Da napisem za sve koje prate simptome: umorna sam toliko da nemam snage nalakirati nokte. Teske su mi ruke i noge, jednostavno se osjecam premoreno. Grudi ne mogu biti bolnije. Ne mogu se spustati stepenicama, nositi grudnjak, kada se tusiram ne mogu ih namazati gelom za tusiranje. Gladna sam jako i stalno i to zestoke, nezdrave hrane. Pohani kruh, pomess frites, suhomesnato… Ne mogu se obuzdati, hormoni vladadaju samnom.
Ovo sa umorom.. provjeri krvnu sliku, ja kad sam bila na početku i kad me dr poslala vaditi krv ispalo je da sam dobila anemiju pa sam morala heferol uzimati. Bila sam toliko umorna da k sebi nisam mogla doći.
Mara napravi test ako ti kasni. Pošto smo slično prolazile ,meni treba doći za 3 dana pa javim ako mi se isto nešto pomrda oko toga.
Al držim fige da ti kasni iz drugih razloga 🤞🤭😁😁
Da napisem za sve koje prate simptome: umorna sam toliko da nemam snage nalakirati nokte. Teske su mi ruke i noge, jednostavno se osjecam premoreno. Grudi ne mogu biti bolnije. Ne mogu se spustati stepenicama, nositi grudnjak, kada se tusiram ne mogu ih namazati gelom za tusiranje. Gladna sam jako i stalno i to zestoke, nezdrave hrane. Pohani kruh, pomess frites, suhomesnato… Ne mogu se obuzdati, hormoni vladadaju samnom.
Ovo sa umorom.. provjeri krvnu sliku, ja kad sam bila na početku i kad me dr poslala vaditi krv ispalo je da sam dobila anemiju pa sam morala heferol uzimati. Bila sam toliko umorna da k sebi nisam mogla doći.
Hocu, hvala.
Maranapravi test ako ti kasni. Pošto smo slično prolazile ,meni treba doći za 3 dana pa javim ako mi se isto nešto pomrda oko toga.
Al držim fige da ti kasni iz drugih razloga 🤞🤭😁😁
Lili draga u drugoj grupi sam pitala za tebe. Drzim nam obadvijema fige.
06/20 blighted ovum 8tt.
pupetta - ➕ ❤️
Na čekanju ➕🤞 :
Maša25 - 25.07 1 dan kasni 🤞
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
Irena0809 - 28.07.
Hope - 29.07.
Kona13 - 30.07
Doka1 - 31 .07. ➕❤️
Sandricak - 31. 07.
Andela111 - 02.08
Leoni - 03.08.
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
Mare. su 09.08.
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
Missy87 11.08.
Anabelaaaa 14.08.
Kontesa1 15.08.
Pupa 19.08.
Sanjarka88 19.08.
Tinchica 20.08.
Valentina_23 21.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
PeaceLily
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobar dan cure. Nadam se da uzivate u nedjelji 😊
Mi bili kod mojih na rucku, klinci ostali s njima, ja i muz iskoristili za malo druzenja 😁
Svekrva mi je skroz ok žena, nemam nikakvih problema s njom 🤞💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok cure :)
Mi isto u restoranu na rucku slavimo svekrvov rodendan . Sa svekrvom sam si trenutno sasvim OK i nadam se da ce tako i ostat ❤️
Moram prijavit da nemam apsolutno nikakvih simptoma da cu dobit M , al isto tako nemam nikakvih simptoma T 😏
Vidit cemo , ako ne dode do utorka radim jos jedan testic 🤪
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bok cure :)
Mi isto u restoranu na rucku slavimo svekrvov rodendan . Sa svekrvom sam si trenutno sasvim OK i nadam se da ce tako i ostat ❤️
Moram prijavit da nemam apsolutno nikakvih simptoma da cu dobit M , al isto tako nemam nikakvih simptoma T 😏
Vidit cemo , ako ne dode do utorka radim jos jedan testic 🤪
Tako je i meni. A mi na plazi uzivamo. Ja cu sacekati do iduceg vikenda sa testom
Svaka cast ako toliko izdrzis ❤️🤞🤞🤞🤞
Mene isto malo strah testa jer sam ga radila jucer i bio je 100% negativan , ogroman -
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Svaka cast ako toliko izdrzis ❤️🤞🤞🤞🤞
Mene isto malo strah testa jer sam ga radila jucer i bio je 100% negativan , ogroman -
Tako sam i ja prosli mjesec zato sad i necu.
Sortiraj odgovore
Najstariji