suhomesnato… Ne mogu se obuzdati, hormoni vladadaju samnom.

Ovo sa umorom.. provjeri krvnu sliku, ja kad sam bila na početku i kad me dr poslala vaditi krv ispalo je da sam dobila anemiju pa sam morala heferol uzimati. Bila sam toliko umorna da k sebi nisam mogla doći.

Bella🌟
    26. Srpanj 2020. 13:56

Mara napravi test ako ti kasni. Pošto smo slično prolazile ,meni treba doći za 3 dana pa javim ako mi se isto nešto pomrda oko toga.
    Al držim fige da ti kasni iz drugih razloga 🤞🤭😁😁

26. Srpanj 2020. 14:04

PeaceLily

doka1

Da napisem za sve koje prate simptome: umorna sam toliko da nemam snage nalakirati nokte. Teske su mi ruke i noge, jednostavno se osjecam premoreno. Grudi ne mogu biti bolnije. Ne mogu se spustati stepenicama, nositi grudnjak, kada se tusiram ne mogu ih namazati gelom za tusiranje. Gladna sam jako i stalno i to zestoke, nezdrave hrane. Pohani kruh, pomess frites, suhomesnato… Ne mogu se obuzdati, hormoni vladadaju samnom.

Ovo sa umorom.. provjeri krvnu sliku, ja kad sam bila na početku i kad me dr poslala vaditi krv ispalo je da sam dobila anemiju pa sam morala heferol uzimati. Bila sam toliko umorna da k sebi nisam mogla doći.

Hocu, hvala.

• Mara Kokosica
    26. Srpanj 2020. 14:45

PeaceLily

Maranapravi test ako ti kasni. Pošto smo slično prolazile ,meni treba doći za 3 dana pa javim ako mi se isto nešto pomrda oko toga.
    Al držim fige da ti kasni iz drugih razloga 🤞🤭😁😁

Lili draga u drugoj grupi sam pitala za tebe. Drzim nam obadvijema fige.

06/20 blighted ovum 8tt.

Sanjarka88
    26. Srpanj 2020. 14:50

pupetta - ➕ ❤️
    Na čekanju ➕🤞 :
    Maša25 - 25.07 1 dan kasni 🤞
    MAja1102 -  28.07.
    Watson- 28.07.
    Irena0809 - 28.07.
    Hope - 29.07.
    Kona13 - 30.07
    Doka1 - 31 .07. ➕❤️
    Sandricak - 31. 07. 
    Andela111 - 02.08
    Leoni - 03.08.
    Zara01 -  03./04.08.
    Jagodica125 -03./04.08.
    Mare. su 09.08.
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:

Missy87 11.08.
    Anabelaaaa 14.08.
    Kontesa1 15.08.
    Pupa 19.08.
    Sanjarka88 19.08.
    Tinchica 20.08.
    Valentina_23 21.08.
    Uskoro nam se pridruzuju:
    PeaceLily

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Srpanj 2020. 14:52

Dobar dan cure. Nadam se da uzivate u nedjelji 😊
    Mi bili kod mojih na rucku, klinci ostali s njima, ja i muz iskoristili za malo druzenja 😁
    Svekrva mi je skroz ok žena, nemam nikakvih problema s njom 🤞💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    26. Srpanj 2020. 15:24

Bok cure :) 
    Mi isto u restoranu na rucku slavimo svekrvov rodendan . Sa svekrvom sam si trenutno sasvim OK i nadam se da ce tako i ostat ❤️
    Moram prijavit da nemam apsolutno nikakvih simptoma da cu dobit M , al isto tako nemam nikakvih simptoma T 😏 
    Vidit cemo , ako ne dode do utorka radim jos jedan testic 🤪

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

26. Srpanj 2020. 15:28

maša25

Bok cure :)
    Mi isto u restoranu na rucku slavimo svekrvov rodendan . Sa svekrvom sam si trenutno sasvim OK i nadam se da ce tako i ostat ❤️
    Moram prijavit da nemam apsolutno nikakvih simptoma da cu dobit M , al isto tako nemam nikakvih simptoma T 😏
    Vidit cemo , ako ne dode do utorka radim jos jedan testic 🤪

Tako je i meni. A mi na plazi uzivamo. Ja cu sacekati do iduceg vikenda sa testom

Maša🤰🏼
    26. Srpanj 2020. 15:29

Svaka cast ako toliko izdrzis ❤️🤞🤞🤞🤞 
    Mene isto malo strah testa jer sam ga radila jucer i bio je 100% negativan , ogroman - 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

26. Srpanj 2020. 15:55

maša25

Svaka cast ako toliko izdrzis ❤️🤞🤞🤞🤞
    Mene isto malo strah testa jer sam ga radila jucer i bio je 100% negativan , ogroman -

Tako sam i ja prosli mjesec zato sad i necu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.